استخدام حفاظت اطلاعات

thumbnail
    • استخدام در وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران

      استخدام در وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران
      در وزارت اطلاعات به دو صورت می‌توان جذب شد . حالت اول از طریق شرکت در آزمون سراسری و سپس انتخاب دانشگاه امام محمد باقر در بخش رشته‌های خاص . دانشگاه امام محمد باقر وابسته به وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی است . پس از قبولی سه برابر ظرفیت در آزمون دانشگاه امام محمد باقر آنگاه مراحل معاینات بدنی ، تست هوش ، شخصیت شناسی و مصاحبه و نیز تحقیقات محلی آغاز می‌شود . شایان ذکر است که معاینات بدنی در وزارت اطلاعات همانند دانشگاه افسری امام علی و یا دانشکده علوم و فنون فارابی ( وابسته به سازمان حفاظت اطلاعات ارتش ) نیست.بلکه سلامتی داوطلب از نظر جسمی کفایت می‌کند . اما آزمون تست هوش و شخصیت شناسی وزارت اطلاعات بسیار سخت می‌باشد . در بخش تست هوش 100 سئوال و در بخش شخصیت شناسی 300 سئوال به داوطلب داده می‌شود و اگر داوطلب در هر آزمون به 10 سئوال پاسخ منفی دهد تنها به وی می‌گویند بروید بعدا با شما تماس خواهیم گرفت . بر خلاف تصور عده‌ای که گمان می‌کنند این آزمونها در تهران انجام می‌شود بایست گفت محل برگزاری آزمونها در استان همدان و در اداره کل اطلاعات استان همدان می‌باشد . اما مراحل مصاحبه در واحدهای گزینش ادارات کل اطلاعات استانها صورت می‌پذیرد . مدت زمان این مراحل شش ماه و گاهی بیش از 14 ماه است . اما شیوه‌ی دیگری هم برای استخدام در وزارت اطلاعات وجود دارد و آن از طریق معرفی علاقمند به استخدام در وزارت اطلاعات توسط یکی از کارکنان وزارت اطلاعات می‌باشد . معمولا کارکنان وزارت اطلاعات افرادی را که ارتباط خویشاوندی با خود دارند را از این طریق به واحد گزینش اداره کل اطلاعات استان معرفی می‌نمایند . در این شرایط افرادی که از سوی واحد گزینش ان اداره کل اطلاعات تایید می‌شوند وارد سیکل گزینش می‌شوند . ابتدا این افراد به درمانگاه اداره کل اطلاعات در هر استان معرفی می‌شوند . شایان ذکر است که اداره اطلاعات در هر استان دارای یک درمانگاه بسیار مجهز می‌باشد . پس از تایید سلامتی داوطلب ، فرد برای آزمون تست هوش و آزمون شخصیت شناسی به اداره کل اطلاعات استان همدان معرفی می‌شوند و اگر در این آزمونها مردود شوند فرد را رد می‌کنند و اگر پذیرفته شود وارد فاز بعدی که مصاحبه است می‌شود . مصاحبه شامل مسائل فرهنگی ، سیاسی ، اجتماعی و اقتصادی کشور است . مدت مصاحبه و تحقیقات در این شیوه 9 ماه و گاهی 2 سال بطول می‌انجامد چنانچه فرد در مصاحبه و تحقیقات محل پذیرفته شود برای مدت 12 ماه به دانشگاه امام محمد باقر رفته تا آموزشهای اطلاعاتی را ببیند و سپس با توجه به استعداد فرد او را در یکی از معاونت‌های وزارت اطلاعات در یکی از استان‌ها و یا استان …

