طرز تهیه انواع شیرینی برای عید

thumbnail

تهیه چهار نوع شیرینی خانگی برای عید

 در میز پذیرایی نوروز همیشه شیرینی هم وجود دارد اما از آنجا که
برخی از افراد دوست دارند شیرینی‌های نوروز را خودشان در منزل تهیه کنند،
ما دستور پخت چند شیرینی ساده و خوش‌مزه و در عین حال سالم‌تر را انتخاب
کرده‌ایم که دستور پخت‌اش را برای‌تان ذکر می‌کنیم. تهیه و پخت شیرینی
نوروز در خانه برای سلامت خود و افراد خانواده‌تان مفید است. متاسفانه در
تهیه شیرینی‌های نوروزی اغلب از روغن نباتی هیدروژنه، روغن قنادی یا کره استفاده می‌شود و به ندرت از روغن
مایع استفاده می‌شود. این امر به‌طور عمده به علت ماندگاری طولانی‌تر
شیرینی‌های تهیه شده از چربی‌های اشباع است. در شیرینی‌های آموزش داده شده
از کره استفاده شده است. شما می‌توانید از کره‌های رژیمی‌ که کم‌چرب‌تر
هستند، استفاده کنید و یا مقدار کره را تا حدی کاهش دهید. به این نکته توجه
داشته باشید که حداکثر تا 10درصد انرژی دریافتی روزانه می‌تواند از قندهای
ساده مانند شکلات و شکر تامین شود، بنابراین در مصرف شیرینی و شکلات
زیاده‌روی نکنید…

شیرینی خانگی ,طرز تهیه شیرینی خانگی ,روش تهیه شیرینی خانگی ,[categoriy]

شیرینی خانگی ,طرز تهیه شیرینی خانگی ,روش تهیه شیرینی خانگی ,طرز پخت
شیرینی خانگی ,آموزش پخت شیرینی خانگی ,مواد لازم برای شیرینی خانگی
,شیرینی خانگی خوشمزه ,دستور پخت شیرینی خانگی ,زمان پخت شیرینی خانگی
,آموزش آشپزی ,آشپزی ,طرز تهیه انواع شیرینی خشک

باتون شکلاتی
 • مدت آماده‌سازی شیرینی: یک ساعت به علاوه مدتی که خمیر باید بماند.
• مدت پخت: 10 دقیقه برای هر سینی

• مواد لازم:
220 گرم آرد
سفید، نصف قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر، یک عدد تخم مرغ متوسط، 50 گرم یا نصف
پیمانه شکر، 90 گرم کره و شکلات تخته‌ای برای تزیین 120 گرم

طرز تهیه :
 1) ابتدا سینی را چرب کرده و روی آن کاغذ روغنی بگذارید.
2) آرد را داخل کاسه بزرگی الک کرده و شکر و بیکینگ پودر را اضافه کنید.
3)
کره را تکه‌تکه کرده و داخل آرد بریزید و تخم مرغ را به آن اضافه کنید.
سپس با یک قاشق چوبی و سپس با دست مالش دهید تا خمیر نرم و یکدست شود اما روغن نیندازد.
4) خمیر را به شکل گلوله درآورده روی آن را بپوشانید و مدت یک ساعت در کاسه بگذارید، بماند.
5)
فر را روی 200 درجه سانتی‌گراد یا 400 درجه فارنهایت گرم کنید. خمیر را
تکه تکه کرده و با دست لوله کنید تا قطر آن به اندازه یک انگشت و طول آن به
هفت سانتی متر برسد.
6) شیرینی‌ها را با فاصله داخل سینی بچینید و هر سینی را 10 دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینی‌ها طلایی رنگ شود.
7) شکلات تخته‌ای را در ظرف نسوزی قرار داده و روی حرارت کتری بگذارید تا آب شود.
8) پس از پخت شیرینی، دو سر آن را داخل شکلات آب شده فرو کنید و کنار بگذارید تا شکلات سفت شود.
هر عدد از این شیرینی، تقریبا 45 کیلوکالری انرژی دارد

