طرز تهیه شیرینی با استفاده از ماکروویو

کالزونه کالباس و ذرت ( ایتالیا )

 

غذای ایتالیایی

 

کالزونه کالباس و ذرت ( ایتالیا )

 

آرد ۳ لیوان  .  مخمر فوری ۲ قاشق چایخوری  .  نمک ۱ قاشق چایخوری  .  شیر ۳/۴ لیوان  .  آب ۱/۲ لیوان

روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری  .  شکر ۱ قاشق چایخوری  .  کالباس ۲۰۰ گرم  .  زرده تخم مرغ ۱ عدد

پنیر پارمزان رنده شده ۱/۲ لیوان  .  ذرت ۱ لیوان  .   جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری  .  سیر ۲ حبه

 

غذای ایتالیایی

 

طرز تهیه :
مخمر فوری و ۱/۲ لیوان آب ولرم را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس
شیر ، روغن زیتون ، ۲ لیوان آرد ، نمک و شکر را اضافه کنید و پس از اینکه
مواد مخلوط شدند ۱ لیوان باقی مانده آرد را اضافه کنید.

 

با دست مواد را مخلوط کنید تا خمیر نرمی
بدست بیاید ، خمیر را چند دقیقه ورز دهید ، کاسه ای را چرب کنید و خمیر را
داخل کاسه بگذارید ، روی ظرف را بپوشانید و ۱ ساعت در جای گرمی قرار دهید
تا حجم خمیر ۲ برابر شود.

 

غذای ایتالیایی

 

فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن
کنید تا گرم شود ، روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه نازک پهن
کنید سپس با لیوان خمیر را به شکل گرد قالب بزنید.

 

ذرت کنسروی ، کالباس خرد
شده ، سیر خرد شده ، پنیر پارمزان و جعفری خرد شده را داخل کاسه ای بریزید
و مخلوط کنید ، روی هر خمیر مقداری از این مایه قرار دهید سپس خمیر را تا
بزنید ، لبه های خمیر را با آب مرطوب کنید سپس با فشار لبه چنگال دو طرف
خمیر را به هم بچسبانید.

 

داخل سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و خمیرها
را داخل سینی بگذارید ، زرده تخم مرغ را با کمی اب رقیق کنید و روی خمیرها
بزنید ، سینی را ۳۰ دقیقه داخل فر بگذارید تا روی کالزونه ها طلایی شود
سپس سرو کنید.



طرز پخت کیک شکلاتی با مایکروفر

تخم مرغ  ۴ عدد
کره  ۱۰۰ گرم
شکر  ۱۳۰ گرم
آرد سفید  ۱۱۰ گرم
کاکائو  ۲ قاشق سوپخوری
شیر هموژنیزه  ۰٫۱۵ لیتر
بکین پودر  ۱ قاشق مرباخوری
روغن  ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

تخم مرغ
ها را همراه شکر خوب هم زده تا کاملا سفید و سفت شود کره و شیر را به آن
اضافه کنید تا خوب مخلوط شود. ظرف مایکروفر ( بشر ) را تا نیمه آب کرده و
آن را به مدت ۴-۳ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید . آرد ،
بکینگ پودر و پودر کاکائو را خوب مخلوط کرده و آن را به مایه کیک اضافه
مرده و در این مرحله تنها با یک چنگال و به مقدار کم هم بزنید که مخلوط
شود. یک ظرف گود مناسب را انتخاب کرده مقداری روغن مایع در آن ریخته و تمامی دیواره ظرف را روغن
اندود نمایید . سپس مایه کیک را داخل آن ریخته و ظرف آب که تا این مرحله
کاملا جوش آمده و باعث شده فضای داخل مایکروفر داغ شود، بیرون آورده و ظرف
کیک را داخل مایکروفر قرار دهید و سریع در مایکروفر را ببندید و آن را به
مدت ۱۰ دقیقه با قدرت ۷۰% داخل مایکروفر قرار دهید.


    ویدیو : طرز تهیه شیرینی با استفاده از ماکروویو
این مطلب را به اشتراک بگذارید :

a b