چگونه تلخی زیتون را از بین ببریم؟

thumbnail

کاربردهای مهم روغن زیتون که نمی دانستید

علاوه بر خصوصیات مثبتی که از روغن زیتون
به عنوان یک روغن سالم و مفید می‌شناسیم، کاربردهای دیگری نیز برای آن
وجود دارد. در این مطلب به برخی کاربردهای جالب این روغن اشاره شده که شما
را به مطالعه این خصوصیات کاربردی دعوت می کنیم.

جلا دهنده مبلمانبازگرداندن درخشش مبلمان چوبی با این روش که گفته می شود امکان پذیر است. دو سوم یک بطری خالی شیشه پاک کن را روغن زیتون و یک سوم آن را آب لیمو یا سرکه سفید بریزید. بطری را تکان دهید تا خوب با هم مخلوط شوند. سپس بر روی مبلمان مقداری که مورد نیاز است، بپاشید و با دستمال نخی نرم یا دستمال کاغذی آن را پاک کنید. اگر عجله دارید و می خواهید سریعتر نتیجه بگیرید، روغن زیتون را مستقیماً به دستمال بمالید و بر روی سطح مورد نظر بکشید.
حالت دهنده موآیا دارای موهایی خشک و شکننده هستید و از این موضوع رنج می برید؟ با انجام این کار می توانید موهایی نرم داشته باشید. نصف فنجان روغن زیتون راحرارت دهید ( توجه کنید که نجوشد )، سپس آرام آن را بر روی موهای خود بمالید. بعد از آن موهای خود را با پاکت فریزر پوشانده، و در یک حوله بپیچید. اجازه دهید به مدت ۴۵ دقیقه در همین حالت بمانند و سپس آن را توسط شامپو خوب شستشو دهید.
از بین بردن آکنهشاید استفاده از روغن زیتون برای از بین بردن آکنه کمی عجیب به نظر آید، با این حال، بسیاری از مردم تایید می کنند که این روش نتیجه می دهد. چهار قاشق غذاخوری نمک را با سه قاشق غذاخوری روغن زیتون مخلوط کنید و سپس با نوک انگشتان آن را روی پوست صورت خود بمالید. بعد از مدت یک یا دو دقیقه آن را با آب گرم و صابون
شستشو دهید. به مدت یک هفته، هر روز این کار را تکرار کنید سپس آن را به
دو تا سه بار در هفته کاهش دهید. بعد از آن باید تغییرات قابل توجهی را در
صورت خود مشاهده کنید. دلیل این است که نمک نقش پاک کننده منافذ و لایه
بردار را بازی می کند و روغن زیتون، رطوبت طبیعی پوست را به آن برمی گرداند.

جایگزین مناسب برای کرم اصلاحاگر کرم اصلاح شما تمام شده است، وقت خود را برای اینکه از صابون به جای آن استفاده کنید و پوست خود را خراش بیاندازید، هدر ندهید. روغن زیتون می تواند جایگزین مناسبی برای کرم اصلاح باشد. روغن زیتون
نه تنها به روان حرکت کردن تیغ بر روی پوست شما کمک می کند بلکه به پوست
شما طراوت نیز می بخشد. مطمئن باشید بعد از یک بار استفاده از این روغن،
دیگر کرم اصلاح را کنار خواهید گذاشت.

تمیزکننده دست های آغشته به روغن صنعتیبرای از بین بردن روغن ماشین یا رنگ از دستان خود، یک قاشق چای خوری روغن زیتون و یک قاشق چای خوری نمک و یا شکر را روی کف دستان خود
بریزید و خوب به هم بمالید. به خوبی بین انگشتان را نیز مالش دهید. سپس آن
ها را با آب و صابون بشویید. این روش نه تنها دستانتان را تمیزتر خواهد
کرد، بلکه باعث نرمی بیشتر آن ها نیز می شود.

