بادام و کاهش چربی بدن

thumbnail

بادام و کاهش چربی بدن

بادام و کاهش چربی بدن

Almonds-Can-Reduce-Heart-Disease-Risks-And-Belly-Fatبادام
خواص بی شماری دارد و می تواند برای لاغری و کاهش چربی دور شکم به شما کمک
کند اگر از چربی دور شکمتان خسته شده اید بادام بهترین گزینه برای این امر
است!

اضافه کردن بادام به رژیم غذایی، باعث کاهش
LDL یا کلسترول بد خون می‌شود که اهمیت زیادی دارد؛ چون افزایش سطح
کلسترول بد خون،‌ پلاک‌هایی در عروق کرونری ایجاد می‌کند و در نهایت
می‌تواند باعث حمله‌های قلبی شود. ضمن این‌که کاهش کلسترول بد خون با میزان
بادامی که می‌خورید مرتبط است؛ به‌عبارت دیگر یعنی افزایش میزان
بادام‌هایی که می‌خورید، می‌تواند مساوی باشد با کاهش بیشتر کلسترول بد
خون.
مطالعات اخیر نشان می‌دهند که تاثیر بادام فراتر از کاهش LDL است و این
توانایی را دارد که خطر مقاومت به انسولین و خطر ابتلا به دیابت را نیز
کاهش دهد. حتی اگر مبتلا به دیابت باشید، اضافه کردن بادام به رژیم غذایی
می‌تواند حساسیت نسبت به انسولین را بهبود بخشد.

ضمنا بادام می‌تواند امکان کاهش وزن را افزایش دهد. در یکی از مطالعات
مشخص شد که اضافه کردن ۸۴ گرم بادام به برنامه غذایی روزانه، کاهش وزن را
بهبود می‌بخشد و حتی تا ۱۴ درصد در کاهش اندازه دور کمر موثر است.

یکی از مطالعات سال ۲۰۱۵ نیز نتایج دیگری درباره تاثیر مثبت بادام بر
کاهش کلسترول و چربی بدن را نشان داده است. در واقع، افرادی که روزانه ۴۲
گرم بادام می‌خورند، در عرض ۶ هفته با کاهش کلسترول بد خون تا ۵ میلی‌گرم
بر دسی‌لیتر مواجه می‌شوند. ضمن این‌که تجمع چربی در شکم و پاهای این افراد
کمتر می‌شود.



خواص چغاله بادام

میوهٔ درخت بادام در ابتدای رویش تا حدودی سفت بوده و قشر خارجی آن سبز رنگ و پوشیده از کرک ظریفی می‌باشد. در داخل آن نیز روکشی قرار دارد که سفید و نرم بوده و مغز آبکی …

[categoriy],خواص چغاله بادام  ,نکات علمی درباره چغاله بادام ,خواص دارویی چغاله بادام

خواص
حبوبات ، خواص تنقلات حبوبات و تنقلات در سلامت,خواص چغاله بادام ,نکات
علمی درباره چغاله بادام ,خواص دارویی چغاله بادام ,فواید چغاله بادام
,خاصیت چغاله بادام ,چغاله بادام در طب سنتی ,فواید درمانی چغاله بادام
,مضرات چغاله بادام ,فوائد چغاله بادام , چغاله بادام ,طب سنتی ,خواص
سبزیجات ,خواص میوه جات , خواص چغاله بادام در طب سنتی ,فواید چغاله بادام
در طب سنتی

از ابتدای فصل زیبای بهار، فروش میوه هایی نظیر گوجه سبز و چغاله بادام توسط میوه فروشان و همچنین فروشندگان دوره گرد آغاز می شود. این میوه ها اگر نشسته و آلوده باشند، احتمال ابتلا به بیماری های عفونی گوارشی از جمله حصبه و مسمومیت های غذایی را مطرح می سازند.

بسیاری از افراد معتقدند که این میوه ها “سرد” هستند و مصرف زیاد آنها موجب عوارضی از قبیل دل به هم خوردگی، تهوع، اسهال ، سردرد
و دل درد می شود. در واقع گرد و غبار نشسته بر روی میوه ها حاوی بسیاری از
میکروب هاست که موجب ایجاد عوارضی شبیه همان “سردی کردن” می شود.

عموماً کودکان
با دیدن این گونه میوه ها بر روی چرخ دستی ها که ظاهری تمیز و خیس دارند،
به گمان اینکه این خوراکی ها توسط فروشنده تمیز شده اند آنها را خریده و
بلافاصله با پاشیدن مقداری نمک آن را را میل می کنند. در حالی که این
خوراکی ها اصولاً شسته و ضد عفونی نشده اند و آبی که بر روی آنها پاشیده می
شود صرفاً برای تازه و خوش منظره نگه داشتن آن هاست.

برخی
از این میوه ها تنها با آب جوی، چاه و دیگر آب های غیر خوراکی توسط
فروشنده ها شسته شده و بنابراین فرد مصرف کننده را گرفتار بیماری های
گوارشی و حتی بسیاری از بیماری های عفونی که تمام بدن را مبتلا کرده و
عوارض جدی در پی دارند، می نماید.

بیماری حصبه نوعی عفونت باکتریایی دستگاه گوارش ناشی از مصرف آب و مواد غذایی آلوده است که می تواند افراد بی احتیاط را در کلیه ی سنین مبتلا کند، اما شدت این بیماری در کودکان و افراد بالای 60 سال بیشتر است و عوارضی از قبیل کاهش شدید آب و املاح بدن، سوراخ شدن روده ها، خونریزی دستگاه گوارش، عفونت استخوان و زردی را ایجاد می کند.

مسمومیت های غذایی ناشی از باکتری هایی مثل باسیلوس سرئوس و استافیلوکوک اورئوس نیز از جمله بیماری هایی هستند که در اثر مصرف غذا و میوه ی آلوده فرد را مبتلا کرده و عوارض خود را به او تحمیل می کنند.

چغاله بادام
میوه ی درخت بادام در ابتدای رویش تا حدودی سفت بوده و قشر خارجی آن سبز
رنگ و پوشیده از کرک ظریفی می باشد. در داخل آن نیز روکشی قرار دارد که
سفید و نرم بوده و مغز آبکی و نازک بادام را در خود نگهداری می کند. به
مرور پوسته های رویی و داخلی بادام سخت تر شده و مغز بادام نیز شکل نهایی
خود را می یابد. از زمانی که میوه جوان است و هنوز رشد کامل نکرده و کال
است، به آن چغاله بادام گفته می شود.

بادام
رسیده بسیار مغذی است. البته لازم به ذکر است که بادام و به ویژه انواعی
از آن که مقداری تلخی دارند، حاوی مقدار بسیار کمی اسید سیانیدریک (ترکیبی
از سم خطرناک سیانور) هستند که مصرف بسیار زیاد و غیر منطقی آنها می تواند
به مسمومیتی از خفیف تا متوسط در فرد مصرف کننده منجر شود.

بادام تلخ وحشی مقدار بیشتری سم داشته و حتی وقتی چند بار در آب نمک جوشانده
و آب حاصله دور ریخته شود نیز هنوز دارای اندکی ماده سمی می باشد. البته
مصرف مقدار کمی بادام شیرین و یا بادام وحشی تلخ گرفته، برای سلامتی مضر نبوده و نافع نیز می باشد. در قدیم معتقد بودند چغاله بادام، لثه و ریشه ی دندان را تقویت نموده و برای خشکی دهان مفید می باشد.


ویدیو : بادام و کاهش چربی بدن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top
free html hit counter