تاثیر گردو در کاهش خطرات دیابت

تاثیر گردو در کاهش خطرات دیابت

به گزارش ایرنا از رویترز، پزشکان و پژوهشگران دانشگاه ییل آمریکا، تحقیقی
را بر روی 31 مرد و 81 زن از 25 تا 75 ساله انجام دادند و به غذای روزانه
آنها 14 عدد گردو (حدود 56 گرم) برای مدت شش ماه اضافه کردند که بهبود در
کار رگ های خونی و کاهش کلسترول بد را که می تواند به انعقاد خون و حملات
قلبی منجر شود را نشان داد.
براساس این تحقیق گردو که در اسیدهای چرب و
مواد دیگری مانند فولیت و ویتامین «ای» غنی است با وجود داشتن کالری بالا،
موجب افزایش وزن مصرف کنندگان نشد.
به گفته یکی از پژوهشگران طرح،
افزودن گردو به غذا موجب افزایش کیفیت آن و سلامت کلی بدن و به ویژه کاردیو
متابولیک خواهد شد، بدون اینکه اضافه وزن در افراد ایجاد شود زیرا گردو
خاصیت سیرکنندگی دارد و به نظر می رسد کالری های دیگر را کنار می زند و
برای خودش جا باز می کند.
با این حال، در جریان مطالعه معلوم شد گردو در پائین آوردن فشار خون بالا و قند، دو عامل دیگر خطر ابتلا به دیابت، موثر نیست.


دليل اصلي چاق شدن ران ها چيست؟

به خاطر داشته باشید با پرخوری و عدم فعالیت بدنی، مواد غذایی اضافی به
صورت چربی در بدن ما انباشته می‌شوند و دچار چاقی و اضافه وزن می‌شویم

پس
تنها راه خلاص شدن از این چربی‌ها اضافی، تغییر عادات غذایی غلط و کمتر
خوردن است، مخصوصاً مصرف کمتر چربی به این صورت که چربی‌های اشباع مثل روغن
نباتی جامد، کره و چربی گوشت را به مقدار خیلی کم مصرف کنید

از خوردن غذاهای پرچرب و سرخ شده مثل انواع ساندویچ‌های سوسیس و کالباس سس دار، پیتزا ( مقدار زیادی پنیر پیتزا دارد) خودداری کنید

همچنین از خوردن تنقلات و مواد غذایی که دارای انرژی بالا و مواد مغذی کم هستند ، پرهیز کنید
در
عوض در برنامه غذایی روزانه خود از انواع میوه‌ها و سبزی‌ها به مقدار
فراوان ، لبنیات کم چرب و مقادیر کافی نان، برنج ، غلات، حبوبات، تخم مرغ و
گوشت ( اگر مرغ و ماهی باشد خیلی بهتر است) استفاده کنید

علاوه بر رعایت غذایی، بایستی به طور منظم و مداوم فعالیت بدنی داشته باشید

به طور مثال روزی نیم تا یک ساعت پیاده روی کنید

یا اینکه در یک کلاس ورزشی ثبت نام کرده و یا خودتان در منزل به تنهایی یا همراه با برنامه‌های ورزشی رادیو و تلویزیون نرمش کنید

چگونه از شر این چربی‌ها خلاص شویم؟

یک شروع خوب برای این کار، دقت در میزان مصرف چربی‌ها و قندهاست

خیلی
از افراد بر این عقیده اند که ما خیلی کم چربی مصرف می‌کنیم ولی حقیقت امر
این است که بدون اینکه خودشان احساس کنند، خیلی بیشتر از نیازشان چربی
مصرف می‌کنند
چون بسیاری از چربی‌های دریافتی ما در غذا مخفی است و ما متوجه نمی‌شویم که مقدار زیادی چربی مصرف کرده ایم

مثلاً سس موجود در ساندویچ حداقل ۸ گرم چربی دارد یا یک مشت بادام زمینی ۲۶ گرم چربی دارد و یا یک فنجان شیر معمولی ۷ گرم چربی دارد

پس ما چربی را مصرف می‌کنیم بدون آنکه خودمان متوجه شویم


ویدیو : تاثیر گردو در کاهش خطرات دیابت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Back To Top
free html hit counter