تمیز کردن مو از رنگ های ساختمانیآیا تا به حال به هنگام رنگ کردن ساختمان، مقداری رنگ نیز به موهای شما چسبیده است؟ می توانید در این صورت با به کار بردن یک پنبه آغشته به روغن زیتون و مالیدن آن به موهای خود،
رنگ ها را به راحتی پاک کنید. این روش برای پاک کردن ریمل هم کاربرد دارد.
ولی باید بدانید بعد از پاک کردن ریمل باید حتما چشمان خود را با دستمال
خشک کنید.

ترمیم کردن دستکش های قدیمی بیس بالاگر چرم دستکش های بیس بال قدیمی و مورد علاقه تان دچار ساییدگی، پارگی و ترک خوردگی شده اند، با مالیدن مقداری روغن زیتون به آن ها می توانید شانس دوباره ای به آن ها بدهید. روغن زیتون
را فقط روی قسمتهای ترک خورده بکشید و اجازه دهید ۳۰ دقیقه روی آن ها باقی
بماند. سپس با دستمال آن ها را خشک کرده و حدود یک روز از آنها استفاده
نکنید. البته این راه، به مانند یک وِرد جادوگری باعث بهبود بازی شما نمی
شود اما حداقل مطمئنید که مشکل ربطی به دستکش های فرسوده تان نداشته است.


چگونه میتوانیم تلخی زیتون را از بین ببریم؟

تلخی
زدایی زیتون

به طور كلي دو روش عمومي جهت تلخي زدايي از ميوه زيتون وجود دارد. كه به
تفصيل به آنها اشاره مي گردد.
روش اول: در اين روش ميوه زيتون را با سنگ شكسته، طوريكه هسته آن صدمه
نبيند. سپس به مدت يك هفته در ظرفي محتوي آب شرب قرار مي دهيم. ضمن اينكه
هر روز آب ظرف را عوض مي نماييم. تا تركيبات تلخ از ميوه زيتون به داخل آب
انتشار يافته و ميوه به تدريج شيرين گردد. اگرچه اين روش، از نظر سلامتي
بسيار مطمئن مي باشد، ولي به دليل اينكه در برخي ارقام، ممكن است روزها و
يا ماهها شيرين كردن زيتون به تاخير افتد معمولا روش مناسبي نخواهد بود.
روش دوم: در اين روش كه معمولا به طور گسترده توسط كارخانجات كنسرو سازي
زيتون انجام مي گيرد، زيتون ها را در سود (NaOH) 5/1 تا 3 درصد به مدت 2 تا
6 ساعت قرار مي دهند و زمانيكه سود تا 2/1(يك دوم) تا 4/3 (سه چهارم) ميوه
نفوذ كرد، ميوه هاي را به مدت 15 تا 20 ساعت با آب شستشو مي دهند. تا سود
نفوذ كرده در ميوه ها تخليه گردد. زمانيكه رنك آب شفاف ماند و ديگر قهوه اي
نگرديد، سود كاملا از ميوه خارج شده است. تجربيات شخصي نشان مي دهد كه
استفاده از سود 5/1 درصد و به مدت 2-4 ساعت براي شيرين كردن ميوه زيتون
كافي باشد.
پس انجام هريك از دو روش فوق، زيتون كاملا شيرين گرديده و مشابه روش تهيه
خيارشور مي توان زيتون شور تهيه نمود. براي تهيه زيتون پروده نيز كافي است
هسته هاي زيتون شور تهيه شده را خارج كرده و به مقدار كافي با گردو و سير و
پياز آسياب شده مخلوط شده و سپس به اندازه كافي رب انار به آن اضافه نمود.


آیا خوردن دسر بعد از غذا ضرورت دارد؟

دسر،
وعده ایست که معمولاً در پایان یک وعده غذایی سرو می شود. اغلب دسرها
شیرین هستند، اما گاهی مواد غذایی دیگری همچون انواع پنیر هم به عنوان دسر
مصرف می گردد. در برخی کشورها، وعده جداگانه ای به نام دسر وجود ندارد،
بلکه همراه با غذا، مخلوطی از شیرینی ها یا خوراک های شور را سر میز می
گذارند.

