نحوه اخذ پذيرش و بورس تحصيلي

دوره فوق لیسانس

دوره فوق لیسانس

آمریکا و کانادا دارای
بهترین دانشگاه های دنیا از نظر علمی و سطح امکانات برای تحصیل در دوره های
فوق لیسانس می باشند. متقاضیان باید اخذ پذیرش مقطع فوق لیسانس باید حداقل شرایط زیر را داشته باشند:

شرایط اخذ پذیرش دوره فوق لیسانس

اخذ پذیرش دوره های فوق لیسانس همراه با کمک هزینه برای
دانشجویان بین المللی بخصوص برای کسانیکه دارای مدارک دانشگاهی از دانشگاه
های غیر آمریکایی و یا کانادایی هستند آسان نیست. متقاضیان برای اخذ پذیرش
مقطع فوق لیسانس باید حداقل شرایط زیر را داشته باشند:

  •  مدرک کارشناسی با ۴ سال تحصیل و با معدل حداقل ۱۵
  • سه توصیه نامه از اساتید قبلی
  • تهیه Statement of Interest متناسب با رشته تحصیلی
  • مدرک زبان انگلیسی (IELTS, 6.5) و یا (TOEFL, iBT: 100; CBT: 250; PBT: 600)
  • مدرک GRE
  • مدرک GMAT برای رشته های مالی، بیزنس و مدیریت و حسابداری

متقاضیان باید توجه نمایند که اخذ پذیرش بدون داشتن مدرک زبان
(Conditional Admission)  در بسیاری از دانشگاه ها امکان پذیر نمی باشد.
دارا بودن مدرک زبان و تسلط به زبان انگلیسی برای استفاده از کمک هزینه
و کار به عنوان دستیار تحقیقاتی و یا دستیار تدریس ضروری است. سایر عوامل
مهم در اخذ پذیرش عبارتند از دارا بودن مقالات علمی در نشریات بین المللی،
شرکت در سمینارها، و کنفرانس های بین المللی. دارا بودن شرایط ذکر شده در
بالا از عوامل مهم برای اخذ بورسیه و کمک هزینه های تحصیلی در بسیاری از
دانشگاه های آمریکا و کانادا می باشد.

هزینه تحصیل و کمک هزینه دوره فوق لیسانس

در برخی دانشگاه های کانادا و آمریکا به دانشجویان دوره فوق
لیسانس کمک هزینه دانشجویی داده نمی شود. همچنین ممکن برخی دانشگاه ها
اعطای کمک هزینه به دانشجویان فوق لیسانس را منوط به گذراندن سال اول و
عملکرد تحصیلی آنها مشروط نماید. با این حال چنانچه دانشجو از شرایط مناسبی
برخوردار باشد می تواند کمک هزینه را از ترم اول تحصیل دریافت نماید. به
دانشجویان فوق لیسانس در دانشگاه های متوسط به بالا سالیانه بین ۱۲ تا ۱۸
هزار دلار بابت TA و یا RA پرداخت می گردد. کمک هزینه های تحصیلی در برخی
دانشگاه ها و رشته های تحقیقاتی بیشتر است. اطلاعات بیشتر در مورد کمک هزینه تحصیلی در کانادا و آمریکا

هزینه تحصیل در دوره فوق لیسانس در کانادا پایین تر از آمریکا
می باشد با این حال کمک هزینه های دانشگاه های آمریکا معمولا بیشتر است.
هزینه تحصیل در مقطع فوق لیسانس در کانادا برای هر سال (سه ترم تحصیلی) بین
شش تا نه هزار دلار است. این هزینه در دانشگاه های آمریکا حدود هجده هزار
دلار در سال می باشد. اطلاعات بیشتر

کسب اطلاعات بیشتر

در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر می توانید با دفتر ما در
تورنتوی کانادا از طریق ایمیل و یا تلفن تماس بگیرید. همچنین متقاضیان
تحصیل در کانادا و یا آمریکا می توانند برای مشاوره و ارزیابی شرایط تحصیلی
خود از طریق شماره تلفن های رایگان ما از ایران به کانادا تماس بگیرند.