  • شرايط استخدام در وزارت اطلاعات چيست؟

    ماده ۱ـ به منظور كشف و پرورش اطلاعات امنيتي و اطلاعات خارجي و حفاظت اطلاعات و ضدجاسوسي و بدست آوردن آگاهي‌هاي لازم از وضعيت دشمنان داخلي و خارجي جهت پيشگيري و مقابله با توطئه‌هاي آنان عليه انقلاب اسلامي، كشور و نظام جمهوري اسلامي ايران، وزارت اطلاعات جمهوري اسلامي ايران تشكيل مي‌گردد.تبصره ۱ـ اطلاعات نظامي با حفظ هماهنگي با وزارت اطلاعات بر عهده ارگان‌هاي نظامي خواهد بود.تبصره ۲ـ اطلاعات تخصصي آشكار در هر زمينه به عهده ارگان تخصصي مربوط مي‌باشد.تبصره ۳ـ هر يك از وزارتخانه‌ها و مؤسسات و شركت‌هاي دولتي و نهادها و نيروهاي نظامي و انتظامي كه در كسب اطلاعات تخصصي خود به مسايل امنيتي برخورد نمايند، همچنين هرگونه اطلاعاتي كه مورد تقاضاي وزارت اطلاعات باشد، موظفند آن اطلاعات را در اختيار وزارت اطلاعات قرار دهند.ماده ۲ـ به منظور انجام مشورت‌هاي لازم جهت هماهنگي امور اجرايي اطلاعات، درحدود قانوني هر ارگان شورايي مركب از اعضاي زير تشكيل مي‌گردد:‌۱ـ وزير اطلاعات.۲ـ دادستان كل كشور.۳ـ وزير كشور يا نماينده تام‌الاختيار او.۴ـ مسئول حفاظت اطلاعات سپاه پاسداران.۵ـ مسئول واحد اطلاعات سپاه پاسداران.۶ـ مسئول حفاظت اطلاعات ارتش.۷ـ مسئول واحد اطلاعات ارتش.۸ـ وزير امورخارجه يا نماينده تام‌الاختيار او.۹ـ مسئول حفاظت اطلاعات نيروي انتظامي.ماده ۳ـ اطلاعات انتظامي بر عهده نيروي انتظامي متشكل از شهرباني، ژاندارمري، كميته انقلاب مي‌باشد. حوزه مأموريت اطلاعاتي هر يك از نيروهاي انتظامي طبق آيين‌نامه‌اي خواهد بود كه به تصويب وزير كشور مي‌رسد و هماهنگي بين آنها بر عهده وزير كشور مي‌باشد.ماده ۴ـ كليه امور اجرايي امنيت داخلي بر عهده ضابطين قوه قضائيه مي‌باشد.تبصره ۱ـ وزارت اطلاعات قبل از عمليات، اطلاعات لازم را در اختيار ضابطين قرار خواهد داد.تبصره ۲ـ ضابطين، كليه اسناد و مدارك اطلاعاتي را كه در حين عمليات بدست مي‌آورند، بلافاصله به وزارت اطلاعات تحويل خواهند داد.ماده ۵ـ سپاه پاسداران ضمن تبعيت از خط مشي وزارت اطلاعات در مورد مبارزه با ضد انقلاب داخلي و مأموريت‌هاي محوله در اساسنامه سپاه تا اعلام آمادگي وزارت اطلاعات، اطلاعات داشته و حق كسب و جمع‌آوري اخبار و توليد اطلاعات و تجزيه و تحليل آن و شناسايي ضدانقلاب را داشته و اين وزارتخانه را كمك مي‌كند.ماده ۶ـ واحد اطلاعات سپاه پاسداران وظايف زير را بر عهده دارد:۱ـ اطلاعات نظامي.۲ـ گرفتن اطلاعات لازم از وزارت اطلاعات قبل از عمليات به عنوان ضابط قوه‌قضائيه.۳ـ تحويل اخبار واصله امنيتي به وزارت اطلاعات.ماده ۷ـ حفاظت اطلاعات در ارتش جمهوري اسلامي …

