خواص گشنیز و فواید عرق و تخم گشنیز برای بدن

thumbnail

خواص و فواید نارگیل

 

میوه نارگیل با نام علمی (Cocos nucifera) با پوست سخت و قهوه ای رنگ، ابتدا در جنوب آسیا کشت می شد و در حال حاضر به صورت درخت نارگیل
در تمام مناطق استوایی وجود دارد.مردم اقیانوس آرام از تمام قسمت های این
درخت استفاده کرده و آن را به عنوان یک غذای اصلی مصرف می کنند.

ضرب المثلی درباره ی نارگیل بین مردم اقیانوس آرام معروف است که می گوید هر کس که درخت نارگیل می کارد، برای خودش و بچه هایش، لباس، ظرف، نوشابه، غذا و خانه درست می کند.

خواص نارگیل ، خواص نارگیل در بارداری ، خواص نارگیل برای مو

خواص دارویی نارگیل

  نارگیل
یکی از غنی ترین منابع خوراکی برای الکترولیت ها، کلر، پتاسیم و منیزیم
است که البته مقداری هم شکر، سدیم و پروتئین دارد. محتوای بالای پتاسیم این
میوه آن را به یکی از محافظان قلب و فشارخون تبدیل کرده است. آب نارگیل همچنین حاوی فیبرمحلول، منگنز، کلسیم، ریبوفلاوین و ویتامین C است . قسمت‏های قابل استفاده میوه نارگیل:ریشه،
گل آذین و دانه (پوسته، آب و روغن هسته) قابل استفاده می ‏باشند.این نشان
می دهد که تمام قسمت های این درخت، مفید و قابل استفاده هستند. آب نارگیلبرخلاف
سایر میوه ها که آب آن ها از فشرده شدن آن ها به دست می آید، آب نارگیل
مایعی غلیظ در وسط میوه ی آن است که بیش ترین حد آن در نارگیل نرسیده و سبز
وجود دارد. این آب میوه امروزه از محبوب ترین نوشیدنی های جهان است نه
تنها به خاطر طعم و مزه منحصربه فرد آن بلکه به دلیل ترکیبات مغذی و فواید
بی مثل و مانند آن برای سلامتی  فواید قسمت های مختلف درخت نارگیل:ریشه‏:قابض، ادرارآور(مدر) و کرم کُش.شیره گل: شیرین و مطبوع، تب‏بُر، مقوی باء(تقویت کننده ی نیروی جنسی)، نشاط آور، مدر و سمّی.پوسته:مدر (ادرارآور) و برطرف کننده‏ ی بوی بدمغز:شیرین، خنک کننده، روغنی، اشتهاآور، مقوی باء، ملین(ضد یبوست) و نیروبخشروغن:شیرین، ضد عفونی کننده، دافع حشرات، هضم کننده، مقوی باء، اشتهاآور و تقویت کننده موی سر اثرات درمانی نارگیل:اسهال : آب نارگیل یک غذای ایده‏آل برای جایگزین کردن مایعات از دست رفته در اسهال می‏ باشد.سنگ‏های ادراری (مانند سنگ مثانه):برای درمان سنگ‏های ادراری، گل ‏های نارگیل را خشک کرده و پودر کنید و سپس آن را با ماست بخورید.سردردآب نارگیل سردردی را که در اثر تماس زیاد با نور خورشید بروز می کند، تسکین می ‏دهد.کرم‏ها : جوشاندن ریشه نارگیل با مقدار کمی از انقوزه برای پاک سازی و رهایی از کرم ‏های روده بسیار نافع است.زخم و جراحت : روغن کهنه نارگیل، تسکین دهنده سریع زخم ‏ها می ‏باشد.استفراغ : اضافه کردن شکر، عسل و پودر فلفل به آب نارگیل یک ترکیب مطلوب برای پیشگیری از استفراغ می‏ باشد.زخم‏های دهانی: غرغره کردن شیره ی حاصل از نارگیل چرخ و رنده شده برای تسکین و معالجه‏ ی زخم‏های دهان مفید است.خارش: در خارش‏های معمول، شیر نارگیل برای کاهش التهابات سودمند و کاربردی است.جای زخم (اسکار):پوست درخت‏ انجیر مقدس هندی و انجیر
معابد را در شیرنارگیل به صورت خمیر در آورده و در سرتاسر زخم‏ ها بمالید.
این کار به تسکین و ترمیم پوست به دلیل خاصیت‏ قابض و مغذی بودن این
ترکیب، کمک می‏ کند.اگزما : چند عدد سیر را در روغن نارگیل بیندازید و روی شعله گاز قرار دهید تا رنگ آن تیره شود. سپس این سیرها را در روغن نارگیل له کنید. بعد، آن را از صافی رد نمایید. این مخلوط یک ترکیب موثر برای رفع التهابات ناشی از اگزما است.رشد موها: شستشوی موها با شیره نارگیل یک عمل بسیار موثر برای تغذیه قسمت ‏های انتهایی ریشه‏ ی موها است. این کار در بین هندی‏ ها که موهایی بسیار جذاب دارند، شایع است. خواص نارگیل ، خواص نارگیل برای مو ، خواص نارگیل برای پوست