شماره تلفن رایگان از ایران به کانادا برای مشاوره تحصیلی:

۸۵۳۱۲۵۷۳ ۰۲۱



رشته حقوق

رشته حقوق

رشته حقوق در کانادا

نحوه تحصیل در رشته حقوق در دانشگاه های کانادا مانند رشته
های پزشکی متفاوت از ایران می باشد. در حالی که دربسیاری از کشورها مانند
ایران، متقاضیان پس از اخذ مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی مستقیما وارد رشته
حقوق می گردند و پس از فارغ التحصیلی امکان ورود به رشته های وکالت را پیدا
می نمایند، در کانادا و آمریکا اخذ مدرک لیسانس حقوق و اخذ جواز وکالت
شامل چندین مرحله به شرح ذیل می باشد:

شرایط تحصیل در رشته حقوق در کانادا و آمریکا و اخذ مدرک وکالت

۱٫ دانشجویان ابتدا در یک رشته لیسانس پذیرش گرفته و باید
حداقل دو سال تحصیلات دانشگاهی داشته باشند. بسیاری از متقاضیان در رشته
های عمومی مانند ART و یا Science تحصیل می کنند. همچنین بسیاری از
متقاضیان ترجیح می دهند که سه سال و یا حتی چهار سال در دانشگاه تحصیل کنند
و سپس وارد دانشکده حقوق شوند.

۲٫ دانشجویان پس از حداقل دو سال تحصیل در دانشگاه، باید در
آزمون دانشکده حقوق شرکت نمایند. این آزمون LSAT و یا Law School Admission
Test نامیده می شود. این آزمون سالیانه سه تا چهار بار برگذار می گردد.

۳٫ دانشجویان در صورت قبولی در آزمون LSAT وارد دانشکده حقوق
می شوند و بایستی بین سه تا چهار سال در رشته حقوق تحصیل نمایند. در پایان
تحصیل به دانشجویان مدرک LL.B. و یا لیسانس حقوق داده خواهد شد.

۴٫ پس از کسب مدرک L.L.B. فارغ التحصیلان بایستی حدود یک سال
به عنوان کارآموز در یکی موسسه حقوقی و زیر نظر یک وکیل کارآموزی نمایند.
در این مرحله متقاضی زمینه اختصاصی فعالیت حقوقی خود را انتخاب خواهند
نمود.

۵٫ پس از دوره کارآموزی، متقاضی باید در آزمون وکالت شرکت
نمایند. این آزمون Bar Examination نامیده می شود. در صورت قبولی متقاضی
عضو انجمن وکلا شده و می تواند به عنوان وکلی رسمی فعالیت نماید.

۶٫ در صورت علاقه به ادامه تحصیل در رشته حقوق، متقاضیان
دارای مدرک LL.B. می توانند در مقطع کارشناسی ارشد حقوق که LL.M. نامیده می
شود و پس از آن در مقطع دکتری PhD of Law تحصیل نمایند.

مدرک Juris Doctor of Law

یکی از رشته های حقوق دانشگاه های کانادا و آمریکا رشته Juris
Doctor of Law و یا JD نامیده می شود. علیرغم دارا بوده عنوان Doctor در
این رشته، مدرک JD همسطح با مدرک لیسانس حقوق LL.B. می باشد و به عنوان
Professional Doctorate نامیده می گردد. برخی از دانشگاه های کانادا و
آمریکا دارای این رشته هستند. یکی از دلایل تغییر نام این رشته در برخی از
دانشگاه های دنیا، دو مرحله ای بودن تحصیل در رشته حقوق در دانشگاه می باشد
و بسیاری اعتقاد دارند که نباید این رشته لیسانس نامیده شود.

شرایط اخذ پذیرش برای دانشجویان بین المللی

پذیرش لیسانس حقوق

برای شرکت در آزمون LSAT، اخذ پذیرش در دانشکده حقوق و کسب
مدرک LL.B.، بسیاری از دانشگاه های کانادا و آمریکا می خواهد که متقاضیان
حداقل دو سال در کانادا و یا آمریکا تحصیل کرده باشند. شرط اخذ پذیرش از
رشته های عمومی لیسانس در کانادا و آمریکا، دارا بودن معدل دیپلم و پیش
دانشگاهی با معدل حداقل ۱۴ می باشد.

پذیرش فوق لیسانس و دکتری حقوق

اخذ پذیرش مقطع فوق لیسانس و دکتری از رشته های حقوق برای
فارغ التحصیلان خارج از کانادا بویژه برای کسانیکه در سیستم آموزشی متفاوت
از کانادا مدرک کارشناسی و یا کارشناسی ارشد دریافت کرده اند آسان نمی
باشد. برای اخذ پذیرش از مقطع کارشناسی ارشد، متقاضیان بایستی دارای مدرک
لیسانس حقوق با معدل بالای ۱۶ باشند. برای اخذ پذیرش از مقطع دکتری، متقاضی
باید دارای مدرک لیسانس و فوق لیسانس حقوق با معدل بالای ۱۶ باشد. دارا
بودن مدرک زبان IELTS با نمره حداقل ۷ نیز برای اخذ پذیرش ضروری ی باشد.



    ویدیو : نحوه اخذ پذيرش و بورس تحصيلي
این مطلب را به اشتراک بگذارید :

a b