اگر خودتان یا مهمانتان قند یا فشار خونش بالاست، بخوانید

اگر خودتان يا مهمانتان قند يا فشار خونش بالاست، بخوانيد

اگر فشار خون داشتيد و به مهماني عيدانه رفتيد، حتما اين نكارت را رعايت كنيد:

 

1- به طور حتم، آجيل هاي خام بهترين گزينه براي شما در مقايسه با آجيل هاي شور خواهندبود.

 

2- نوشيدن قهوه يا چاي داراي كافئين با محدوديت هايي براي شما همراه
است. بهتر است بيش از 2 تا 3 فنجان چاي يا قهوه در طول مهماني ها مصرف
نكنيد. خوراكي هاي حاوي كافئين باعث افزايش فشار خون و تپش قلب مي شوند.

 

3- مي توانيد تا 15 گرم در روز، شكلات تلخ بخوريد. فلاونوييدها و آنتي
اكسيدان هاي موجود در اين نوع شكلات به كاهش تدريجي فشار خون كمك مي كند.

 

4- كشمش را جايگزين قند در مهماني ها كنيد. كشمش سرشار از پتاسيم است و براي افراد دچار فشار خون بالا توصيه مي شود.

 

5- از مصرف پرتقال در مهماني غافل نشويد. ويتامين C و ساير آنتي اكسيدان هاي موجود در پرتقال به كاهش فشار خونتان كمك زيادي مي كند.

 

اگر مهمانتان فشار خون دارد…

 

اگر ميزبان افراد دچار فشار خون بالا هستيد، اين نكات را رعايت كنيد:

 

1- براي آنها آجيل شور نياوريد.

 

2- نمكدان را از ميز پذيرايي حذف كنيد.

 

3- حتما موز و كيوي را سبد ميوه تان قرار دهيد. هردوي اين ميوه ها
حاوي حجم قابل توجهي پتاسيم هستند و كمك بزرگي به تنظيم فشار خون مي كنند.
اين افراد مي توانند تا روزي 3 كيوي كوچك هم ميل كنند.

 

4- به جاي آنها مقداري چوب دارچين اضافه كنيد زيرا دارچين باعث كاهش فشار خون مي شود.

 

 

اگر ديابت داريد و به مهماني رفته ايد…

 

اگر ديابت داشتيد و به ديد و بازديد رفتيد، حتما اين نكات را رعايت كنيد:

 

1- اولين و مهم ترين توصيه به شما اين است كه هرگز با شكم خالي به
مهماني نرويد تا هوس پرخوري و مصرف انواع شيريني ها به سرتان نزند. مي
توانيد قبل از مهماني يك ليوان آب بنوشيد.

 

2- آجيل را در حد اعتدال بخوريد و اين اعتدال به معناي محدود كردن مصرف آجيل ها به كمتر از يك مشت بسته در طول روز است.

 

3- اگر هوس خوردن شيريني به سرتان زد، كوچك ترين شيريني را انتخاب
كنيد و در عوض، دور شكلات و قند خط بكشيد. يادتان باشد كه مصرف بي رويه
خرما، كشمش، توت و انجير هم تفاوتي با خوردن قند نمي كند.

 

4- در مهماني، اول ميوه، بخوريد تا ميل به شيريني خوردنتان فروكش كند و سپس تصميم بگيريد، مي خواهيد شيريني بخوريد يا نه.

 

اگر مهمانتان ديابت دارد…

 

اگر ميزبان افراد مبتلا به ديابت هستيد، اين نكات را رعايت كنيد:

 

1- كنار ظرف ميوه آنها، كمي دارچين بگذاريد. مصرف سيب و موز با دارچين
به كنترل قند خون آنها كمك مي كند و بسيار لذتبخش و هيجان انگيز است.

 

2- شيريني هاي خامه اي يا بزرگ به بيماران ديابتي تعارف نكنيد.

 

3-يك ظرف كوچك عسل يا كشمش كنار چاي اين افراد بگذاريد.

 

4- براي مهمان هاي مبتلا به ديابت خود، شكلات تلخ با خلوص بالاي 7.5 درصد بخريد.

 

 

اگر رژيم لاغري داشتيد و به مهماني رفتيد، حتما اين نكات را رعايت كنيد:

 

1- گرسنه به مهماني نرويد. اگر سعي كنيد در ايام نوروز، تمام وعده هاي
اصلي غذايي را براساس رژيم و كالري مورد نياز بدنتان داشته باشيد و هيچ
كدام از وعده هاي غذايي را حذف نكنيد، مي توانيد با هوس غذايي كمتري به
مهماني برويد و ميان وعده هاي خود را در مهماني ميل كنيد.