آب نارگیل و فواید درمانی آن 

  فواید آب نارگیل1) پاکسازی معده، بهبود درد معده2) کاهش فشارخون3) آب نارگیل مناسب برای سلامت ، شادابی پوست و درمان جوش و آکنه4) تسهیل هضم و جذب  : به دلیل فیبر بالا برای پیشگیری و درمان یبوست و مشکلات گوارشی بسیار مناسب است.5) آب نارگیل در طول بارداری : آب نارگیل یکی از بهترین توصیه ها در دوران بارداری و برای خلاصی از یبوست دوران بارداری، سوزش سردل
و سوءهاضمه است. همچنین اسید لوریک موجود در آب نارگیل تأثیرات ضدقارچی،
ضدباکتریایی و ضدویروسی قابل توجهی دارد و این ویژگی ها آن را به یک تقویت
کننده سیستم ایمنی تبدیل کرده است.6) تاثیر قدرتمند در سلامت بیماری کلیوی : محتوای بالای مواد معدنی، پتاسیم و منیزیم آن را به یک ترکیب درمانی مهم برای مبتلایان به سنگ کلیه تبدیل کرده است.  خواص نارگیل ، خواص نارگیل برای پوست ، نارگیل

روغن نارگیل و خواص دارویی آن 

  خواص داروئی روغن گوشت نارگیل روغن نارگیل از تقطیر گوشت سفید نارگیل بدست می آید. 1-برای معالجه بیماریهای پوستی بکار می رود.2-حافظه و هو ش را تقویت می کند. 3-درد مثانه را رفع می کند. 4-کرم کدو و کرمهای دیگر روده را دفع می کند.5-در درمان کمر درد موثر است.6-معالج بواسیر است.7-محرک نیروی جنسی است. چند نکته مهم:* شیره ی نارگیل با شیر نارگیل متفاوت
است. شیره ی نارگیل همان مایع آبکی درون نارگیل است، اما شیرنارگیل از
جوشاندن مخلوط مساوی آب و گوشت نارگیل خرد شده حاصل می شود، به طوری که
وقتی به حالت کف آلود درآمد آن را از شعله بر می دارند و سپس صاف می کنند.*
نارگیل هنگامی که نارس است مقدار بیشتری شیره دارد، ولی به تدریج که میوه
می رسد مقدار شیره آن کمتر می شود. پس برای اطمینان از تازه بودن نارگیلی
که می خرید، آن را تکان دهید تا صدای شیره ی آن را بشنوید. دقت کنید که
نارگیل سنگین تر، تازه تر است.* این میوه به دلیل گرم بودن ممکن است در گرم مزاجان مشکلاتی ایجاد کند. لذا این گونه افراد باید آن را با میوه های ترش، لیمو و یا هندوانه بخورند.* با این که روغن نارگیل یک روغن گیاهی است، اما دارای مقدار زیادی چربی اشباع می باشد. به همین دلیل افراد دچار چربی خون بالا و بیماران قلبی نباید از روغن نارگیل استفاده نمایند.* با این که روغن نارگیل یک روغن گیاهی است، اما دارای مقدار زیادی چربی اشباع می باشد. به همین دلیل افراد دچار چربی خون بالا و بیماران قلبی نباید از روغن نارگیل استفاده نمایند.*برای