  • شرایط و نحوه استخدام در وزارت قدرتمند و ولایی اطلاعات جمهوری اسلامی ایران

    شرايط استخدام در وزارت اطلاعات چيست؟   ماده ۱ـ به منظور كشف و پرورش اطلاعات امنيتي و اطلاعات خارجي و حفاظت اطلاعات و ضدجاسوسي و بدست آوردن آگاهي‌هاي لازم از وضعيت دشمنان داخلي و خارجي جهت پيشگيري و مقابله با توطئه‌هاي آنان عليه انقلاب اسلامي، كشور و نظام جمهوري اسلامي ايران، وزارت اطلاعات جمهوري اسلامي ايران تشكيل مي‌گردد.تبصره ۱ـ اطلاعات نظامي با حفظ هماهنگي با وزارت اطلاعات بر عهده ارگان‌هاي نظامي خواهد بود.تبصره ۲ـ اطلاعات تخصصي آشكار در هر زمينه به عهده ارگان تخصصي مربوط مي‌باشد.تبصره ۳ـ هر يك از وزارتخانه‌ها و مؤسسات و شركت‌هاي دولتي و نهادها و نيروهاي نظامي و انتظامي كه در كسب اطلاعات تخصصي خود به مسايل امنيتي برخورد نمايند، همچنين هرگونه اطلاعاتي كه مورد تقاضاي وزارت اطلاعات باشد، موظفند آن اطلاعات را در اختيار وزارت اطلاعات قرار دهند.ماده ۲ـ به منظور انجام مشورت‌هاي لازم جهت هماهنگي امور اجرايي اطلاعات، درحدود قانوني هر ارگان شورايي مركب از اعضاي زير تشكيل مي‌گردد:‌۱ـ وزير اطلاعات.۲ـ دادستان كل كشور.۳ـ وزير كشور يا نماينده تام‌الاختيار او.۴ـ مسئول حفاظت اطلاعات سپاه پاسداران.۵ـ مسئول واحد اطلاعات سپاه پاسداران.۶ـ مسئول حفاظت اطلاعات ارتش.۷ـ مسئول واحد اطلاعات ارتش.۸ـ وزير امورخارجه يا نماينده تام‌الاختيار او.۹ـ مسئول حفاظت اطلاعات نيروي انتظامي.ماده ۳ـ اطلاعات انتظامي بر عهده نيروي انتظامي متشكل از شهرباني، ژاندارمري، كميته انقلاب مي‌باشد. حوزه مأموريت اطلاعاتي هر يك از نيروهاي انتظامي طبق آيين‌نامه‌اي خواهد بود كه به تصويب وزير كشور مي‌رسد و هماهنگي بين آنها بر عهده وزير كشور مي‌باشد.ماده ۴ـ كليه امور اجرايي امنيت داخلي بر عهده ضابطين قوه قضائيه مي‌باشد.تبصره ۱ـ وزارت اطلاعات قبل از عمليات، اطلاعات لازم را در اختيار ضابطين قرار خواهد داد.تبصره ۲ـ ضابطين، كليه اسناد و مدارك اطلاعاتي را كه در حين عمليات بدست مي‌آورند، بلافاصله به وزارت اطلاعات تحويل خواهند داد.ماده ۵ـ سپاه پاسداران ضمن تبعيت از خط مشي وزارت اطلاعات در مورد مبارزه با ضد انقلاب داخلي و مأموريت‌هاي محوله در اساسنامه سپاه تا اعلام آمادگي وزارت اطلاعات، اطلاعات داشته و حق كسب و جمع‌آوري اخبار و توليد اطلاعات و تجزيه و تحليل آن و شناسايي ضدانقلاب را داشته و اين وزارتخانه را كمك مي‌كند.ماده ۶ـ واحد اطلاعات سپاه پاسداران وظايف زير را بر عهده دارد:۱ـ اطلاعات نظامي.۲ـ گرفتن اطلاعات لازم از وزارت اطلاعات قبل از عمليات به عنوان ضابط قوه‌قضائيه.۳ـ تحويل اخبار واصله امنيتي به وزارت اطلاعات.ماده …