 

2- سراغ كم كالري ها برويد. حتما در هر مهماني، خوراكي هاي مختلفي
وجود دارند كه برخي كم كالري تر و در عين حال، مغذي تر هستند. مثلا اگر هم
آجيل خام و هم آجيل شور در مهماني بود، شما آجيل خام را انتخاب كنيد. اگر
هم ميوه تازه و هم ميوه خشك پيش رو داشتيد، ميوه هاي تازه را برداريد كه در
حجم مساوي، كالري كمتري نسبت به ميوه هاي خشك دارند. چاي و قهوه بدون شكر
هم همواره نسبت به قهوه هاي فوري سرشار از شكر، ارجح اند. شكلات هاي تلخ هم
گرينه هاي كم كالري تر و به مراتب مغذي تري نسبت به ساير شكلات ها هستند.

 

3- خودتان را مشغول حرف زدن كنيد. ديد و بازديد عيد، براي خبردار شدن
از حال و روز دوستان و اطرافيان است. پس به جاي تماشاي تلويزيون و خوردن هر
خوراكي اي كه جلوي شما مي گذارند، وقتتان را صرف حرف زدن و خوش گذراندن
كنيد. خود حرف زدن بين خوردن خوراكي ها، باعث كاهش اشتها مي شود.

 

4- خوراكي هاي پيش رويتان را محدود كنيد. حتي اگر ميزبان براي شما ظرف
هايي پر از خواركي هاي رنگارنگ گذاشت، خودتان براساس رژيم غذايي تان، بخشي
از اين خوراكي ها را نگه داريد و از صاحبخانه بخواهيد نكه مابقي را از روي
ميز پذيرايي بردارد.

 

5- قبل از رفتن به مهماني و تا رسيدن به مقصد، آدامس بجويد. اين استراتژي كمكي براي كاهش هوس و اشتهاي شما خواهد بود.

 

6- ابتداي مهماني از ميزبان خود، يك ليوان آب بخواهيد. نوشيدن آب بين
روز، علاوه بر پيشگيري از كم آب شدن بدن باعث كاهش اشتها هم مي شود. مصرف
چاي يا ميوه هاي آبدار و كم كالري مانند خيار در ابتداي مهماني هم مي تواند
باعث كنترل اشتها شود.

 

7 پياده روي كنيد. اگر برايتان امكان داشت و مسير خانه تا مهماني، كمتر از 1 ساعت (پياده) بود، پياده به مهماني برويد و برگرديد.

 

8- تعارف نكنيد. از ميزبان بخواهيد تا خوراكي هاي ممنوعه در رژيم و پركالري مانند شيريني خامه اي را به شما تعارف نكند.

 

9- شام و ناهار نمانيد. اگر مي خواهيد تا پايان تعطيلات نوروزي دچار
چند كيلو افزايش وزن نشويد، شام و ناهار را در خانه خودتان بمانيد و براساس
رژيم غذايي مورد نظرتان غذا بخوريد. بهتر است زمان رفتن به مهماني را بين
10 تا 12 صبج، 5 تا 7 عصر يا 9 تا 11 شب كه زمان خوردن ميان وعده هاست،
اختصاص دهيد.

 

10- پرخوري شبانه نكنيد. اگر مجبوريد بين ساعت 9 تا 11 شب به مهماني
برويد، تنها به خوردن يكي- دو ميوه و تنها يك فنجان چاي كوچك در اين ساعات
بسنده كنيد تا خواب راحتي داشته باشيد. اگر با ميزبان تعارف نداريد، بهتر
است در اين ساعت ها، درخواست يك فنجان شير گرم به جاي چاي را از او داشته
باشيد. شير با افزايش ترشح سروتونين باعث ايجاد آرامش و بهبود خواب شبانه
تان خواهدشد.

 

 

اگر ميزبان افرادي هستيد كه رژيم لاغري دارند، اين نكات را رعايت كنيد:

 

1- بيش از اندازه به آنها اصرار و آنها را به خوردن خوراكي هاي پركالري مجبور نكنيد.

 

2- براي آنها ميوه هاي تازه به جاي ميوه هاي خشك بياوريد.

 

3- قند و شكلات هاي شيرين را از روي ميز برداريد و شكلات تلخ، توت، خرما و كشمش را جايگزين آنها كنيد.

 

4- اگر برايتان ممكن بود، براي آنها سالاد تهيه ميوه كنيد و به جي آجيل با ظرف رنگارنگي از سالاد ميوه از مهمانتان پذيرايي كنيد.

