مصارف مختلف آناناس و این عوارض

مصارف مختلف آناناس و این عوارض

مصارف مختلف آناناس و این عوارض

Pineapple-juice

مصرف آناناس چه فوایدی برای بدن ما دارد چه
خاصیت هایی برای بدن ما دارد آیا خوردنآن در این فصل مشکلی برای ما به وجود
نمی آورد در چه شرایطی نباید آناناس میل کنیم مضرات این میوه کدامند؟

باید به یاد داشت که افراط در مصرف این میوه و به طور کلی هر ماده غذایی می تواند برای سلامت مضر باشد.

 خوردن میوه و سبزی بسیاری از مشکلات جسمی را
برطرف می کند. میوه ها که به طور عمده منبع فیبر است، روده ها را فعال نگه
می دارد، در کاهش وزن موثر است وبا تامین ویتامین ها و مواد معدنی در بدن،
سیستم ایمنی تقویت می شود. آناناس یکی از آبدارترین و خوشمزه ترین میوه
های گرمسیری است که برای سلامت مفید است.اما آیا خوردن این میوه در فصل
زمستان آثار جانبی هم دارد؟قبل از پاسخ دادن به این سوال، بهتر است چند
خاصیت آناناس را بدانیم. آناناس در هضم غذاها موثر است زیرا حاوی آنزیمی به
نام برومیلین است. علاوه بر آن یک سم زدای طبیعی است که خون و کلیه را
تصفیه می کند و باعث شادابی پوست می شود. همچنین ویتامین موجود در آن پوست و
استخوان را ترمیم می کند و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. اگر قصد
کاهش وزن دارید می توانید چند قطعه آناناس به رژیم غذایی خود اضافه کنید.
اما با وجود این همه خاصیت، باید به یاد داشت که افراط در مصرف این میوه و
به طور کلی هر ماده غذایی می تواند برای سلامت مضر باشد. از طرفی گفته می
شود که زنان باردار نباید این میوه را در ماه های اولیه بارداری مصرف
کنندزیرا به گفته بعضی محققان، این میوه خطر سقط جنین را افزایش می دهد.
اما آیا خوردن آناناس در زمستان ضرری دارد؟

۱٫حساسیت را تشدید می کند
در فصل زمستان حمله های آلرژی به طور مکرر اتفاق می افتد بنابر این خوردن
آناناس در زمستان برای کسانی که به آن حساسیت دارند توصیه نمی شود. آنزیم
های موجود در آن می تواند روی لب ها و گلو زخم ایجاد کند.

۲٫به زن باردار توصیه نمی شود
نتایج تحقیقات نشان می دهد که خوردن آناناس در ماه های اولیه بارداری می تواند خطر سقط جنین را افزایش دهد.

۳٫افزایش آرتریت
در این فصل درد مفاصل و آرتریت بیشتر می شود. خوردن آناناس در این فصل باعث افزایش درد می شود.

۴٫افزایش دفع خلط
اگر دچار مشکل سینوزیت هستید، مصرف این میوه در این فصل بزرگ ترین اشتباه
است زیرا با افزایش میزان خلط باعث انسداد راه های تنفسی می شود.علاوه بر
آن عارضه جانبی مانند گلو درد و معده درد نیز ایجاد می کند.

۵٫ افزایش میزان قند خون
اگرچه سطح قند این میوه در مقایسه با دیگر میوه ها کمتر است اما برای بیماران دیابتی خوب نیست.

۶٫تداخل با داروها
در صورت مصرف آناناس که آنزیم برومیلین دارد با آنتی بیوتیک، واکنشی که
ایجاد می شود می تواند باعث آسیب بیشتر شما شود. بنابراین، بهتر است از
مصرف این میوه در این فصل اجتناب کنید .



تسکین دردها با آلبالو

خوردن آلبالو چه تاثیراتی روی سلامتی ما
میگذارد آیا می دانستید به جای مصرف انواع مسکن ها و تب بر ها می توانید
آلبالو را جایگزین کنید این میوه به خاطر وجود آنتی اکسیدان بالا برای
درمان انواع مشکلات و بیماری های مختلف می تواند به ما کمک کند

 آلبالو سرشار از آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی چون
آنتوسیانین، کلوروژنیک اسید، کورستین و کامپفرول می‌باشد و یکی از
میوه‌هایی است که از ظرفیت آنتی‌اکسیدانی بسیار بالایی برخوردار می‌باشد.
آنتوسیانین‌های موجود در آلبالو از چندین راه بدن را در برابر آسیب‌های استرس اکسیداتیو محافظت می‌کنند:
۱٫ آن‌ها به طور مستقیم رادیکال‌های آزاد را منهدم می‌کنند.
۲٫ به DNA متصل می‌شوند و آن را از تخریب اکسیداتیو حفظ می‌کنند.
۳٫ سیستم سم‌زدایی آنزیمی و آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی را فعال می‌کنند.
۴٫ آنتی‌اکسیدان‌های موجود در آلبالو رگ‌های خونی و سلول‌های مغزی را در
برابر استرس اکسیداتیو محافظت می‌کنند. در نتیجه مصرف آلبالو از تشکیل
پلاک‌های آترواسکلروزی و بیماری‌های مرتبط با زوال عقل جلوگیری می‌کند.
به جای استامینوفن، آلبالو بخورید

