خواص میوه ها با توجه به رنگشان

خواص میوه ها با توجه به رنگ شان

میوه و سبزی –
در اولین قدم این رنگ اشیا است كه شما را به طرف آن شیء جذب و یا از آن
دور می‌كند.در واقع احساس آرامش،لذت ناراحتی،تنش،صلح و دوستی و … همه و
همه در پرتو رنگ‌هاست.

رنگ‌ها تمامی محیط ما و حتی خود ما را نیز تسخیر كرده‌اند و در تمام جسم جان و روح ما تاثیر گذارند.
 
مثلا
در مورد رنگ سیب سرخ و زیبا علاوه بر لذتی كه از رنگ آن در هنگام خوردن
می‌بریم و در ما احساس شادابی و نشاط ایجاد می‌كند،در خواصش نیز تاثیر
فراوانی دارد.
 
تمامی سبزیجات و میوه‌هایی كه روزانه مصرف می‌كنید
با توجه به نوع رنگشان منافع خاصی برای شما دارند.شاید تعجب كنید،اما
فراموش نكنید كه رنگ‌ها بر همه وجود ما و در تمامی جوانب نفوذ دارند و این
هم یك روش نفوذی آنهاست.
 
رنگ سبز
 
رنگی‌
است آرامش بخش و با دیدن این رنگ شما احساس آرامش می‌كنید و از وجودش لذت
می‌برید و جالب اینجاست كه همین رنگ زیبا و آرامش بخش علاوه بر این كه شما
را در ظاهر جذب می‌كند و شما از آن لذت می‌برید خواص درمانی بسیاری نیز
دارد و برای جسمتان مفید است.
 
در واقع هر چیز سبزی كه شما می‌بینید این خاصیت را داراست و این در مورد میوه‌ها و سبزیجات سبز رنگ نیز صادق است.

این
رنگ برای افراد عصبی و نا ‌آرام بسیار مفید است.رنگ سبز خاصیت ضد
عفونی‌كننده‌ دارد و مناسب برای بیماری‌های قلبی عروقی و بیماری‌های
روده‌‌ای (یبوست)‌،معده (سوء‌هاضمه،زخم معده و…)،كلیه (سنگ كلیه و
ناراحتی‌های مجاری ادراری)‌، ریه (مشكلات تنفسی،آسم و …) و رحم می‌باشد.
 
این
رنگ برای درمان زخم‌های عمیق سوختگی‌های شدید نیز موثر است.این خواص در
میوه‌ها و سبزیجاتی كه سبز رنگ هستند به وفور یافت می‌شود.تحقیقات نشان
داده میوه‌ها و سبزیجات سبز رنگ خاصیت ضدعفونی‌كنندگی دارند و در هضم غذا و
جذب آن موثرند.
 
میوه‌ها و سبزیجات سبز رنگ برای افرادی كه از بیماری‌های عصبی رنج می‌برند توصیه شده است.
 
سبزیجات
سبز رنگ همچنین در درمان زخم‌های عمیق و سوختگی ‌ها و بیماری‌ های ریوی و
كلیوی بسیار موثر است و در بهبود بیماری‌های قلبی مصرف فراوان دارد.مثلا
جعفری دارای خواص ضد عفونی‌كننده خون و دستگاه گوارش می‌باشد.

جعفری
موجب تحریك عضلات روده و رحم می‌شود و مناسب برای معده و هضم غذاست.برگ
این گیاه مناسب برای زخم‌های عمیق است و جوشانده آن مناسب برای بیماری‌های
كلیوی و مجاری ادرار است.
 
انگور سبز

این
میوه مناسب برای بیماری‌های اعصاب است.مواد غذایی موجود در انگور به هضم
غذا و جذب آن در معده كمك فراوانی می‌كند و در درمان بیماری‌های
سوءهاضمه،سل ریوی،مشكلات كلیوی (سنگ كلیه)‌ و یبوست كمك فراوانی می‌كند.

همچنین
باعث دفع سموم و مواد زائد از بدن می‌شود.آب انگور مغذی عضله قلب
است.انگور اختلالات قلبی حاصله از ازدیاد فشارخون را از بین می‌برد و دارای
اثر تقویت‌كننده قلب است.

