سس تارتار

thumbnail

سس تارتار

سس

 

سس تارتار

 

سس مایونز 1 لیوان  .  خیار شور خرد شده 1 لیوان  .  سس گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری  .  آبلیمو 1 قاشق چایخوری  .  شکر 1 قاشق چایخوری

پیاز خرد شده 2 قاشق غذاخوری  .  فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری  .  نمک مقدار لازم

 

سس

 

طرز تهیه : سس مایونز را داخل کاسه ای بریزید و آبلیمو ، جعفری خرد شده ، شکر ، پیاز خرد شده ، سس گوجه فرنگی ، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب بزنید و مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند.

 

سس

 

خیارشورهای خرد شده را به مواد اضافه و مخلوط کنید ، سس را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس بهمراه غذا سرو کنید.

 

نکته ها : این سس طعمی دلچسب دارد و همراه با غذاهای دریایی ، ناگت و … مناسب است ، سس تارتار را میتوانید در ظرف در بسته تا چند روز داخل یخچال نگهداری کنید.



طرز تهیه سس ماداگاسکار

آماده سازی: 5 دقیقه
مدت انتظار: 5 دقیقه
مجموعاً: 10 دقیقه

مواد لازم : برای 4 نفر

کره 1 قاشق سوپخوری
 سس گوجه فرنگی  1 قاشق سوپخوری
خردل  1 قاشق چایخوری
 دانه فلفل (فلفل ماداگاسکار، مخلوط) 3 قاشق سوپخوری
 خامه 250 میلی لیتر

 

طرز تهیه :
1. کره را در قابلمه ای کوچک آب کنید.
2. سس گوجه فرنگی و خردل و دانه های فلفل را اضافه کنید.
3. به مدت 3 دقیقه تفت دهید تا به قل زدن بیفتد.
4. خامه را اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم به آرامی قل بخورد تا به غلظت مطلوب برسد.

 

درست کردن سس ماداگاسکار, نحوه پخت سس ماداگاسکار, طرز تهیه سس ماداگاسکار

 



ویدیو : سس تارتار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top
free html hit counter