دسر اغلب در بسیاری از از جاهای دیگر یک
وعده غذایی جداگانه تلقی می شود و گاهی حتی مدتی، پس از صرف غذا دسر را می
خورند. به عنوان مثال، در اروپا هنوز دسر یعنی میوه ای که در آخر غذا مصرف
می گردد، گرچه اغلب در کنار آن، پودینگی از میوه یا شیرینی خمیری یا سوفله و
یا تارت نیز سرو می نمایند و بسیاری از آمریکائیها، در آخر غذا شیرینی
میخورند و علاوه بر مجموعه دسرهای متنوع در ممالک مختلف، اقسام بستنی و کیک
های میوه را بجای دسر نیز سرو میکنند .کیک، کلوچه، میوه، ژله، بستنی،
پودینگ، ماست و غیره، همگی جزو دسرها می باشند.

آیا خوردن دسر بعد از غذا ضرورت دارد؟
کربوهیدرات
​ها برای اکسیداسیون کامل و صحیح چربی ها و پروتئین ​ها ضرورت دارند.
ذخیره این مواد در بدن، انرژی آماده و فوری را در موارد نیاز در دسترس قرار
می ​دهد و وجود آنها در شرایط استرس زا، موجب حفظ پروتئین ​های بدن می
​شود.

اما واقعیت آن است که بدن چندان احتیاجی به دسر بعد از غذا
ندارد. این سوء تفاهمی بیش نیست که می ​گویند «اگر بعد از غذاهای چرب،
شیرینی ​جات بخوریم از مضرات چربی غذا کاسته می ​شود.» این عادت یعنی مصرف
شیرینی و دسر بعد از غذا، جزء ذائقه ما ایرانی ​ها محسوب می​ شود که البته
بسیار لذت بخش است، اما تا امروز شواهد علمی در این باره به دست نیامده
است.

خوردن دسر بعد از غذا چاق نمی کند؟

زمان خوردن دسر,دسرهای شیرین,دسر

خوردن دسر پس از غذا باعث سهولت هضم غذا می​ شود

این سوالی است که همیشه افراد، به
ویژه مادران که مسئول تهیه و سرو غذای خانواده هستند، در پی یافتن پاسخ آن
هستند. در افکار عمومی بسیار بیان می ​شود که خوردن دسر پس از غذا باعث
سهولت هضم غذا می​ شود و در این رابطه، خوردن دسرهای شیرین توصیه می​ گردد.
حداقل نیاز روزانه به قند برابر ۵ گرم به ازای هر ۱۰۰ کالری انرژی مورد
نیاز بدن است. مثلا در رژیم ۳۰۰۰ کالری روزانه حداقل ۱۵۰ گرم مواد قندی
ضروری است.

از سوی دیگر این مواد هضم آسان و
کاملی دارند و پس از سوختن در بدن، تنها آب و دی اکسید کربن تولید می​
کنند. البته در صورت مصرف اضافی، به جای تبدیل شدن به انرژی، به
تری​گلیسیرید تبدیل می​شوند و در بدن ذخیره می​گردند و چاقی ایجاد می​کنند.

دسر ها بهترین منبع تأمین انرژی
با
وجود آن که نمی ​توان گفت مواد قندی قسمت اصلی رژیم غذایی را تشکیل
می​دهند، زیرا تا مدت ها می ​توان بدون کربوهیدرات​ها زندگی کرد؛ اما در
رژیم غذایی ما حداقل باید نیمی از انرژی روزانه از کربوهیدرات ​ها تأمین
گردد. مواد قندی مهمترین منبع انرژی در تغذیه انسان می​باشد. این مواد به
دلیل تحریک ترشح انسولین، به سرعت هضم شده، انرژی تولید می​کنند و با تحریک
ترشح آندورفین​ها سبب شادی می ​شوند. همچنین از آنجا که مغز برای انجام
فعالیت​ های خود از انرژی حاصل از مواد قندی استفاده می​کند؛ به همین جهت
در زمان افطار خوردن دسرهای شیرین و مواد قندی توصیه می​شود.