انگور موجب ازدیاد ترشح صفرا می‌شود و عمل هضم را تحریك و تسریع می‌بخشد و تخمیرهای روده‌ای را كاهش می‌دهد. 

كاهو

كاهو
در درمان تپش قلب و سرفه و مشكلات ریوی موثر است.همچنین آرام‌ كننده اعصاب
است.كاهو برای دفع مواد زاید در روده‌ها و جلوگیری از یبوست مناسب است.از
جوشانده كاهو می‌توان برای درمان سوختگی‌ها و زخم‌ها استفاده كرد.

 لوبیا سبز

از
لوبیا سبز برای درمان كسالت‌های شدید كلیوی استفاده می‌شود.این سبزی
همچنین در درمان بیماری‌های قلبی نیز موثر است.وجود فسفر در لوبیا برای
اعصاب مفید است.
خرده شده و یا پوره شده دانه لوبیا به عنوان ضماد برای مواضع سوختگی و سایر التهابات پوستی و زخم‌ها موثر است.
 
  ترخون

ترخون
به دلیل داشتن اسانس‌های معطر در خود مجاری دستگاه گوارشی را ضدعفونی
می‌كند و محرك مناسبی برای معده به شمار می‌رود.این سبزی برای بیماری‌های
رحم و تسهیل جریان خون قاعدگی بسیار موثر است. 

رنگ قرمز

رنگی‌است
محرك و اشتهاآور.رنگی پر انرژی كه همین خصوصیات در مواد غذایی قرمز رنگ هم
دیده می‌شود.معمولا ما برای خوردن خوراكی‌هایی با رنگ قرمز بسیار راغب
هستیم.

این رنگ و در واقع میوه‌ها و سبزیجات‌ قرمز رنگ علاوه بر
این كه افزایش‌ دهنده اشتها هستند،برای افراد كم خون و افرادی كه كمبود آهن
دارند بسیار مناسب است.

همچنین در درمان عفونت‌‌ها و سوختگی‌های
شدید بسیار موثر است و معمولا این ‌گونه میوه‌ها و سبزیجات در درمان
بیماری‌‌های ریوی،مشكلات روده (یبوست)‌ و رحم به كار برده می‌شود.

مواد غذایی قرمز رنگ بسیار پر انرژی بوده و در تقویت قلب و افزایش فشار خون و غلظت خون بسیار مفید و تقویت‌كننده روده و كبد است.

گیلاس‌

تقویت‌كننده و انرژی‌ زا.تنظیم ‌كننده كبد و مناسب برای رفع یبوست و اشتها ‌آور،دفع‌كننده مواد زائد و سموم از بدن.

توت ‌فرنگی‌

در درمان سل ریوی بسیار سودمند است و همچنین در درمان عفونت‌های روده.

انار

جلوگیری از تنگی نفس.مناسب برای روده و تصفیه‌كننده خون.

انگور فرنگی‌

موثر در درمان تب‌های عفونی،محرك اشتها و رفع یبوست.

شاتوت‌

تصفیه‌كننده خون،مناسب برای بیماری‌های كم‌خونی و مشكلات ریوی.  
 
فلفل‌قرمز

تحریك قوای هاضمه،مناسب برای خونریزی‌های رحم،رفع فلج،رفع یبوست و بیماری‌‌های روده.

رنگ نارنجی‌

رنگی
جذاب و سر زنده و شاداب،كه در نهایت جذابیت و جلب توجه احساس ‌زدگی ایجاد
نمی‌كند. سبزیجات و میوه‌های نارنجی رنگ و كلا هر شی نارنجی رنگ در افزایش
شیر مادران بسیار موثر است.

مواد غذایی نارنجی رنگ بسیار انرژی‌ زا
است و محرك مناسبی برای اعصاب و سودمند برای مشكلات تنفسی و ضد سرفه،ضد آسم
و سل ریوی هستند و در درمان سنگ كلیه و كیسه صفرا و بیماری‌های معده و
روده موثر هستند.
 