شیرینی سبوس‌دار فندقی
 آرد به کار رفته در تهیه این شیرینی، از نوع آرد کامل یا سبوس دار است و به این دلیل نسبت به بقیه شیرینی‌ها سالم‌تر است.
• مدت آماده‌سازی شیرینی: 40 دقیقه به علاوه مدتی که خمیر باید بماند.
• مدت پخت: 20 دقیقه برای هر سینی

• مواد لازم:
410 گرم آرد سبوس
دار، نصف قاشق چای‌خوری پودر زنجبیل، 155 گرم پودر فندق، دو عدد تخم مرغ،
دو قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر، 150 گرم شکر، 180 گرم کره، فندق دو نیم شده
برای تزیین 40 گرم

طرز تهیه :
 1) آرد، بیکینگ پودر، دارچین، شکر و پودر فندق را در کاسه بزرگی با یکدیگر مخلوط کنید.
2) کره را تکه تکه کرده و داخل آرد بریزید و تخم مرغ را به آن اضافه کنید.
3) خمیر را خوب ورز دهید. برای این کار ابتدا با قاشق چوبی و سپس با دست خوب مالش دهید تا خمیر نرم و یکدست شود.
4) خمیر را سه قسمت کرده و به شکل لوله‌ای با قطر چهار سانتی‌متر درآورده و هر یک را در فویل آلومینیومی ‌پیچیده و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.
5) پس از آن خمیر را خارج کرده و با چاقوی بسیار تیز به ورقه‌های پنج میلی‌‌متری بریده و در سینی قرار دهید.
6)
فندق‌های نصف شده را در مرکز هر شیرینی قرار دهید و هر سینی را 20 دقیقه
در فر بگذارید تا رنگ آن قهوه‌ای روشن شود. سپس آن را خارج کرده و بگذارید
خنک شود.
هر عدد از این شیرینی تقریبا 60 کیلوکالری انرژی دارد

ستاره‌های دارچینی
 در تهیه این شیرینی، از دارچین استفاده شده است.
• مدت آماده‌سازی شیرینی: یک ساعت به علاوه مدتی که خمیر باید بماند.
• مدت پخت: 12 تا 15 دقیقه برای هر سینی

• مواد لازم:
350 گرم آرد
سفید، دو عدد تخم مرغ زده شده، 185 گرم یا یک پیمانه پودر شکر الک شده، 155
گرم کره، دو قاشق غذاخوری دارچین، قالب شیرینی به شکل ستاره
• برای روی شیرینی: یک عدد زرده تخم مرغ، دو قاشق غداخوری شیر

طرز تهیه :
 1) ابتدا سینی را چرب کرده و روی آن کاغذ روغنی بگذارید.
2) آرد را داخل کاسه بزرگی الک کرده و وسط آن را گود کنید تا مواد دیگر به آن اضافه شود.
3) تخم‌مرغ‌ها را جداگانه بزنید. سپس دارچین، پودر شکر و تخم مرغ‌ها را داخل گودی آرد بریزید.
4) کره را تکه تکه کرده به آرد بیفزایید. تمام مواد را به سرعت ورز دهید تا خمیر نرم و یکدست شود. خمیر را گلوله کرده، داخل آلومینیوم پیچیده و یک ساعت در یخچال بگذارید.
5)
فر را روی 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت گرم کنید. خمیر را با
ورزنه باز کرده و با قالب ستاره، شیرینی‌ها را قالب بزنید.
6) برای روی شیرینی، در کاسه‌ای دیگر زرده تخم مرغ و شیر را مخلوط کرده و با قلم مو روی شیرینی‌ها بکشید.
7) سینی‌ها را به مدت 12 تا 15 دقیقه یا زمانی که شیرینی‌ها طلایی شود، در فر قرار دهید. سپس از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود.
هر عدد از این شیرینی تقریبا 55 کیلوکالری انرژی دارد

شیرینی مراکشی
 این شیرینی پفکی است و با قرار گرفتن در دهان آب می‌شود. به علاوه، در تهیه این شیرینی از روغن استفاده نمی‌شود بنابراین چربی آن پایین است.
• مدت آماده‌سازی شیرینی: یک ساعت
• مدت پخت: 15دقیقه برای هر سینی