دسرها بین وعده​های غذایی خورده شوند

دسرهای خانگی,دسر,انواع دسر

بهترین زمان خوردن دسرها، بین وعده​های غذایی است

توصیه می شود دسرها حداقل یک ساعت بعد
از غذا خورده شوند تا اثرات مفیدتری داشته باشند. البته این زمان، بسته به
نوع دسری که می​خواهیم مصرف کنیم و شرایط جسمانی و وزنمان متفاوت است.
توجه داشته باشید بهترین زمان خوردن دسرها، بین وعده​های غذایی است.

دسرهای خانگی بهتر است
بهتر
است که دسرها در خانه تهیه شوند، زیرا می توانید میزان قند، نمک و روغن
موجود در آن را کنترل کنید. مثلا یک برش ۱۰۰ گرمی کیک ۴۰۰ کالری انرژی
دارد، اما بعضی کیک​ ها مانند کیک ساده اسفنجی چون با روغن کمتری تهیه می
شوند، مفیدترند. در ضمن، به شرطی که به فرم پخت کیک آسیبی نرسد، از انواع
میوه ها، کشمش و مغزها هم بهره بگیرید.

اگر عادت به خوردن دسر دارید به شما چند پیشنهاد داریم:

دسر,فواید خوردن دسر,خوردن دسرهای شیرین

در مورد بچه‌ها زیاد خوردن دسرهای شیرین مضر است

* اول اینکه در میان دسرها، گروه میوه
‌ها از بهترین ‌شان هستند و توصیه می ‌شود چند ساعت بعد از غذا خورده شوند
تا اثرات مفیدتری داشته باشند.

* به علاوه، می‌ توان بعد از غذا از
دسرهای کم‌ کالری مانند چند عدد کشمش، یک عدد انجیر خشک، یک عدد خرما و یا
حتی یک قاشق کوچک مربا استفاده کرد.

* وقتی دسرها را بعد از غذا می ‌خورید، کالری اضافی را جذب بدن می ‌کنید، چون دسرها حتی در حالت سیری هم جذب می شوند.

توجه
داشته باشید بهترین زمان خوردن دسرها البته به مقدار کنترل شده، بین وعده
های غذایی است. مثلاً در مهمانی ‌ها که افراد تا حد اشباع شدن غذا
خورده‌اند، با دیدن میز دسرهای رنگارنگ باز هم وسوسه می ‌شوند. در حقیقت
نوعی اشتهای اختصاصی نسبت به این دسرها وجود دارد که اگر به طور مرتب خورده
شود باعث آزار معده و اختلالات در دستگاه گوارش می ‌شود.

* مساله
دیگری که وجود دارد میل به جویدن غذا در هر وعده و ایجاد احساس سیری است.
بودن مواد غذایی جامد مثل کشمش در این قبیل خوراکی‌ ها،‌ حس جویدن را ارضا
می‌ کند، بنابراین وجود کشمش و گردو از این نظر نیز در تهیه کیک و شیرینی‌
ها و انوا دسرها مورد توجه است.

 * در انتها باید اضافه کنم شیرینی برای افرادی که اضافه وزن دارند یا دیابتی هستند، توصیه نمی ‌شود.

* در مورد بچه‌ها نیز زیاد خوردن دسرهای شیرین مضر است، زیرا باعث خرابی دندان‌های شان می ‌شود.

* به طور کلی، در مورد خوردن شیرینی‌ ها و دسرها به حدی که وابسته نشوید، مصرف شان اشکالی ندارد.

این
عادت یعنی مصرف شیرینی و دسر بعد از غذا، جزو ذایقه ما ایرانی ‌ها محسوب
می‌ شود که البته بسیار لذت ‌بخش است، اما تا امروز شواهد علمی در این باره
به دست نیامده است.

 



7 کاربرد جالب روغن زیتون که از آنها بی‌خبرید

روغن زیتون کاربردهای بسیاری دارد. چه کاربردهایی؟ اول از همه این که روغن سالم و خوشمزه‌ای است و به هر سالادی که بزنید طعم بسیار خوبی به آن می دهد. از همه مهم ‌تر اینکه موجب چاقی نمی شود. پس از آن باید به 7 کاربرد جالب این روغن اشاره کنیم که به طور مثال می توانید برای برق انداختن مبلمان، از بین بردن لکه ها یا نرم کننده پارچه های چرمی اشاره کرد.