  • همه چیز در مورد گارد حفاظت فیزیکی ریاست جمهوری

    گارد حفاظت فیزیکی ریاست جمهوری   جمهوری اسلامی ایران در اوایل انقلاب اسلامی و با توجه به ترور چند تن از سران کشور مسئولیت حفاظت از جان سران مملکت را به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی محول کرد. سپاه پاسداران نیز با تشکیل زیر مجموعه ای از نیروی زمینی به نام سپاه حفاظت انصار المهدی(عج) فعالیت رسمی خود را در این زمینه شروع کرد،در آن زمان و با توجه به آغاز جنگ تحمیلی نحوه استخدام نیرو برای این یگان به صورت عضو یابی از رزمندگان غیوری که در صحنه های نبرد جبهه از خود رشادت نشان می دادند و از لحاظ استیل،بدنی در خور توجه داشتند را به استخدام در می آوردند،که در آن زمان به نیروهای این یگان لقب پیش مرگ را داده بودند که با توجه به موقعیت زمان جنگ و اوایل انقلاب،این نیروها از جان گذشتگی های بسیاری را از خود به نمایش می گذاشتند. سپاه حفاظت انصار المهدی(عج) مرکز فرماندهی سپاه انصار در دو ساختمان 6 طبقه واقع در خیابان پاستور می باشد،در حال حاضر مسئولیت فرماندهی این مجموعه بر عهده سردار ابوالقاسم می باشد. وظیفه سپاه انصار: سپاه حفاظت انصار المهدی (عج) وظیفه ای حفاظت از جان تمامی سران کشور (به استثنای مقام معظم رهبری) اعم از رئیس جمهور،وزیران ارشد وقت و سابق،فرماندهان ارشد سپاه،فرماندهان ارشد ارتش،فرماندهان ارشد نیروی انتظامی،رئیس مجلس شورای اسلامی،ساختمان مجلس و نمایندگان ارشد مجلس،ریس قوه قضاییه،تمامی مقامات کشوری و لشگری و سران فتنه را به صورت تمام وقت عهده دار می باشد،که حفاظت از جان ریاست جمهوری ایران در راًس همه آنها قرار دارد. همچنین سپاه انصار وظیفه تاًمین نیرو،سلاح و مهمات،و خودروهای مورد استفاده برای تمامی نیروهای خود و شخص مورد حفاظت را بر عهده دارد. چگونگی استخدام و تقسیم مسئولیت نیروها در این مجموعه: این مجموعه نظامی به صورت دوره ای در سال استخدام دارد،که روال استخدام به صورت گزینشی و مصاحبه و تست ورزشی به صورت خاص،از متقاضیان استخدام به عمل می آورد. نیروهای تازه وارد در این مجموعه در ابتدا به صورت دوره ای برای تعلیم آموزش های تخصصی به کار گیری می شوند،که از جمله آموزش های تخصصی که در طول دوره های 6 ماهه فرا می گیرند می توان به اسلحه شناسی و  تیر اندازی به صورت حرفه ای،تاکتیک مبحث ترور و زد ترور،تخریب(مبحث خنثی سازی بمب های انتهاری و بمب های کوچک جاسازی شده در خودرو و کیف دستی و ….. ،آمورش رانندگی به صورت کاملا تخصصی و حرفه ای،مبحث روانشناسی و … اشاره داشت. نیروهای آموزشی پس از گذراندن دوره های فوق در پایین ترین حلقه حفاظت یعنی حلقه شماره 4 حفاظت قرار می گیرند،که این حلقه مسئولیت حفاظت از بارگاه …

  • حفاظت اطلاعات

    حفاظت اطلاعا ت  مقدمه: امروزه،  گسترش شبکه های جاسوسی ،جوامع بشری را تحت فشار روز افزون قرار داده است.و بی اعتماد ترین وضع ممکن را برای انسان حاکم ساخته است. برنامه ریزیهای مفید، پیوسته توسط کانونهای کسب خبر ،به نفع دولتهای حاکم و دست نشانده کشف و خنثی می شوندوبه مرحله بازدهی و باروری نمی رسند، این مسئله یکی از مشکلات اساسی جهان سوم است. کشف و شناخت منابع جاسوسی قدرتهای بزرگ ،در دنیای سوم و افشای چهره های آنان ،از ضروری ترین کارهایی است که کشور مستقلی مانند ایران باید انجام دهد. این شناخت نه تنها موجب مصونیت طرحهای مربوط به مقابله با دولتهای ظالم می شود ،بلکه به این کشور ها امکان می دهد کهضربات نظامی ،سیاسی ،اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی قدرتهای مسلط مصون بماند. کشور جمهوری اسلامی ایران با طرح مجدد اندیشه اسلامی ،برای نجات جوامع تحت ستم گسترش حرکتهای انقلابی را در کشور های جهان سوم موجب گشته و در مقابل دشمن و توطئه های روز افزون ابر قدرت جهانی را علیه خویش بر انگیخته است ،اینان برای پیچیده تر کردن طرحهای خیانت آمیز خود ،و غافلگیر نمودن جمهوری اسلامی ایران ،به اطلاعات گسترده ای در زمینه های نظامی و اقتصادی و سیاسی نیازمندنداز جمله : حدود پشتیبانی مردم از نظام،میزان دشمنی و اختلافات داخلی ، زمینه یابی و استخدام افراد زمینه دار برای اهداف نا مشروع خودو…   آنان برای به دست آوردن این گونه اطلاعات ،از هر راهی استفاده می نمایند از این جهت شناخت و توطئه ها و شگرد ها ،عوامل و زمینه های مناسب و مراکز مورد نظر جاسوسان،برای مسئولین و دست اندر کاران جامعه و دیگر علاقمندان حفظ و حراست انقلاب اسلامی ،لازم و ضروری می باشد،تا به کارگیری سیاستهای مناسب و منطقی راه نفوذ سازمانهای جاسوسی را مسدود وآنان را از دستیابی به اسرار و تصمیمهای کشوری محروم نمایند. دلایل افشای نا آگاهانه اسرار: راز ها به دلایل گوناگونی افشا می شوند که مهمترین آنها عبارتند از : الف . ساده اند یشی با اینکه دشمن ضعیف شمرده شده است اما باید همیشه این تصور را داشته باشیم که دشمن کوچک نیست دشمن غافل نمی باشد و همیشه در کمین است وبا بیداری و هوشیاری کامل تمام حرکات را تحت نظر دارد. تشکیلات   دشمن ساده نیست و با پیچیدگی تمام ،با استفاده از انواع حیله ها در صدد به دست آوردن اسرار و اطلاعات است. ساده اندیشی ، زود باوری و خوش باوری از نقاط ضعفی است که در صورت بروز این نقطه ضعفها فرد و تشکیلات دچار ضربه جبران نا پذیری می شوند. کسیکه ساده اندیش بوده و آینده نگر نباشد بی تامل هر سخنی را با هر کس و در هرمکانی در میان می گذارد و از این راه خود و کشورش را …

