خواص باورنكردني شويد

thumbnail

گشنیز از سم زدایی تا کنترل دیابت

 سبزی گشنیز به عنوان دوای معده و بهبود‌دهنده عمل گوارش و هضم غذا
شناخته شده است و تحقیقات نشان می‌دهد كه مصرف آن باعث دفع سرب و آلومینیوم
نیز می‌شود. سبزی گشنیز كه به‌طور معمول و حتی روزانه در آشپزی از آن
استفاده می‌كنیم، خواص بسیار زیادی دارد.
 
گشنیز... از سم‌زدایی تا كنترل دیابت

سم‌زدایی فوق‌العاده

محققان
آمریكایی دریافته‌اند كه گشنیز عامل بسیار موثر و شگفت‌انگیزی در سم‌زدایی
بدن و دفع فلزهای سنگین است. محققان پیش‌تر موفق شده بودند با اتخاذ
برنامه‌ای عفونت بیماران را درمان كنند. با این حال اگرچه علائم عفونت از
بین می‌رفت اما پس از مدتی باز می‌گشت. آنان معتقد بودند كه علت این امر،
تراكم آلومینیوم، جیوه و سرب در برخی از قسمت‌های بدن است كه به باكتری‌ها و
ویروس‌ها اجازه تكثیر می‌دهد. نكته جالب این بود كه یكی از این بیماران پس
از مصرف سوپ گشنیز به میزان چشمگیری جیوه را از طریق ادرار دفع كرد.
تحقیقات نشان داد مصرف گشنیز باعث دفع سرب و آلومینیوم نیز می‌شود.
بنابراین از بیماران خواسته شد به‌طور منظم گشنیز تازه یا آب گشنیز همراه
با آنتی‌بیوتیك یا ضدویروس‌های طبیعی مصرف كنند تا تمامی عفونت‌ها بدون
اینكه عود كند، درمان شود.
 
خواص عرق گشنیز

 كارشناسان عرق گشنیز را در رفع عفونت مجاری ادرار، ناراحتی‌های گوارشی و نفخ شكم موثر می‌دانند.
 
دانه گشنیز مخصوص بانوان

 گشنیز
برای زنان به‌ویژه آن‌هایی كه در دوره عادت ماهانه دچار خونریزی شدید
می‌شوند، مفید است. برای استفاده از این خاصیت درمانی گشنیز می‌توانید شش
گرم از دانه آن را در ۵۰۰ میلی‌گرم آب بجوشانید و پس از افزودن شكر به آن،
این مخلوط را به‌صورت گرم استفاده كنید. همچنین تناول 2 تا 5 گرم از تخم
گشنیز با كمی عسل افزایش شیر مادران شیرده را در پی دارد.
 
گیاه ضددیابت

از
سوی دیگر گشنیز به عنوان سبزی كاهش‌دهنده قند خون شناخته شده است و این
كار را با تحریك ترشح انسولین انجام می‌دهد. این تاثیر به حدی است كه آن را
گیاه ضد دیابت نیز می‌نامند. گشنیز در عین حال با پایین آوردن میزان
كلسترول بد و افزایش سطح كلسترول خوب در خون به سلامت قلب كمك می‌كند.
 
مفید برای پوست

این سبزی برای پوست نیز بسیار مفید است. مخلوط آب گشنیز با پودر زردچوبه به درمان جوش‌های پوستی و جوش‌های سرسیاه كمك می‌كند.
 
ضدالتهاب طبیعی

گشنیز
برای كسانی كه دچار مشكلات آرتریتی (التهاب مفصلی) هستند سودمند است چون
این سبزی خواص ضدالتهابی بسیاری دارد. برای این منظور نیز كافی است
دانه‌های گشنیز خاكی را با آب بجوشانید و این مخلوط را بنوشید.

رفع مشكلات گوارشی

گشنیز
به عنوان دوای معده و بهبود‌دهنده عمل گوارش و هضم شناخته شده است. 
متخصصان علوم پزشكی و تغذیه در كانادا می‌گویند افزودن یك یا دو قاشق
چای‌خوری آب گشنیز به مخلوط شیر تازه، یك تركیب عالی برای درمان حالت تهوع و
اسهال خونی است.  
 
رفع تب

سوپ رقیق از آب مرغ و گشنیز تازه و مصرف چند مرتبه در روز در برطرف شدن تب و سرماخوردگی موثر است.
 