هویج‌

افزایش
شیر مادر،مناسب برای درمان اختلالات شدید روده‌ای،بهبود دهنده زخم‌های
دستگاه گوارش،رفع‌كننده یبوست،ضد عفونی‌كننده روده،تقویت‌كننده اعصاب و
انرژی‌زا و موثر در بهبود عفونت‌های ریوی.
 
پرتقال و نارنگی‌

تقویت‌كننده دستگاه عصبی،عضلات و غدد،مناسب برای رفع اختلالات دستگاه گوارش،كبد و روده‌ها.
 
زالزالك‌

مناسب برای درمان بیماری‌های روده و رفع كم‌خونی.
 
رنگ زرد

رنگی شادی‌آفرین،درخشان،زنده و محرك.سبزیجات و میوه‌های زردرنگ معمولا اشتها آور و در عین حال مناسب برای هضم غذا می‌باشند.

میوه‌جات
و سبزی‌های زرد‌رنگ تصفیه‌كننده كبد و روده‌ها و كلیه‌هاست.این مواد غذایی
در درمان بیماری‌های معده (ورم معده)‌ كیسه صفرا یبوست و فشار خون و همین
طور مشكلات ریوی مناسب هستند و در تقویت غدد لنفاوی قلب موثرند و بسیار
انرژی‌زا می‌باشند و محرك اعصاب.

زردآلو

سرشار از انرژی،موثر در درمان یبوست،كاهش‌دهنده افسردگی و تقویت‌كننده اعصاب.  آناناس‌
تقویت‌كننده روده،نیرو بخش،مناسب برای هضم غذا و موثر در بیماری‌های ریه. 

به‌

تقویت‌كننده اعصاب و قلب،موثر در درمان بیماری‌های ریوی و سل.همچنین در درمان ورم معده و روده از این میوه استفاده می‌شود.
 
گلابی‌

از
بین برنده ضعف و بی‌حالی،تقویت‌كننده اعصاب،رفع تنبلی روده‌ها،رفع یبوست و
بیماری‌های روده‌ای و معده،موثر در درمان سل ریوی،از بین برنده سنگ كلیه.
 
آلو

انرژی‌زا و از بین برنده كم‌خونی و ضعف و سستی،برطرف‌كننده یبوست،محرك اعصاب،مناسب برای كلیه‌ها.

سیب زرد

انرژی‌ساز،ضد
عفونی ‌كننده قوی روده و مناسب برای تقویت روده‌ها و معده،محرك كلیه‌ها و
مناسب برای سنگ كلیه و مجاری ادرار،تقویت‌كننده اعصاب،رفع‌كننده یبوست و
اسهال، مناسب برای اختلالات تنفسی.


مصرف توت فرنگی و تاثیرات مفیدش روی بانوان!

توت‌فرنگی

توت‌فرنگی
از محبوب‌ترین انواع توت‌ها در سراسر جهان به شمار می‌آید که بیش از صدها
نوع توت‌فرنگی وجود دارد، ولی همگی آنها به شکل قلب هستند.توت‌فرنگی بومی
جنوب و شمال آمریکا است. بیشترین انواع توت‌فرنگی در 55 سال اخیر به صورت
تجاری پرورش داده شده است. اینکه اولین پارچه کسی این میوه را توت‌فرنگی
نامید، معلوم نیست. رنگ توت‌فرنگی با کیفیت قرمز و روشن و شفاف و کلاهک آن
سبز روشن است. توت‌فرنگی منبع خوبی از ویتامین C و حاوی مقادیر زیادی قند
میوه و سبزیجات است.

این میوه‌ها در بدن واکنش
قلیایی ایجاد می‌کند و به علت سدیم بالا، به میوه جوانی معروف است.
توت‌فرنگی همچنین حاوی مقادیری پتاسیم نیز می‌باشد. بسیاری از افراد بعد از
خوردن توت‌فرنگی بدنشان کهیر می‌زند. اگر شما نیز جزء این افراد هستید و
به توت‌فرنگی حساسیت آلرژی دارید، این روش را امتحان کنید: ابتدا
توت‌فرنگی‌ها را در آب گرم ریخته و سپس سریع آنها را آبکش کنید و روی آنها
آب یخ بذریزید. این کار باعث می‌شود کمی از آلرژی شما به توت‌فرنگی کاهش
یابد. در بعضی از افراد، دانه‌های توت‌فرنگی موجب التهاب روده می‌شود.