  • روشهای کنترل جهت حفاظت اطلاعات

    حفاظت بطور متداول به معنای رهایی از خطر یا ایجاد شرایطی برای سلامتی است. حفاظت و امنیت اطلاعات در رایانه از نظر نرم افزاری، حفاظت از داده ها و اطلاعات در برابر افشا ،تغییر یا تخریب توسط افراد غیرمجاز می باشد و از نظر سخت افزاری شامل حفاظت از سیستم رایانه در مقابل استفاده غیرمجاز ،تغییر یا تخریب رایانه می گردد.افراد غیرمجاز ،کاربران یا برنامه های اجرایی هستند که بدون نظارت و یا بصورت دزدانه،عملیات فوق را انجام می دهند. روشهای کنترل برای ایجاد امنیت اطلاعات،شامل سه بخش می باشد ایجاد کنترل های فیزیکی ایجاد کنترل های تکنیکی ایجاد کنترل های اداریهرکدام به دو زیرمجموعه تقسیم می شود روشهای کنترل مبتنی بر ممانعت روشهای کنترل مبتنی بر آشکارسازیممانعت کننده ها تلاش می کنند از اتفاقات ناخواسته جلوگیری کنند درحالی که آشکار کننده ها تلاش می کنند اتفاقات ناخواسته را پس از آنکه اتفاق افتادند، قابل رویت نمایند. آشکار کننده های معمولی عبارتند از بازرسی دنباله ها Audit Trial آشکارسازهای نفوذ Intrusion Detection مجموع مقابله ای Checksumسه متد تکمیلی برای حفاظت و امنیت اطلاعات وجود دارد تهدید کننده Deterrent اصلاح کننده Corrective بازیابی کننده  Recovery  روشهای کنترل مبتنی بر استفاده از تهدیدکننده ،جهت دلسرد نمودن افراد از تخلف عمدی حفاظتی است.این کنترل ها معمولا محدودیت هایی را بوجود می آورند که فعالیت های غیرمجاز و یا عملیات حمله کننده های سلسله ای را سخت و دشوار می سازند. روشهای کنترل مبتنی بر استفاده از اصلاح کننده به دو منظور بکار می روند یا جهت رفع خرابی های بوجودآمده توسط ماموریت های غیرمجاز بکار می روند یا شرایط داده ها و سیستم را به حالت قبل از خرابی  یا تجاوز برمی گرداند.اجرای این روشها ممکن است شامل بازگرداندن سیستم به حالت قبل ،از نظر فیزیکی ،تکنیکی یا اداری گردد. روشهای کنترل مبتنی بر استفاده از بازیابی کننده،جهت بازگرداندن منابع اطلاعاتی گم شده بکار می رود و باید بتواند کل یا قسمتی از تلفات مالی سازمان را که درنتیجه تجاوزهای حفاظتی بوجود آمده است را جبران نماید.   ایجاد کنترل فیزیکی حفاظت فیزیکی شامل استفاده از قفل ها ،گاردهای خفاظتی ،لباس های نشان دار،هشدارها و اندازه گیری های دیگر است که جهت کنترل دسترسی به رایانه ها و تجهیزات مرتبط با آنها (مانند نرم افزارها)واجرای برنامه ها بکار می رود.بعلاوه برای حفاظت مطمئن ازسیستم های رایانه ای ،تجهیزات آنها و اطلاعالت درون آنهادر مقابل جاسوسی ،دزدی،تخریب،خرابی های تصادفی،آتش سوزی و بلایای طبیعی (مانند سیل و زلزله )باید تدابیر خاصی اعمال شود. ممانعت کننده های …