7 کاربرد جالب روغن زیتون که از آنها بی‌خبرید روغن زیتون,نکات آشپزی و نکات آموزنده در خانه داری

7 کاربرد جالب روغن زیتون که از آنها بی‌خبرید روغن زیتون,نکات آشپزی و نکات آموزنده در خانه داری


برق انداختن مبلمان

برای درخشندگی وسایل چوبی می توانید از روغن زیتون استفاده کنید. برای این منظور باید کمی روغن زیتون را با آب لیموترش مخلوط کنید و با استفاده از دستمال نرم و لطیفی آن را روی سطح چوبی بکشید.

پاک کردن لکه ها

باور کنید یا نه، با روغن زیتون
می توانید خیلی سریع و راحت رنگ را از روی پوست خود پاک کنید. هنگامی که
در خانه میزی یا دیواری را نقاشی می کنید، ممکن است رنگ روی دست یا پای شما
ریخته شود. برای اینکه راحت آن را از بین ببرید، روغن زیتون را روی قسمت رنگی شده پوست بمالید و چند دقیقه بگذارید بماند و سپس با آب و صابون بشویید.

از بین بردن صدای جیرجیر لولا

آی
که چه اعصاب خردکن می شود وقتی درها و لولاها صدا می کنند! برای از بین
بردن این صدا باید آنها را روغن‌کاری کنید. اما روش راحت‌تری هم هست. روغن زیتون
همین نقش را بازی می کند. می توانید برای زنجیرچرخ دوچرخه هم از آن کمک
بگیرید. به طور کلی، هر جسم فلزی که صدای آزاردهنده ای دارد را می توانید
با این روغن ساکت کنید.

نرم کننده چرم

روغن زیتون
برای نرم کردن وسایل چرمی نیز گزینه مناسبی است. با این روغن می  توانید
خراشیدگی ها یا تاشدگی های کوچک روی چرم را بین ببرید. با مواد شیمیایی
مخصوص چرم هم می توان این کار را انجام داد، اما پس از مدتی موجب خشکی چرم
می شود. بهتر است 1/4 پیمانه روغن زیتون
را در بطری اسپری بریزید و روی سطح موردنظر اسپری کنید و سپس با دستمال
پاک کنید. پس از این کار، سطح چرمی نرم و نونوار دیده خواهد شد.

پاک کننده آرایش

به جای اینکه با صابون یا پاک کننده های شیمیایی آرایش صورت خود را پاک کنید، از روغن زیتون استفاده کنید تا علاوه بر تمیزی، موجب درخشندگی و طراوت بیشتر پوست شما هم بشود. روغن زیتون
خاصیت نرم‌کنندگی نیز دارد و کمتر از موارد دیگر به پوست آسیب می رساند.
چربی این روغن همانند روغن طبیعی پوست است. برای خانم هایی که به پاک کننده
های آرایش حساسیت دارند، روغن زیتون بهترین گزینه به شمار می رود.

نرم کننده مو

روغن زیتون یک نرم کننده و مرطوب کننده طبیعی برای موی سر به شمار می رود. یک قاشق چایخوری روغن زیتون برای موها کافی است. آن را کف دست بریزید و روی موها بمالید و بگذارید 20 دقیقه روی موها بماند و در این فاصله سر و موها را ماساژ
هم بدهید. سپس در صورت تمایل می توانید موهای خود را آبکشی کنید. اگر این
کارها را هر هفته تکرار کنید موهای نرم و خوش فرمی خواهید داشت.

لایه بردار بدن

مخلوط روغن زیتون و شکر سفید و دانه درست یکی از بهترین لایه بردارهای پوست صورت است. برای اینکه نتیجه بهتری بگیرید، می توانید چند قطره لیموترش و کمی هم عسل به این مخلوط اضافه کنید و هر چند وقت یکبار صورت خود را با آن پاکسازی کنید.


ویدیو : چگونه تلخی زیتون را از بین ببریم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top
free html hit counter