 

5- براي اينكه مهمان شما در تعارف و خجالت رژيم لاغري خود قرار نگيرد و
بتوانيد خوراكي هاي مختلفي جلوي او بگذاريد و هوس به خوردن را هم در او
تحريك نكنيد، از ظرف هاي كوچك تر براي سرو خوراكي هايي مانند آجيل استفاده
كنيد.

 

6- براي اينكه حجم كمتري از خوراكي هاي پركالري مانند آجيل را جلوي
مهمان رژيمي خود بگذاريد، از مغزهاي پوست دار مانند بادام كاغذي يا بادام
هندي باپوست استفاده كنيد. هرگز آجيل پوست كنده و شور جلوي اين مهمان ها
نگذاريد تا سد لاغري و رسيدن به سلامت آنها نشويد.


مواد غذایی که دندان ها را سفید می کند

دندان های زیبا، سالم و سفید در جوان جلوه دادن صورت نقش بسزایی
دارند.اگر دندان هایتان به اندازه ای که می خواهید، سفید نیست، راههای برای
سفیدتر کردن آنها با خوردن برخی مواد غذایی وجود دارد.
به
مرور زمان و با افزایش سن، دندان ها درخشندگی و زیبایی خود را از دست می
دهند. سیگار کشیدن و مصرف غذاهای رنگی نیز این موضوع را تشدید می کنند.
علاوه بر روش های زیبایی و سفیدکردن دندان که بسیار پرهزینه هستند و زیر
پوشش بیمه قرار ندارند، مواد غذایی وجود دارند که به سفیدی و درخشندگی
دندان کمک می کنند. این مواد غذایی عبارتند از:
*روغن کنجد و روغن نارگیل خالص
روغن
کنجد و روغن نارگیل خالص را با مسواک یا انگشت روی تمام دندان ها قرار
دهید و پس از پانزده دقیقه بشویید. این کار سبب جذب مواد غذایی موجود روی
لایه خارجی دندان می شود.
*توت فرنگی 
توت
فرنگی حاوی ترکیبی به نام اسید مالیک است که خاصیت سفید کنندگی دارد و در
بسیاری از خمیرهای دندان استفاده می شود. به علاوه ویتامین C موجود در این
میوه پلاک های دندان را از بین برده و سبب درخشندگی می شود.
*سیب
سیب منبع غنی اسید مالیک است که خاصیت درخشندگی و سفیدکنندگی دارد.
*کرفس
کرفس
بزاق دهان را تحریک کرده و به دلیل فیبرهای سلولزی، عملکردی مانند مسواک
دارد. کرفس موثرترین ماده غذایی در سفید کردن دندان است.
*هویج
ویتامین A موجود در هویج سبب تقویت مینای دندان می شود و با افزایش بزاق، به تمیز کردن دندان ها کمک می کند.
*کلم بروکلی
آهن
موجود در کلم بروکلی از مینای دندان محافظت کرده و یک پوشش نامرئی روی
دندان ها قرار می دهد که از پوسیدگی دندان جلوگیری می کند. این ماده به
صورت خام باعث حذف لکه های ناخوشایند روی دندان می شود.
*پنیر
کلسیم و فسفر موجود در پنیر از دندان ها محافظت کرده و دندان را در مقابل اسیدهای مضر عایق بندی می کند.
*آب
آب
سبب هیدراته شدن دهان و دندان می شود و از تشکیل لکه روی دندان جلوگیری می
کند. به علاوه با کاهش محیط اسیدیته دهان، در سلامت دندان ها موثر است.
*اناناس
آناناس حاوی آنزیمی به نام بروملین است که سبب جدا شدن پلاک ها از روی دندان می شود. به علاوه از پوسیدگی دندان جلوگیری می کند.
*ماهی سالمون
ماهی حاوی مقادیر بالای ویتامین D است که به جذب کلسیم و فسفر و مواد معدنی دیگر توسط دندان ها کمک می کند.
*ریحان
ریحان یک آنتی بیوتیک طبیعی است که باکتری ها را مهار کرده و از پوسیدگی دندان ها جلوگیری می کند.
*سیر و پیاز
سیر و پیاز به دلیل ترکیباتی به نام thiosulfonate و thiosulfinate از تولید پلاک جلوگیری می کنند.
*پرتقال
پرتقال سرشار از ویتامین C است و از تشکیل پلاک جلوگیری می کند.
در کنار مصرف این مواد، باید از مواد غذایی رنگی مانند چای، قهوه و نوشابه اجتناب کرد.


ویدیو : اگر خودتان یا مهمانتان قند یا فشار خونش بالاست، بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Back To Top
free html hit counter