  • شرايط استخدام در وزارت اطلاعات چيست؟

    به گزارش باشگاه خبرنگاران، قوانين استخدام در وزارت اطلاعات به شرح ذيل است:ماده ۱ـ به منظور كشف و پرورش اطلاعات امنيتي و اطلاعات خارجي و حفاظت اطلاعات و ضدجاسوسي و بدست آوردن آگاهي‌هاي لازم از وضعيت دشمنان داخلي و خارجي جهت پيشگيري و مقابله با توطئه‌هاي آنان عليه انقلاب اسلامي، كشور و نظام جمهوري اسلامي ايران، وزارت اطلاعات جمهوري اسلامي ايران تشكيل مي‌گردد.تبصره ۱ـ اطلاعات نظامي با حفظ هماهنگي با وزارت اطلاعات بر عهده ارگان‌هاي نظامي خواهد بود.تبصره ۲ـ اطلاعات تخصصي آشكار در هر زمينه به عهده ارگان تخصصي مربوط مي‌باشد.تبصره ۳ـ هر يك از وزارتخانه‌ها و مؤسسات و شركت‌هاي دولتي و نهادها و نيروهاي نظامي و انتظامي كه در كسب اطلاعات تخصصي خود به مسايل امنيتي برخورد نمايند، همچنين هرگونه اطلاعاتي كه مورد تقاضاي وزارت اطلاعات باشد، موظفند آن اطلاعات را در اختيار وزارت اطلاعات قرار دهند.ماده ۲ـ به منظور انجام مشورت‌هاي لازم جهت هماهنگي امور اجرايي اطلاعات، درحدود قانوني هر ارگان شورايي مركب از اعضاي زير تشكيل مي‌گردد:‌۱ـ وزير اطلاعات.۲ـ دادستان كل كشور.۳ـ وزير كشور يا نماينده تام‌الاختيار او.۴ـ مسئول حفاظت اطلاعات سپاه پاسداران.۵ـ مسئول واحد اطلاعات سپاه پاسداران.۶ـ مسئول حفاظت اطلاعات ارتش.۷ـ مسئول واحد اطلاعات ارتش.۸ـ وزير امورخارجه يا نماينده تام‌الاختيار او.۹ـ مسئول حفاظت اطلاعات نيروي انتظامي.ماده ۳ـ اطلاعات انتظامي بر عهده نيروي انتظامي متشكل از شهرباني، ژاندارمري، كميته انقلاب مي‌باشد. حوزه مأموريت اطلاعاتي هر يك از نيروهاي انتظامي طبق آيين‌نامه‌اي خواهد بود كه به تصويب وزير كشور مي‌رسد و هماهنگي بين آنها بر عهده وزير كشور مي‌باشد.ماده ۴ـ كليه امور اجرايي امنيت داخلي بر عهده ضابطين قوه قضائيه مي‌باشد.تبصره ۱ـ وزارت اطلاعات قبل از عمليات، اطلاعات لازم را در اختيار ضابطين قرار خواهد داد.تبصره ۲ـ ضابطين، كليه اسناد و مدارك اطلاعاتي را كه در حين عمليات بدست مي‌آورند، بلافاصله به وزارت اطلاعات تحويل خواهند داد.ماده ۵ـ سپاه پاسداران ضمن تبعيت از خط مشي وزارت اطلاعات در مورد مبارزه با ضد انقلاب داخلي و مأموريت‌هاي محوله در اساسنامه سپاه تا اعلام آمادگي وزارت اطلاعات، اطلاعات داشته و حق كسب و جمع‌آوري اخبار و توليد اطلاعات و تجزيه و تحليل آن و شناسايي ضدانقلاب را داشته و اين وزارتخانه را كمك مي‌كند.ماده ۶ـ واحد اطلاعات سپاه پاسداران وظايف زير را بر عهده دارد:۱ـ اطلاعات نظامي.۲ـ گرفتن اطلاعات لازم از وزارت اطلاعات قبل از عمليات به عنوان ضابط قوه‌قضائيه.۳ـ …

