مضرات مصرف گوشت گاو و گوساله

معایب و مزایای گوشت گاو و گوساله به نسبت گوسفند

گوشت گوساله و گاو دارای طبیعت سرد و تر است که برای افراد بسیار مضر است
به دلیل اینکه خلط بلغم را در خون افزایش می‌دهد و برای سردمزاجان و
هم‌چنین گرم‌مزاجان مضر است. مصرف گوشت گاو، همچنين، سبب تيرگي پوست صورت،
بروز حالت‌هاي عصبي، افسردگي و وسواس مي‌شود. البته گوشت گوساله و گاو محرك
خوبى براى ترشحات دستگاه گوارش به ويژه معده است.گوشت گاو براى صفراوى ها
مفيد است براى سودايى ها مضر كه مصلح آن زنجبيل و فلفل است.

گوشت گوسفند حاوی میزان بالای پروتئین می باشد.

گوشت گوسفند و بره منبع بسیار خوبی از ویتامینهای گروه B می باشد.با مصرف
قسمتی از گوشت این حیوان فرد می تواند 100% از نیاز ویتامین B12 روزانه خود
را دریافت کند.گوشت گوسفند ارزش غذایی بالایی دارد و به سرعت هضم می شود.

گوشت گوسفند تولید کننده خون صالح ، تقویت کننده بدن و چاق کننده می باشد.

خوردن مداوم گوشت خالص و بدون استخوان آن که با سرکه و عسل پخته باشند فوق العاده مقوی بدن بوده و مانع غش و رفع خفقان می شود.

گوشت گوسفند منبع غنی از آهن است. مصرف تکه ای از این گوشت می تواند 20% از
آهن مورد نیاز روزانه بدن یک مرد و 12% آهن مورد نیاز روزانه بدن یک زن را
تأمین کند.گوشت گوسفند حاوی عناصر کمیابی نظیر مس،منگنز و سلنیم می باشد.

نیمی از چربی موجود در گوشت گوسفند، اشباع نشده است به همین جهت برای
سلامتی انسان مفید بوده و به طور معمول مصرف این نوع گوشت در رژیم های
غذائی سالم توصیه می شود.با استفاده از روشهای جدید قصابی و خرد کردن
گوشتها، با جدا کردن چربیهای اضافی، میزان چربی موجود در گوشتها نیز بسیار
کمتر شده است. به عنوان مثال استیک ران گوسفند دارای 5% چربی می باشد.

در آخر میشه گفت گوشت گوسفندی دارای چربی بیشتری نسبت به گوشت گاوه .ولی
مضرات گوشت گاو به نسبت بیشتر از گوشت گوسفنده برخلاف تصور گوشت گوسفند که
دارای چربیه چربی اون دارای ضرر نمی تونه باشه بیشتر ضرر اون کلسترول
بالاشه
چون هر دوشون کلسترول دارن پس از ورود به بدن تبدیل به اسیدهای چرب مضر میشه
گوشت گاو عامل تقریبا 16 بیماری می باشد
شایع ترین این نوع از بیماریها میشه گفت اولین آن سرطان و دوم آن مالیخولیا و سومی آن بواسیر می تونیم نام ببریم
به دوستان توصیه می کنم از گوشت گاوی کمتر استفاده کنند در موقع مصرف به
عنوان کبابی میل نکنند تا می توانند گوشت گاوی را بصورت پخته استفاده کنند


گوشت ماهی بیشترین درصد پروتئین را در بین گوشت‌ها دارد

گوشت ماهی جزء گوشت‌های سفید بوده و یک منبع
غنی از پروتئین به حساب می‌آید به طوری که در مقایسه با انواع گوشت‌ها از
نظر کمی بیشترین درصد پروتئین را دارد.

به گزارش برنا، لیلا شورورزی کارشناس تغذیه دانشکده علوم پزشکی و
خدمات بهداشتی درمانی نیشابور، گفت: گوشت ماهی از نظر کیفی نیز بر خلاف
گوشت قرمز دارای بافت پیوندی کمتر و فاقد الاستین است که فقدان آن هنگام
تبدیل کلاژن به ژلاتین در زمان پخت باعث می‌شود که پروتئین پخته شده
راحت‌تر هضم شود و جذب آن به بیش از 90 درصد برسد.

شورورزی ادامه داد: پروتئین‌های ماهی دارای اسیدهای آمینه ضروری به نسبتی بسیار متناسب با نیازهای بدن انسان است.

وی افزود: پروتئین موجود در میگو نیز کیفیت بالایی داشته و حاوی تمام
اسیدهای آمینه ضروری بدن است و به دلیل نداشتن بافت هم‌بند به راحتی هضم و
جذب می‌شود.

کارشناس تغذیه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور
خاطرنشان کرد: مقدار چربی ماهی‌ها بسیار متفاوت بوده و از کمتر از یک درصد
تا بیش از 30 درصد متغیر بوده و جزو سهل‌الهضم‌ترین چربی‌های حیوانی است.

وی تصریح کرد: در این میان اسیدهای چرب «امگا 3» با خواص و فواید بسیار ارزشمند از همه مهمترند که در ماهی‌های چرب ساکن آب‌های دریایی سرد به میزان فراوان یافت می‌شود.

کارشناس تغذیه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور، با
بیان این‌که میگو نیز دارای چربی کمی بوده و چربی‌های آن نیز از نوع غیر
اشباع امگا 3 است، توضیح داد: ویتامین‌های گروه B بیشتر در گوشت ماهی وجود
ندارند، میگو به دلیل دارا بودن اسید آمینه تریپتوفان فراوان که پیش ماده
ویتامین B3 است و مقدار فراوانی از این ویتامین را برای بدن تامین می‌کند.

شورورزی
اضافه کرد: ماهی و میگو از نظر وجود مواد معدنی غنی بوده و دارای آهن، ید،
کلسیم، فسفر، گوگرد، روی، فلوئور، سلنیوم، منگنز و مس هستند.

وی توصیه کرد: مصرف مداوم و منظم مواد غذایی حاصل از آبزیان به ویژه
ماهی و میگو به علت دارا بودن بسیاری از مواد و ترکیبات مهم و اساس موثر در
سلامتی انسان در تمامی دوران زندگی و به ویژه در دوران جنینی، کودکی،
نوجوانی و کهنسالی از سوی مراجع معتبر علمی و پزشکی جهان مورد تاکید و
توصیه است.



ویدیو : مضرات مصرف گوشت گاو و گوساله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top
free html hit counter