آلبالوی تازه و آلبالوی خشک، فعالیت آنزیم
سیکلواکسیژناز را محدود می‌کنند. این آنزیم‌ها مهم‌ترین ترکیبات در فرآیند
التهاب و احساس درد می‌باشند. آنزیم سیکلواکسیژناز به وسیله بسیاری از
داروهای مسکن نیز مهار می‌شود. در نتیجه می‌توان فعالیت ضددرد آلبالو را
مطابق با استامینوفن، ایبوپروفن و ناپروکسن دانست.
به همین علت است که آلبالو نشانه‌های موجود در بیماری‌های التهابی چون
آرتریت و نقرس را کاهش می‌دهد. در طی تحقیقی که در آمریکا صورت گرفت مشخص
شد که مصرف آب آلبالو دو بار در روز برای مدت ۸ روز، دردهای بعد از مسابقات
ورزشی را به نسبت افرادی که دارونما مصرف می‌کردند کاهش می‌داد.
آلبالو، علیه سرطان

فلاوونوئیدی که خواص ضدسرطانی قوی دارد،
کورستین می‌باشد. آلبالو و آلبالوخشکه منبع بسیار مناسبی از کورستین هستند.
مقدار کورستین موجود در آلبالو و آلبالوخشکه بسیار بیشتر از سایر میوه‌ها
می‌باشد. فنولیک اسیدی که آمیگدالین نام دارد، به عنوان ویتامین B17
شناسایی شده است.
تحقیقات انجام‌شده نشان می‌دهد آمیگدالین، اندازه تومورهای سرطانی را کاهش
می‌دهد و از پیشرفت سرطان جلوگیری می‌کند. همچنین سایر مواد موثر موجود در
آلبالو، درد ناشی از پیشرفت سرطان را تسکین می‌دهند. به همین علت است که
آلبالو یک میوه ضد سرطانی قوی در نزد دانشمندان می‌باشد.
آلبالوخشکه، مقابله با پوکی استخوان

آلبالوخشکه، منبع مناسبی از بور است. بور بر
فعالیت آنزیم‌های دخیل در متابولیسم کلسیم، منیزیم و ویتامین D (که از
عناصر اصلی دخیل در ساختمان استخوان می‌باشند) اثرگذار است. عنصر بور در
کنار کلسیم و منیزیم موجود در آلبالوخشکه، سلامتی استخوان را تامین می‌کند.
از اثرات دیگر بور، فعالیت شبه‌استروژنی آن می‌باشد. در حقیقت بور از بروز
پوکی‌استخوان، بالأخص بعد از یائسگی که میزان استروژن در بدن خانم‌ها کاهش
می‌یابد، پیشگیری می‌کند. همچنین آلبالوخشکه سرشار از ویتامین C و B کمپلکس
است که سلامت استخوانی را تضمین می‌کنند.
خوابی خوش با آلبالو

اگر از مشکلات بی‌خوابی رنج می‌برید و شب‌ها
در رختخواب برای به خواب رفتن کلنجار می‌روید. آلبالو را امتحان کنید. یک
ساعت پیش از خواب یک مشت آلبالو میل نمایید. ملاتونین هورمون موثر در تنظیم
ساعت فیزیولوژیک بدن است که زمان خواب و بیداری را در افراد تعیین می‌کند.
آلبالو به دلیل دارا بودن ملاتونین و تریپتوفان (که در بدن به ملاتونین
تبدیل می‌شود) باعث بهبود خواب شبانه می‌شود.
آلبالوخشکه پرکالری‌تر از آلبالو تازه

۱۰۰ گرم از آلبالوخشکه ۳۵۰ کالری انرژی دارد؛
درحالی‌که همان مقدار از آلبالو به صورت تازه تنها ۶۸ کالری انرژی دارد.
در حقیقت آلبالوخشکه ۵ برابر آلبالو تازه کالری دارد؛ زیرا آلبالو وقتی خشک
می‌شود، مقدار فراوانی از آب خود را از دست می‌دهد و مقدار رطوبت
آلبالوخشکه یک دهم آلبالو تازه است. همین مسئله باعث می‌شود که مقدار
آلبالوخشکه در ۱۰۰ گرم بیشتر از آلبالو تازه می‌باشد و چگالی انرژی در حالت
خشکیده بیشتر از آلبالو در حالت تازه باشد.
آلبالوخشکه سرشار از ویتامین‌ها و املاح

علاوه بر میزان کالری که در آلبالوخشکه بیشتر
از آلبالو تازه می‌باشد. سایر ریزمغذی‌ها هم در آلبالوخشکه بیشتر
می‌باشند. مثلاً محتوای فیبر موجود در آلبالوخشکه سه برابر آلبالو تازه
می‌باشد. کلسیم موجود در ۱۰۰ گرم آلبالوخشکه ۱۹۶ گرم است. حتی بسیار بیشتر
از کلسیم موجود در شیر و ۴ برابر کلسیم موجود در آلبالو تازه می‌باشد. آهن
موجود در آلبالوخشکه ۴ برابر آهن موجود در آلبالو تازه می‌باشد. البته
ویتامین A موجود در آلبالو تازه بسیار بیشتر از آلبالو خشک‌شده می‌باشد.



    ویدیو : مصارف مختلف آناناس و این عوارض
این مطلب را به اشتراک بگذارید :

a b