  • سازمان حفاظت اطلاعات ارتش ج ا ا

    سازمان حفاظت اطلاعات ارتش ج ا ا
    سازمان حفاظت اطلاعات ارتش ج ا ا چهارشنبه 21 خرداد 1393 روز سربازان گمنام مبارك..سرباز گمنام  ارتش (درجه داربازنشسته ارتش ):درد نیوز dardnews.ir كاركنان حفاظت اطلاعات ارتش باید به كارخود دراین سازمان افتخاركنند امیر سرتیپ دكتر حبییان ریس سازمان حفاظت اطلاعات ارتش ج ا ا   قانون ارتش جمهوری اسلامی ایران/وظایف سازمان حفاظت اطلاعات ارتش جمهوری اسلامی ایران ماده 16 – سازمان حفاظت اطلاعات ارتش جمهوری اسلامی ایران سازمانی است با سلسله مراتب مستقل و متمركز كه با هماهنگی وزارت اطلاعات ماموریت و وظایف زیر را انجام می دهد: 1 – ماموریت . پیشگیری ، كشف ، شناسایی و خنثی كردن فعالیت های براندازی ، جاسوسی ، خرابكاری ، موارد ایجاد نارضایتی ، نفوذ جریانات سیاسی و ایجاد اختلال در انجام ماموریت به منظور حفظ و صیانت ارتش و وزارت دفاع و سازمان های وابسته به آنها از طریق حفاظت پرسنل ، اطلاعات ، اسناد، مدارك ، اماكن ، تاسیسات ، وسایل و تجهیزات و امنیت ارتباطات با رعایت اصل 156 قانون اساسی . 2 – وظایف . الف – كسب و جمع آوری اخبار و تولید، تجزیه و تحلیل و طبقه بندی اطلاعات مورد نیاز ارتش و وزارت دفاع و سازمان های وابسته به آنها. ب – كشف و خنثی نمودن توطئه ها و براندازی ، جاسوسی و خرابكاری . ج – تهیه طرح ها و دستورالعمل های حفاظتی در زمینه حفاظت اخبار، اطلاعات ، اسناد مدارك ، تاسیسات ، اماكن ، تجهیزات و پرسنل ارتش و وزارت دفاع و سازمان های وابسته به آنها و نظارت بر اجرای آنها. د – آموزش و ارشاد پرسنل ارتش و وزارت دفاع و سازمان های وابسته به آنها در زمینه های حفاظتی و آموزش تخصصی پرسنل سازمان حفاظت اطلاعات . ه – گزارش اطلاعات و اخبار امنیتی غیر نظامی واصله به وزارت اطلاعات . و – كشف و شناسایی فعالیت های سیاسی پرسنل و نفوذ جریانات و تشكل های سیاسی در ارتش و وزارت دفاع و سازمان های وابسته به آنها. ز – كشف و شناسایی موارد كم كاری و كارشكنی و تخلف در انجام ماموریت و گزارش آن به مسئولین مربوط. ح – مطلع نمودن فرماندهان از مواردی كه برای انجام ماموریتشان ضروری بوده و در صلاحیت آنان است . ط – بررسی صلاحیت امنیتی پرسنل ارتش و وزارت دفاع و سازمان های وابسته به آنها. ی – انجام كلیه امور مربوط به صدور پروانه حمل سلاح شكاری و كمری و مهمات مربوط در سطح ارتش و وزارت دفاع و سازمانهای وابسته به آنها. ك – طرح ریزی و انجام عملیات فنی حفاظت اطلاعاتی و كنترل ارتباطات در سطح ارتش و وزارت دفاع و سازمان های وابسته به آنها. تبصره 1 – رییس سازمان حفاظت اطلاعات از بین افراد مورد تایید مقام رهبری با حكم رییس ستاد مشترك منصوب می گردد و مستقیما تحت امر مقام رهبری انجام وظیفه می …