• مواد لازم:
بادام 125 گرم،
یک قاشق غذاخوری عرق بهار نارنج، 120 گرم شکر، 60 گرم شکلات تخته‌ای، دو
عدد سفیده تخم مرغ و مقداری کره برای چرب کردن ظرف

طرز تهیه :
 1) ابتدا سینی را چرب کرده روی آن کاغذ روغنی بگذارید و فر را روی 150 درجه سانتی‌گراد یا 300 درجه فارنهایت گرم کنید.
2)
بادام‌ها را بدون گرفتن پوسته روی آن،داخل آسیاب خرد کرده شکلات را رنده
کنید و به بادام‌ها بیفزایید. عرق بهار نارنج را نیز به آنها اضافه کنید و
خوب به هم بزنید.
3) برای تهیه پفک در کاسه‌ای جداگانه سفیده‌ها را
آن‌قدر بزنید تا کاملا سفت شوند. پودر شکر را کم‌کم روی سفیده‌ها الک کرده و
مخلوط کنید. دو قاشق غذاخوری از این مواد را برداشته و کنار بگذارید.
4)
سپس مخلوط بادام و شکلات را به مواد پفک اضافه کنید و آهسته به هم بزنید
تا مواد مخلوط شوند (اگر سریع به هم بزنید، پف آن از بین می‌رود).
5) با
کمک دو قاشق چای‌خوری که خیس کرده‌اید، کمی‌از مخلوط را برداشته و با
فاصله در سینی بچینید و روی هر یک به اندازه یک فندق از مایه پفک سفید رنگ
که کنار گذاشته بودید، بریزید.
6) شیرینی‌ها را به مدت 15 دقیقه در فر بپزید و پس از پخت، از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود.
هر عدد از این شیرینی تقریبا 40 کیلوکالری انرژی دارد


طرز تهیه شیرینی کره ای قرمز برای عید نوروز

,طرز تهیه شیرینی کره ای قرمز, طرز تهیه شیرینی کره ای قرمز برای عید نوروز, نحوه پخت شیرینی کره ای قرمز,طرز تهیه انواع شیرینی خشک

طرز
تهیه شیرینی کره ای قرمز, طرز تهیه شیرینی کره ای قرمز برای عید نوروز,
نحوه پخت شیرینی کره ای قرمز, طرز تهیه شیرینی های نوروزی, طرز تهیه شیرینی
های خانگی, آموزش شیرینی پزی, سایت آشپزی

تعداد: ۲۴ عدد
زمان تهیه: ۳۰ دقیقه
زمان پخت: ۲۰ دقیقه

مواد لازم :

 آرد کامل  ۱و ¼  پیمانه
 شکر  ۱/۳ پیمانه
پودر کاکائو  دو قاشق غذاخوری
نمک ¼ قاشق چایخوری
کره نصف پیمانه
رنگ غذای قرمز یک قاشق غذاخوری
شکلات سفید خرد شده ۸۵ گرم
شورتنینگ یک و نیم قاشق چایخوری
پسته خرد شده برای تزیین

 

طرز تهیه :

فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید.

در
مخلوط کن آرد، شکر، پودر کاکائو و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. کره و رنگ
قرمز را اضافه کنید و هم بزنید. آنها را طوری هم بزنید تا خرد و ریز شوند و
به تدریج به شکل یک توپ در وسط مخلوط کن جمع شوند.

روی سطح صاف
آردپاشی شده، خمیر را حسابی ورز دهید تا کاملا نرم شود. سپس آن را در دست
گلوله کنید و آن را به ضخامت یک سانتی‌متر باز کنید. با قالب، آنها را به
دایره های کوچک برش دهید. آنها را با فاصله از هم درون سینی فر بچینید و به
مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بپزید تا کاملا طلایی شوند.

در یک قابلمه
کوچک، شکلات سفید آب شده و شورتنینگ را روی حرارت ملایم آب کنید. آنها را
دایم هم بزنید. نیمی از کلوچه های پخته شده را درون مخلوط شکلات قرار دهید.
روی آنها پسته خرد شده بپاشید و سرو کنید.



ویدیو : طرز تهیه انواع شیرینی برای عید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top
free html hit counter