خرید نارگیل همیشه میوه ای را انتخاب کنید که سنگین باشد ضمنا آنرا تکان
دهید که صدای شیر داخل آنرا بشنوید زیرا نارگیل اگر بدون شیر باشد حتما
کهنه است و یا اینکه شیرش بیرون آمده و هوا کشیده و خراب شده است .  مضرات : نارگیل
دیر هضم است و در بدن خلط تولید می کند بنابراین بهتر است با شکر خورده
شود چون نارگیل گرم است ممکن است در گرم مزاجان اشکالاتی تولید کند از این
نظر اینگونه افراد باید آنرا با میوه های ترش ، لیمو و یا هندوانه بخورند . خوردن آن برای سردمزاجان و سالمندان بسیار مفید است و اشکالی تولید نمی کند  . ماسک نارگیلگرد
نارگیل را در شیر حل کنید و خوب به هم بزنید تا خمیری شکل شود سپس آن را
روی صورت مالیده و بگذارید تا خشک شود. بعد با آب ولرم بشویید. آب خیار را با خامه مخلوط کنید و به مدت نیم ساعت محلول را روی صورت بگذارید، این ماسک خاصیت آب رسانی دارد.


خواص گشنیز و مضرات گشنیز، خواص گشنیز، قشنیز، فواید گشنیز

سبزی گشنیز را همه می شناسند و خیلی ها به خاطر بویش آن را نمی خورند. ولی این سبزی خواص فراوانی دارد، علاوه بر خود سبزی تخم گشنیز هم خواص فراوانی دارد، در این بخش از سایت آکاایران قصد داریم تا شما را با خواص تخم گشنیز و سبزی گشنیز آشنا کنیم، با ما همراه باشید.

خواص سبزیجات,خواص تخم گشنیز,خواص گیشنیز

خواص
سبزیجات,خواص تخم گشنیز,خواص گیشنیز,خواص دارویی گیشنیز,فواید
گیشنیز,خاصیت گیشنیز,گیشنیز در طب سنتی,فواید درمانی گیشنیز,مضرات
گیشنیز,فوائد گیشنیز,گیشنیز,طب سنتی,خواص میوه جات,خواص گیشنی

خواص تخم گشنیز

 

من ((گشنیز)) هستم !
 اسم من گشنیز است . به من جلجلان هم گفته اند. اعراب کسیره و کزیره
مى گویند. من از آن دسته گیاهان هستم که خاصیت میکرب کشى دارم ، و از
سرایت امراض عفونى جلوگیرى مى کنم . پزشکان قدیم به مبتلایان به ابله دستور
مى دادند که براى جلوگیرى از سرایت به آن چشم ، آب مرا در اطراف پلک
بمالند، و براى جلوگیرى از سرایت حصبه به اطرافیان نیز دستور مى دادند که
از من استفاده کنند. شما هم مى توانید در مواقعى که یک بیمارى همه گیر پیدا
مى شود، به سراغ من بیاید.

