منابع کارشناسی ارشد بیوشیمی

منابع آزمون کارشناسی ارشد بیوشیمی بالینی ۹۵-۹۴

منابع آزمون کارشناسی ارشد بیوشیمی بالینی ۹۵-۹۴  وزارت بهداشت

دروس امتحاني و ضريب

نام كتب معرفي شده توسط وزارت بهداشت

مولفين و مترجمين

بيوشيمي عمومي

ساختمان و متابولیسم

Principles of Biochemistry

Text book of Biochemistry

                           Biochemistry

استفاده از کتب فارسی تالیفی که سرفصل آنها متناسب با رفرنسهای فوق باشد بلامانع است

Lehninger

Devlin

Stryer

شيمي آلي و عمومي

شيمي آلي

موريسون بويد (كتاب كامل)- مترجم دكتر ياوري

زيست شناسي

مباني زيست شناسي(زيست شناسي سلول – رده بندي جانوري)

زيست شناسي عمومي

دانش زيست شناسي ( جلد ۲ و ۳ )

ابوالقاسم امين انتشارات امير كبير ۱۳۷۹

هيئت مولفان

حميده علمي غروي و حسين دانشفر

 

 

 

 



مويز و تاثير ان بر روي تقويت حافظه

مويز و فوايد مربوط به آن:

مويز
يكي ديگر از خشكباريست كه از انگور بدست آمده است كه براي افزايش توان و
انرژي مخصوصا در فصل سرما مورد استفاده قرار مي گيرد.از نظر ظاهري مويز در
واقع همان كشمش است.ولي از نظر خواص تا حد زيادي با آن متفاوت است.

در ضمن مويز بر اثر خشك شدن خاصيت خود را از دست نمي دهد حتي اثر  آن دوچندان مي شود.

 

42

خواص مويز:

 است.و داراي  املاحي مانند كلسيم،فسفر،پتاسيم مي باشد.A,B,E * مويز سرشار از ويتامين هاي 

*مويز داراي اسيدهاي چرب امگا ۳و امگا ۶ مي باشد.و بهترين نوع مويز نوع بي دانه آن است. 

*مويز خاصيت ضد سرطاني و ضد الزايمري نيز دارد.هرچه رنگ مويز تيره تر باشد در تقويت حافظه موثرتر مي باشد.

*تركيبات موجود در مويز از چسبندگي پلاكتهاي خون ،سفت و سخت شدن رگها،غلظت خون،پيشگيري مي كند.

*مويز درمان كننده بيماري هاي قلبي مي باشد و در كاهش فشار خون بسيار موثر است.

*از خواص ديگر اين خشكبار اثر ضد درد،ضد باكتري،ضد آلرژي،محافظت از كبد،قلب،و سيستم ايمني بدن مي باشد.

خوردن مويز در بيماران ديابتي:

بيشترين
قند موجود در مويز از نوع فروكتوز مي باشد كه براي جذب در بدن به انسولين
نياز ندارد.به همين دليل افراد ديابتي از كشمش و مويز به همراه چاي استفاده
مي كردند.اما به دليل قند موجود در آن براي افراد ديابتي چه به مقدار كم و
چه زياد مضر مي باشد.لذا بيماران ديابتي براي مصرف مويز بايد زير نظر پزشك
باشند.

توصيه ها:

*مصرف مويز به زنان شير ده،بچه هاي مدرسه ا ي و سالخوردگان  توصيه مي شود.

*انگور و فراورده هاي آن داراي كالري زيادي مي باشد كه مصرف بالاي آن براي افرادي كه اضافه وزن دارند توصيه نمي شود.

*مويز و كشمش را به صورت بسته اي خريداري كنيد و از  خريد فله اي آن به خاطر بهداشتي نبودن آن اجتناب كنيد.

سخن بزرگان در فوايد خوردن مويز:

پيامبر اسلام (ص) مي فرمايند:بر
خوردن مويز مداومت داشته باشيد چراكه بلغم را مي برد،اخلاق را خوش مي
كند،دل را پاك مي كند،و اندوه و پريشاني را از بين مي برد.خشم را فرو مي
نشاند،بوي دهان را خوش مي كند،رنگ صورت را صفا مي دهد.و هركس در خوردن مويز
به صورت ناشتا عادت كند حافظه او زياد مي شود.

امام علي (ع) مي فرمايند:مويز
بيماري را از بين مي برد،دل را خوشي مي دهد،حرارات را از بين مي برد،قلب
را استحكام مي بخشد.خوردن ۲۱ عدد مويز سرخ هر صبح در حالت ناشتا همه ي
بيماريها را از بين مي برد.



    ویدیو : منابع کارشناسی ارشد بیوشیمی
این مطلب را به اشتراک بگذارید :

a b