  • شرایط استخدام در سپاه پاسداران ماده 1 تا 100فصل اول

    ‌ماده 180 – هر گاه سابقه خدمت جانبازان و معلوليني كه از حقوق وظيفه استفاده مي‌نمايند كمتر از (20) سال باشد، حقوق وظيفه مقرره را از بودجه‌سپاه دريافت نموده و هر سال يك بار از مبلغي معادل افزايش پايه حقوقي مربوطه استفاده خواهند كرد و كسور بازنشستگي به صندوق مربوط واريز و‌پس از رسيدن به (20) سال خدمت، از مبلغي معادل آخرين حقوق دريافتي از صندوق بازنشستگي سپاه برخوردار خواهند شد.‌ماده 181 – در صورتي كه حقوق مستمري‌بگيران بيش از حقوق بازنشستگي باشد، تا ميزان بازنشستگي بر مبناي سنوات خدمت از صندوق‌بازنشستگي سپاه و مازاد آن از محل اعتباراتي كه بدين منظور همه‌ساله در بودجه سپاه منظور مي‌گردد، پرداخت خواهد شد. دولت مكلف است كمبود‌بودجه صندوق بازنشستگي سپاه را از نظر جبران پرداخت حقوق وظيفه شهداء، جانبازان و مستمري‌بگيران كه احكام خاص در مورد آنان پيش‌بيني شده‌است را جبران نمايد.‌ماده 182 – مستمري‌بگيران مشمول اين قانون عبارتند از:‌الف – همسر دائم جز در صورتي كه شوهر اختيار كرده يا شاغل باشد و شوهر در صورتي كه همسر وي مخارجش را تأمين مي‌نموده است.ب – اولاد ذكور غير شاغل تا سن 19 سال تمام و در صورتي كه مشغول تحصيل باشد تا خاتمه تحصيل حداكثر 23 سال تمام.ج – اولاد اناث جز در مواردي كه شوهر داشته يا شاغل باشند.‌د – پدر و مادري كه در كفالت متوفي بوده‌اند.ه – برادر محجور يا بيمار كه در كفالت متوفي بوده و قادر به اداره امور خود نباشد.‌و – برادر صغيري كه در كفالت متوفي بوده و تا سن 19 سال تمام و در صورت تحصيل تا سن 23 سال تمام، مشروط به اين كه شاغل نباشد.‌ز – خواهري كه در كفالت متوفي باشد جز در صورتي كه شوهر داشته يا شاغل باشد.ح – نوه‌هايي كه تحت كفالت متوفي بوده‌اند، پسر تا سن 19 سال و در صورت تحصيل تا سن 23 سال تمام و دختر جز در صورتي كه شوهر داشته‌يا شاغل باشند.‌تبصره 1 – هر يك از مستمري‌بگيران چنانچه به بيماري غير قابل علاج يا نقص عضو مبتلا شوند به طوري كه برابر تشخيص كميسيون عالي‌پزشكي براي هميشه قادر به تأمين معاش خود نباشند، مستمري آنان مادام‌العمر پرداخت خواهد شد.‌تبصره 2 – مستمري‌بگيران در طول خدمت دوره ضرورت نيز از حقوق مستمري برخوردار خواهند شد.‌ماده 183 – حقوق مستمري بين مستمري‌بگيران به طور مساوي تقسيم خواهد شد و ملاك تشخيص و تعيين اشخاص كه برابر ماده 182 اين قانون‌تحت‌الكفاله مي‌باشند، تعرفه خدمتي يا اظهارنامه‌اي است كه پرسنل در زمان اشتغال، بازنشستگي، جانبازي يا معلوليت تنظيم مي‌كنند.‌چگونگي رسيدگي به اعتراض كساني كه خود را محق به دريافت مستمري ميدانند و در تعرفه‌هاي خدمتي پرسنل جزء افراد تحت …

ویدیو : استخدام حفاظت اطلاعات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Back To Top
free html hit counter