خاقانى
من مقوى مغز و قلب مى باشم – براى رفع خفقان – وسواس و هیسترى (غش ) سودى فراوان دارم .
بیشتر
خواص من در برگ و میوه من است که آن را تخم گشنیز یا تخم جلجلان نامیده
اند، هرگز در خوردن من زیاده روى نکنید، زیرا باعث خواب هاى پریشان شده ، مضر و خطرناک میباشم . مقدار خوراک برگ من 35 گرم و بذر من چهارگرم است ، و چنانچه بیش از این مقدار خورده شود، شخص را در حالت لکنت زبان و کندى ذهن است . در عادت ماهانه بانوان اختلالاتى پدیدار مى کنم . خون آنها را بند آورده ، و عوارض زیاد همراه دارم .
میوه من عالیترین مقوى معده ، و بهترین محلل غذا است ، محرک اشتها
بادکش و معرق است ، و بیشتر در بیماریهاى دستگاه گوارش از تخم من استفاده
مى کنند، و بهترین راه براى استفاده از آن دم کرده ده تا سى در هزار است .
من
داراى ویتامین ((آ)) و ((ب )) بوده ، و سرشار از ویتامین ((ث )) هستم .
مضمضه آب من ، جوشهاى دهان را از بین مى برد. لثه ها را محکم کرده ، و از خونریزى آن جلوگیرى مى کند و درد دندان کرم خورده را تسکین مى دهد. من داراى سبزینه بوده و یک اسانس قوى همراه دارم . درصد گرم میوه من ، یک گرم اسانس و بیست گرم مواد چربى است . جهت سینه
درد، دارویى ارزنده هستم ، جوهر من از راه ادرار دفع مى شود و بین راه
مجارى را ضد عفونى کرده ، زخمهاى آنها را معالجه مى کنم . شیره میوه من اسهال خونى را بند آورده ، و بو داده آن براى اسهال و خونریزى معدى نافع است ، عده اى براى رفع سر درد و معالجه زکام
، میوه مرا در آتش انداخته ، و از دود آن استفاده مى کنند. این دود ضد
عفونى کننده محیط و مجارى تنفس است ، ولى براى مبتلایان به تنگى نفس و
کسانى که نسبت به آن حساسیت دارند خوب نیست ! برگ من مسکن صفرا و التهاب معده و برطرف کننده عطش ‍ زیاد است و از قى کردن
جلوگیرى مى کند. ضماد برگ من از شدت حرارت جراحات و سوزش آنها جلوگیرى
کرده ، و براى باد سرخ و بثورات جلدى اگزما توصیه و تجویز شده است . ضماد
من با آرد جو، خنازیر و زخمهاى سفت را تحلیل مى برد. سابقا براى معالجه زخم
هاى سرطانى سرب را با آب من ساییده و روى زخم مى گذاشتند.
تخم من ضد کرم بوده ، و از رشد آنها در معده جلوگیرى مى کند.
اگر نسبت به بوى من حساسیت دارید، از داروهاى مدر استفاده کنید و اگر در اثر زیاده روى در خوردن من مسموم شدید پس از استفراغ تخم مرغ و شیر میل نمایید.
کوبیده میوه من ، مخلوط با فلفل و نمک حافظ گوشت
در برابر فساد بوده و در صنعت کنسروسازى مورد استفاده قرار مى گیرد، مرا
از دوستان با وفاى خود بدانید، ولى در استفاده از من زیاده روى ننمایید. با
من آش گشنیز، گشنیز پلو، تهیه کنید و در آش ها و خورش هاى سبزى
دار، کمى از برگ من بریزید و افزودن آن را به سوپ و آش بیماران و اطرافیان
آنها، مخصوصا مبتلایان به امراض عفونى فراموش نفرمایید. من غرایز جنسى را
کم مى کنم و سابقا چنین عقیده داشتند که اگر مرا به ران زنان باردار هنگام
وضع حمل آویزان کنند، زایمان را سریع مى نمایم . من خود چنین ادعایى ندارم ، ولى بوى من در اتاق زایمان مفید بوده و بى فایده نیست


ویدیو : خواص گشنیز و فواید عرق و تخم گشنیز برای بدن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top
free html hit counter