طرز تهیه کیک یزدی

طرز تهیه کیک یزدی

 

شیرینی یزدی

 

کیک یزدی

 

آرد ۱ و ۱/۲ لیوان  .  شکر ۲/۳ لیوان  .  روغن مایع ۲/۳ لیوان  .  ماست یا شیر ولرم ۱/۲ لیوان

گلاب ۲ قاشق غذاخوری  .  تخم مرغ ۲ عدد  .  بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری  .  پودر هل مقداری

 

شیرینی یزدی

 

طرز تهیه : تخم
مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و ۲ دقیقه با همزن بزنید سپس شکر را اضافه
کنید و خوب مخلوط کنید تا شکر حل شود و مایه کیک یکدست شود.

 

شیرینی یزدی

 

ماست ، روغن مایع و گلاب را
به مایه کیک اضافه و مخلوط کنید سپس مواد خشک ( آرد ، بکینگ پودر ، کمی
پودر هل ) را کم کم به مایه کیک اضافه و آرام مخلوط کنید تا مایه کیک یکدست
شود.

 

شیرینی یزدی

 

داخل قالب کیک یزدی یا مافین را با کپسول
های کاغذی پر کنید و داخل هر کپسول تا ۲/۳ از مایه کیک بریزید و قالب را
داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده
است ۱۰ – ۱۵ دقیقه قرار دهید تا روی کیک ها طلایی شود.

 

کیک را پس از پخت از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس سرو کنید ( در صورت تمایل میتوانید برای تزیین کیک یزدی پیش از پخت مقداری کنجد یا پودر پسته روی کیک ها بپاشید ).



شیرینی جودوسر – چترنگ

,[categoriy]

شیرینی جودوسر – چترنگ -آکاشیرینی جودوسر – چترنگ -آکا

آکاایران: شیرینی جودوسر

آکاایران: مواد لازم شیرینی جودوسر

پودر قند   نصف پیمانه

به گزارش آکاایران: کره    ۱۱۳ گرم

جو دوسر پرک    ۱ پ

شکر قهوه ای تیره  ۱ پ

آرد   ۱ و سه چهارم پ

شکلات چیپسی  ۱ پ

تخم مرغ  ۱ عدد

وانیل   یک چهارم ق چ

بکینگ پودر   نصف ق چ

طرز تهیه شیرینی جودوسر

کره را از یخچال خارج نمایید تا به دمای محیط برسد ولی شل نشده باشد .

کره ، پودر قند و شکر قهوه ای را مخلوط نموده و ۱ دقیقه با همزن میزنیم تا مواد کاملا مخلوط شوند . بیش از حد زدن این شیرینی به علت داشتن شکر قهوه ای باعث خشک شدن شیرینی میشود .

تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده ۱ دقیقه دیگر هم بزنید .

مخلوط ارد و بکینگ پودر را اضافه کرده هم بزنید تا آرد کاملا به خورد موادمان برود .

جو دوسر پرک و شکلات چیپسی را اضافه کرده با قاشق خلوط نمایید .

کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و با اسکوپ یا قاشق از خمیر
برداشته کف دستتان گرد کنید و با فاصله داخل سینی فر بچینید و به مدت ۱۰ –
۱۵ دقیقه در فری که از قبل با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم شده بگذارید تا
بپزد و کف شیرینی ها کمی طلایی شود .

بعد از پخت اجازه دهید شیرینی ها داخل سینی فر کاملا خنک شوند سپس از سینی جدا کنید .

این شیرینی را در اون تستر هم میتوانید درست کنید ولی در مایکروفر نمیشود و شیرین خشک خواهد شد .



    ویدیو : طرز تهیه کیک یزدی
این مطلب را به اشتراک بگذارید :

a b