سلامت دهان و دندان

 كارشناسان
گیاهان دارویی شستن دهان و دندان با استفاده از دم‌كرده گشنیز و یك قاشق
چای‌خوری تخم گشنیز در یك لیوان آب جوش به مدت 5 دقیقه را در ضدعفونی كردن
دهان و دندان موثر می‌دانند. هم‌چنین جویدن تخم گشنیز برای تسكین درد دندان
موثر است.
 
زیاده روی نكنید

مصرف
اندازه گشنیز ضرری ندارد، ولی مصرف بیش از حد آن باعث حالت سستی توأم با
خستگی شدید شده و گاهی خواب عمیق، گنگی و بی‌حسی را به دنبال خواهد داشت.


با خواص باور نکردنی عسل آشنا شوید

با خواص باور نکردنی عسل آشنا شوید

asall

عسل جايگزيني طبيعي‌تر و سالم‌تر براي
شكر است كه سالهاي زيادي در بسياري از نقاط دنيا در آشپزي و طبخ غذاها مورد
استفاده قرار گرفته است.عسل براي تقويت سطح ايمني بدن فوق العاده مفيد
است. اين خوردني درمانگر و معجزه آسا همچنين داراي خواص آنتي اكسيداني و ضد
باكتريال قابل توجهي است كه براي حفاظت از سيستم گوارشي مفيد هستند.

تحقیقات فسیل شناسان حاکی از آن است که عمر
زنبور عسل به بیش از ۱۵۰میلیون سال می رسد. نقاشی های موجود در دیوار غاری
در اسپانیا نشان می دهد، پرورش زنبور از ۷ هزار سال پیش رایج بوده و به
عنوان ماده شیرین کننده، دارو، هدیه به خدایان و نشانه عشق ارزش زیادی
داشته است.

به گزارش «health news» در طب سنتی هندوها، عسل شهد زندگی است
که خاصیت دارویی نیز دارد. در صورت مصرف آن با گیاه دارویی دیگر به عمیق
ترین بافت های بدن راه پیدا می کند. در طب هندی، عسل خام خاصیت دارویی
دارد، درحالی که عسل حرارت داده شده این خواص را دارا نمی‌باشد. زیرا در
شکل طبیعی، عسل غنی از ماده معدنی، ویتامین ها، آنزیم ها، اسید آمینه و
کربوهیدرات است و در صورت حرارت دیدن ارزش غذایی خود را از دست می دهد و
مولکول های عسل به نوعی چسب غیرهموژنیزه تبدیل می شود که به غشاء مخاطی می
چسبد. عسل حرارت دیده سم سلولی ایجاد می کند و در برخی موارد سبب اختلال در
سیستم ایمنی بدن می شود. از طرفی با انسداد رگ های خونی می تواند مانع
رسیدن خون به بدن شود. بنابراین عسل را خام مصرف کنید. عسل طبیعی و خام
علاوه بر خواص زیادی که دارد، مانع از بروز آلرژی های فصلی می شود و سرشار
از انرژی است.

درمان بیماری های متفاوت با عسل:

* چاقی مفرط، فشارخون بالا، چربی بالا: صبح به صبح یک لیوان آب داغ با یک قاشق مرباخوری عسل و ۵ تا ۱۰ قطره سرکه سیب بنوشید.

* برای درمان زخم های دهان: مخلوطی از یک قاشق مرباخوری عسل و
کمی زردچوبه به زخم دهان یا زخم های روی زبان بمالید این مخلوط باعث ترشح
بزاق دهان می شود تا سم را بکشد.

برای سرعت بخشیدن به روند بهبود باید این مایه را از دهان
بیرون ریخت. برای زخم معده، روزی ۲ بار محلول یک لیوان شیر ولرم را با یک
قاشق مرباخوری عسل بنوشید.

* برای زخم های موضعی: با گاز استریل حاوی عسل روی زخم را بپوشانید و شب آن را بردارید.

* سرماخوردگی: مخلوط نصف قاشق مرباخوری دارچین و یک قاشق مرباخوری عسل را روزی ۲ یا ۳ بار مصرف کنید.

* سینوزیت: روزی ۲ یا ۳ بار مخلوطی از یک قاشق مرباخوری آب زنجبیل تازه و یک قاشق مرباخوری عسل مصرف کنید.

* حالت تهوع، استفراغ، سوء هاضمه: یک قسمت آب لیمو را با یکباخوری عسل و یک قاشق مرباخوری روغن کرچک را هر ۱۰ دقیقه میل کنید تا سکسکه شما بند بیاید.



ویدیو : خواص باورنكردني شويد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top
free html hit counter