طرز تهیه کوفته سوئدی با سس شوید,کوفته متفاوت

thumbnail

طرز تهیه کوفته سوئدی با سس شوید

کوفته سوئدی یک غذای گوشتی بسیار متفاوت و خوشمزه است . عامل اصلی متفاوت
بودن این غذا استفاده از سس بسیار لذیذ و خوشمزه شوید است. عطر و طعم شوید
در این غذا مکملی بسیار مناسب برای طعم گوشت است.

مواد لازم:

  •     گوشت چرخ کرده گوساله …. 500 گرم
  •     پودر سوخاری …. 7 ق غ
  •     پیاز رنده شده …. 5 ق غ
  •     جعفری ساطوری …. 3 ق غ
  •     جوز هندی …. نوک ق م
  •     پودر زنجبیل …. 1/2 ق م
  •     نمک و فلفل …. به میزان لازم
  •     آرد سفید …. به میزان لازم
  •     سس شوید :
  •     کره …. 30 گرم
  •     آرد سفید …. 2 ق غ
  •     شیر …. 2 پیمانه
  •     آب لیمو تازه …. 3 ق غ
  •     شوید تازه خرد شده …. 6 ق غ
  •     نمک و فلفل


طرز تهیه کوفته سوئدی با سس شوید

طرز تهیه:

1 – گوشت را با پنجره ریز چرخ کرده و پیاز را رنده نمایید . گوشت و پیاز را مخلوط نمایید .

2
– جعفری را ریز خرد کرده و همراه با پودر سوخاری و تمامی ادویه های گوشت
مخلوط کرده و کامل ورز دهید . (جوز هندی را ریز رنده نمایید)

3 – مایه گوشتی را کف دست به اندازه گردی گرد کرده و داخل آرد سفید بغلطانید تا یک لایه آرد روی گوشت را بگیرد .

4
– کمی روغن کف تابه لبه دار ریخته و گوشت خا را کمی تفت دهید . سپس 2
لیوان آب روی کوفته ها ریخته و ابتدا حرارت را زیاد کرده تا جوش آمده و سپس
کم کنید تا تا با در بسته آرام آرام بپزد .

سس شوید :

1
– کره را روی حرارت ملایم آب کرده آرد را اضافه نمایید کمی حرارت دهید
(دقت کنید رنگ آرد عوض نشود) سپس شیر را آرام آرام اضافه کرده هم بزنید تا
آرد گلوله نشود . کمی حرارت دهید تا سس غلیظ شود.

2 – شوید خرد شده و آب لیمو تازه را همراه با نمک و فلفل اضافه کرده هم زده و از روی حرارت بردارید.

3 – پس پخت کامل کوفته ها را داخل ظرف مناسب کشیده و از سس تهیه شده روی آن داده و سرو نمایید.

نکات :

1 – می توانید از کمی گوشت گوسفند هم در ترکیب گوشتتان استفاده نمایید .

2 – بهترین قسمت گوشت گوساله برای این غذا گوشت سردست می باشد که طعم و چربی مناسبی دارد .

3 – این غذا و سس آن حتما باید داغ سرو شوند به این دلیل که پس از سرد شدن سس سفت شده و کیفیت خود را از دست میدهد .

4 – داخل سس از 2-3 قاشق غذاخوری خامه نیز میتوانید استفاده نمایید .

5 – زمان تفت دادن کوفته ها دقت کنید لایه رویی فقط ببندد و تغییر رنگ به قهوه ای سوخته ندهد .


توخی کباب ترکیه ای

شاید باورتان نشود که تلفیق دنبه با سینه مرغ قابل خوردن باشد ولی باور کنید که نه تنها  این ترکیب قابل خوردن  است بلکه خوشمزه هم هست. ترکیه ای ها کبابی با همین دو ماده اصلی و مخلفات می ‍ پزند که بی نظیر است .
,توخی کباب ترکیه ای توخی کباب,غذای ترکیه ای,آشپزی,غذاهای اروپایی

توخی کباب ترکیه ای توخی کباب,غذای ترکیه ای,آشپزی

آکاایران: توخی کباب ترکیه ای

بنا به گزارش آکاایران : مواد لازم برای یک نفر

  • 50 گرم دنبه گوسفند
  • 1 عدد سینه مرغ
  • 1 پیمانه برنج
  • 2 عدد گوجه فرنگی
  • 2 حبه سیر(رنده شده)
  • 1 ق چ پودرفلفل قرمز
  • 2/1 ق چ پودر فلفل سفید
  •  3 ق س اسفناج (خرد شده)
  • 1 ق س فلفل دلمه ای (خردشده)
  • 2 عدد سیب زمینی متوسط
  • کمی نمک
  • مقداری روغن

طرز تهیه:
1.
سینه مرغ و دنبه را با ساطور بکوبید. وقتی مواد خوب له و مخلوط شدند  آنها
را به کاسه ای منتقل کنید. سپس سیرهای رنده شده را همراه نمک و فلفل ها به
آنها اضافه کنید. مواد له شده را خوب ورز دهید تا به خوبی مخلوط و چسبناک
شود. اسفناج و فلفل دلمه ای خرد شده را هم اضافه کرده و باز مواد را مخلوط کنید.
2.
مایه کباب را به دو قسمت تقسیم کنید. هر قسمت را به دور یک سیخ پهن و
کوتاه بپیچانید و فرم دهید. ظرفی را چرب کنید و کباب ها را در آن بگذارید.
فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.  کباب ها را در
فر گرم شده به مدت 20 دقیقه حرارت دهید. در این فاصله گوجه فرنگی ها را پوره کنید و  برنج را با  پوره گوجه فرنگی و کمی نمک  به صورت کته بپزید.
3. سیب زمینی ها را به صورت حبه ای خرد کنیدو تف دهید.
4. سیب زمینی ها را بعد از سرخ شدن از روغن بیرون بیاورید .برنج آماده را هم در قالب دلخواه بریزید و کمی فشرده کنید.
5. کباب که آماده شد  آن را در ظرف دلخواه بگذارید. سیب زمینی های سرخ شده را در کنارش بریزید و قالب برنج را کنار آنها برگردانید. غذا آماده سرو است.


ویدیو : طرز تهیه کوفته سوئدی با سس شوید,کوفته متفاوت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top
free html hit counter