چرا نباید چای را پررنگ بنوشیم؟

چرا نباید چای را پررنگ بنوشیم؟

: چای در بین خانواده‌های ایرانی جایگاه بسیار ارزشمندی دارد و کمتر کسی در کشور از خوردن چای اجتناب می‌کند.
وی افزود: اما برخی‌ها با رعایت نکردن اصول مصرف نه فقط چای بلکه تمام مواد غذایی باعث آسیب رساندن به بدن خود می‌شوند.
متخصص تغذیه تصریح کرد: خوردن چای پررنگ معمولاً برای بدن مناسب نیست و
افرادی که دارای مشکلات قلبی یا معده‌ای حساس دارند باید از خوردن آن
اجتناب کنند، اما چای کم رنگ می‌تواند جای آب را برای بدن پر کند.
وی با بیان این مطلب که معمولاً افراد سعی می‌کنند بعد از غذا چای بخورند،
گفت: افراد می‌توانند با رعایت کردن فاصله زمانی بین مصرف غذا و میوه، چای
را نیز در فواصل متفاوت استفاده کنند و آن را بلافاصله بعد از خوردن غذا
میل کنند.
حسینی تصریح کرد: افرادی که معده‌ای حساس دارند از خوردن زیاد چای اجتناب
کنند چون چای ترشح اسید معده را تحریک می‌کند و همچنین به دلیل ماهیت اسیدی
خود، در بروز زخم معده مؤثر است.
متخصص تغذیه گفت: هر شخصی باید بنا به شرایط جسمی خود تغذیه‌ای متعادل را
انتخاب کند تا دچار عوارض‌های گوناگون چاقی، کم خونی، فشار خون بالا، دیابت
و غیره نشود.


این ها را ناشتا بنوشید تا پرانرژی باشید

آب با لیموترش همیشگی

ترکیب آب و آب لیموترش شهرت زیادی دارد و
بسیاری از افراد برای تصفیه ی بدن و حتی لاغری صبح خود را با این نوشیدنی
آغاز می کنند. توصیه می شود این نوشیدنی هم به صورت ناشتا و هم بین غذا و
قبل از خواب مصرف شود. لیموترش یک ماده ی غذایی درمانی فوق العاده است که
سرشار از ویتامین C بوده و بدن را از شر توکسین ها یا همان سموم خلاص و به
دفع چربی های اضافه کمک می کند. علاوه بر این لیموترش باعث افزایش سیستم
دفاعی بدن می شود و به بهبود عملکرد کبد و روده ها کمک زیادی می کند.

اگر لیموترش مصرفی تان ارگانیک باشد می
توانید از پوست آن نیز استفاده کنید. در این صورت می توانید لیموترش را با
گوشت و آب آن میکس کنید و مطمئن باشید که با یک منبع خوب مواد مغذی و انرژی
زا طرف هستید. اگر نمی توانید به صورت ناشتا مخلوط آب و آب لیموترش را
بنوشید می توانید اندکی عسل نیز به آن اضافه کنید.

چای سبز

از خواص چای سبز هر چه بگوییم کم است. این
چای مفید یکی از چای های معروف و خوشبختانه پرمصرف در دنیا است و خواص فوق
العاده ای برای بدن دارد. اما بهتر است که همیشه این چای را خارج از وعده
های غذایی میل کنید تا بهتر جذب بدن شود. از آنجایی که چای سبز اندکی خاصیت
محرکی دارد انرژی بدن را در ساعات اولیه صبح چند برابر می کند. این چای
پرخاصیت سرشار از آنتی اکسیدان ها است و خواص دیورتیک دارد و برای افرادی
که صبح ها با صورت و چشمانی پف کرده از خواب بیدار می شوند ایده آل است. در
واقع با مصرف چای سبز فعالیت کلیه ها را تحریک می کنید. علاوه بر این یک
نوشیدنی ضدسرطان قوی و یک محافظ طبیعی دندان ها مصرف می کنید.

دمنوش زنجبیل و عسل

زنجبیل و عسل به تنهایی هر کدامشان منبع
خواص فوق العاده اند. ترکیب این دو به صورت دمنوش نیز بدن را پر از انرژی
می کند. در واقع دمنوش زنجبیل و عسل باعث فعال شدن متابولیسم بدن می شود و
انرژی زیادی تولید می کند. بنابراین اگر شما جزو افرادی هستید که همیشه از
خستگی شکایت دارند یا بی اشتها، سرمایی و بی حس و حال هستید می توانید از
این دمنوش برای رفع مشکل خود استفاده کنید.

زنجبیل یک ادویه ی پرمصرف و تند است که با
خود احساس گرما به همراه دارد. این ادویه ی پرخاصیت باعث بهبود عملکرد کبد
می شود و به دلیل خواص ضدالتهابی که دارد دردها را تسکین می دهد.

می توانید از زنجبیل تازه استفاده کنید.
برای این کار 3 برش نازک زنجبیل تازه یا مقداری پودر زنجبیل را با یک فنجان
بزرگ آب به مدت 10 دقیقه دم بدهید. کمی عسل به آن اضافه کنید. بهتر است از
عسل های ارگانیک استفاده کنید. چون عسل های دیگر حاوی مواد نگهدارنده
هستند و برای اینکه مانند شهد باشند گرمای زیادی تحمل کرده اند.

دمنوش دارچین و استویا

این دمنوش خوشمزه و شیرین مانند بمب انرژی
است. شما می توانید علاوه بر افزایش انرژی خود کمک زیادی به بهبود عملکرد
پانکراس بکنید. حتماً می دانید که این عضو بدن در تنظیم قند خون نقش مهمی
دارد. این نوشیدنی برای افرادی مناسب است که نمی خواهند قند خونشان بالا
برود. در عین حال برای تمام افرادی نیز مناسب است که طرفدار نوشیدنی ها و
مواد غذایی شیرین هستند و یا مدام ریزه خواری می کنند. دارچین به تنظیم قند
خون کمک زیادی کرده و هر غذا یا نوشیدنی را معطر و باب میل می کند.

استویا نیز که به صورت برگ خشک یا عصاره
به فروش می رسد یکی از شیرین کننده های طبیعی فوق العاده است. این شیرین
کننده بهترین جایگزین قند برای افرادی محسوب می شود که نگران قند خون و
تناسب اندام خود هستند. چون کالری ندارد و قند خون را افزایش نمی دهد. می
توانید برای خود چای دارچینی تهیه کرده و با عصاره ی استویا شیرین کنید.

شما می توانید از هر یک از این نوشیدنی ها
به عنوان اولین نوشیدنی روزتان استفاده کنید و از خواص آن ها بهره مند
شوید. توصیه می کنیم این نوشیدنی ها را به صورت ناشتا و حدود نیم ساعت قبل
از صبحانه میل کنید. البته در طول روز نیز می توانید از این نوشیدنی ها
بهره مند شوید اما سرعت جذب ترکیبات مفید آن ها به صورت ناشتا بیشتر خواهد
بود.



ویدیو : چرا نباید چای را پررنگ بنوشیم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top
free html hit counter