توت‌فرنگی
از محبوب‌ترین انواع توت‌ها در سراسر جهان به شمار می‌آید که بیش از صدها
نوع توت‌فرنگی وجود دارد، ولی همگی آنها به شکل قلب هستند. توت‌فرنگی دارای
انواع مختلفی آنتی‌اکسیدان‌ها، ویتامین C، ویتامین E و بتاکاروتن‌ها،
همچنین سرشار از فیبر، فلاوونوئیدها، پتاسیم، اسیدفولیک و ویتامینB کمپلکس،
B2، B5، B6، بیوتین و منگنز، قلع و مقادیر کمی پروتئین، شکر و تقریباً
فاقد چربی و کلسترول است.

این میوه می‌تواند از
ایجاد نوعی کم‌خونی پیشگیری کند، زیرا اسیدفولیک آن در ترکیب و ایجاد
هموگلوبین مؤثر است. توت‌فرنگی میزان مرگ و میر ناشی از سرطان را کاهش
می‌دهد؛ زیرا آنتی‌اکسیدان‌ها با فلاوونوئیدها از آسیب سلول‌ها در اثر
رادیکال‌های آزاد جلوگیری می‌کنند. ماده فعال موجود در قرص آسپرین، اسید
استیل نام دارد که این ماده در توت‌فرنگی نیز موجود می‌باشد.

اگرچه
مقدار آن به اندازه‌ای نیست که بتواند با آنفلوانزا مبارزه کند، اما
می‌تواند مانع تشکیل لخته‌های خون شود و عملکرد قلب را بهبود بخشد.
فلاوونوئید موجود در توت‌فرنگی، این میوه را به یک داروی ضدالتهاب تبدیل
کرده است. با مصرف روزانه توت‌فرنگی در برابر بیماری‌هایی همچون آسم، ورم
مفاصل، نقرس، آرتریت، روماتوئید و خونریزی روته ایمن می‌شوید.

پژوهشگران
دریافتند که توت‌فرنگی به دلیل داشتن اسیدفولیک، علاوه بر درمان کم‌خونی،
حافظه را بهبود می‌بخشد و تمرکز و توانایی مغز را در پردازش اطلاعات افزایش
می‌دهد. با توجه به مقادیر بالای ویتامین C در توت‌فرنگی، ترشح بزاق
افزایش یافته و غذاهای نشاسته‌ای و پروتئین به وسیله خوردن آن، سریع‌تر هضم
می‌شوند.

به علاوه، فیبر موجود در توت‌فرنگی
بدن را سم‌زدایی و روده بزرگ را پاکسازی و یبوست را درمان می‌کند. پتاسیم
موجود در توت‌فرنگی نیز دفع ادرار را زیاد و سموم را از بدن دفع و فشار خون
را تنظیم می‌کند. خوردن توت‌فرنگی و نوشیدن آن توت‌فرنگی باعث تحریک ترشح
سروتونین می‌شود. همانطور که می‌دانید سروتونین، خلق و خو را بهبود می‌بخشد
و ایجاد احساس آرامش می‌کند.

نکات مصرفی:
توت‌فرنگی
میوه‌ای حساس و ظریف است و به منظور دفع آفات، آن را سم‌پاشی می‌کنند؛
بنابراین قبل از مصر، توت‌فرنگی ظرف آب تمیز و سرکه سیب خیس کنید و روی آن
مقداری نمک بریزید و سپس بعد از 10 دقیقه حسابی بشویید تا تمامی سموم آن از
بین برود و تمیز شود. مخلوط توت‌فرنگی و ماست و یا توت‌فرنگی و موز بسیار
خوشمزه و مغذی است.
احتیاط: افرادی که به توت‌فرنگی حساسیت دارند و
عوارضی همچون خارش، قرمزی و کهیر در آنها ایجاد می‌شود، باید از خوردن بیش
از حد آن خودداری کند.



ویدیو : خواص میوه ها با توجه به رنگشان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top
free html hit counter