شرایط اقامت استرالیا ۲۰۱۳

شرایط مهاجرت به استرالیا و اقامت در استرالیا بخش ۱

جهت مهاجرت به استرالیا از طریق مهارت و تخصص باید دارای شرایطی که در ادامه مطلب آماده باشید ۱- سن شما نباید از ۴۴ سال بیشتر باشد.۲-
باید دارای مدرک تحصیلی باشید که نشان دهد شما در رابطه با یک حرفه خاص
دوره تئوری گذرانده و در آن زمینه مدرک معتبر دریافت نموده اید.

australia-map-flag

 مدارک معتبر می تواند از جمله :

مدارک دانشگاهی که دانشگاه و معدل آن مورد تایید مراکز علمی استرالیا
باشد، دبپلم فنی حرفه ای هنرستان، دیپلم فنی حرفه ای از موسسات و سازمانهای
معتبر دیگر که طول دوره گذرانده شده در آنها بیش از ۹۰۰ ساعت باشد. مدارک
کامپیوتر که مربوط به مایکروسافت و غیره باشد.

بنا بر این تنها اینکه بصورت تجربی کاری را آموخته باشید و مدرکی در
زمینه حرفه خود نداشته باشید جهت مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت استرالیا
کافی نمی باشد. جهت بدست آوردن اطلاعات بیشتر در مورد مهاجرت به استرالیا
از طریق مدارک مهندسی و یا مهارت های فنی حرفه ای به شما پیشنهاد می نماییم
قبل از هر گونه اقدام مطالب مربوطه را در سایت ما مطالعه نمایید.

 ۳- باید در زمینه یک حرفه سابقه
کاری داشته باشید. گواهی سابقه کار شما حتما باید از یک محل کار معتبر بوده
و جزئیاتی از قبیل طول مدت استخدام، میزان حقوق و شرح وظایف کارمند حتما
باید در گواهی سابقه کار ذکر شده باشند. طول دوره سابقه کار که باید ارائه
گردد بسته به رشته تحصیلی شما متفاوت می باشد.

برای بعضی از رشته های تحصیلی مثل مدارک فنی حرفه ای حداقل باید ۵ سال سابقه کاری داشته باشید.

برای بعضی از رشته های دانشگاهی ۳ سال و حتی گاها ۱ سال سابقه کار کافی
می باشد. لطفا توجه داشته باشید که ارائه سابقه کاری صوری جهت مهاجرت به
استرالیا و اخذ اقامت استرالیا توصیه نمی شود. به این دلیل که همیشه این
امکان وجود خواهد داشت که سابقه کاری شما از طرف سازمانهای ارزشیابی مدارک
در استرالیا و یا اداره مهاجرت استرالیا استعلام شود و در صورت پیدا کردن
هر گونه تناقض و یا نا هماهنگی در سوابق کاری شما، پرونده تان مردود خواهد
شد.

بنا بر این اگر از طریق سوابق کار صوری اقدام می نمایید به این مسئله
اشراف داشته باشید که ریسک این وجود خواهد داشت که پس از استعلام پرونده
تان مردود گردد و مسئولیت پذیرفتن این ریسک با خود شما خواهد بود.

 ۴- استرالیا یک کشور انگلیسی
زبان است و توجه داشته باشید که جهت اخذ اقامت این کشور حتما باید زبان
انگلیسی خود را تا حدی تقویت نمایید که بتوانید پس از ورود به استرالیا
امورات اولیه زندگی خود را انجام دهید و ندانستن زبان انگلیسی برایتان باعث
بوجود آمدن مشکل نشود.

به همین جهت کشور میزبان هم علاقه دارد شما قبل از ورود تا حدی زبان
انگلیسی بلد باشید و قبل از اینکه شما مدرک قبول شدن در امتحان زبان
انگلیسی آیلتس IELTS را ارائه ندهید، اداره مهاجرت استرالیا به شما اجازه
ورود نخواهد داد.

در بعضی از رشته ها ی تحصیلی می توانید مدرک آیتلس IELTS را پس از
ارزشیابی و معادل سازی مدارکتان در استرالیا ارائه نمایید. اما در بعضی از
رشته ها باید از همان اول مدرک آیلتس IELTS خود را همراه با باقی مدارک به
سازمانهای ارزشیابی مدارک در استرالیا ارسال نمایید.

Australia_Tourism

روند اخذ اقامت استرالیا

کشور استرالیا به شیوه های گوناگون به توابع کشورهای دیگر اجازه می دهد
که به صورت قانونی به استرالیا مهاجرت نمایند. این شیوه ها از جمله موارد
زیر می باشند:

– مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت استرالیا از طریق مهارت و تخصص

– مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای همسر

– مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری در استرالیا

– مهاجرت به استرالیا از طریق پناهندگی

دفتر رهپوی دات کام از طریق مهارت و تخصص جهت اخذ اقامت استرالیا و
مهاجرت به استرالیا اقدام می نماید. به این معنی که افرادی که دارای یک
مدرک تحصیلی (اعم از مدارک دانشگاهی مهندسی، مدارک دانشگاهی علوم انسانی و
یا مدارک فنی حرفه ای و غیره) بوده و در یک رشته خاصی سابقه کاری داشته
باشند می توانند با استفاده ار مهارت و تخصص خود اقامت استرالیا را کسب
نمایند.

برای مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت استرالیا از طریق مهارت و تخصص باید مراحل زیر طی شود.

 ۱- پیش از هر چیز باید مطمئن
شویدکه آیا مهارت و تخصص شما در حال حاضر در استرالیا مورد نیاز می باشد یا
خیر. فراموش نکنید که استرالیا به این دلیل اجازه مهاجرت را به شما می دهد
که بتوانید وارد بازار کار استرالیا شده و در جهت پیشرفت صنعتی، علمی و
اجتماعی آن کشور قدمی بردارید. بنا بر این اگر به این نتیجه برسندکه مهارت
شما در زمینه ای می باشد که در حال حاضر متخصصین آن در خود استرالیا بی کار
هسنتد، به شما اجازه اقامت و مهاجرت به استرالیا را نخواهند داد.

 من از کجا مطلع گردم که آنها به مهارت من نیاز دارند یا خیر؟

اداره مهاجرت استرالیا با باقی سازمان های دولتی استرالیا ارتباطات
بسیار قوی در رابطه با رد و بدل کردن اطلاعات دارد. اداره مهاجرت استرالیا
یکی از ارگان هایی در استرالیا می باشد که در رابطه با نقصان نیروی کار در
هر کدام از شهر ها و ایالتهای استرالیا تقریبا اطلاعات به روز شده دارد. بر
اساس این اطلاعات اداره مهاجرت در استرالیا انواع و اقسام لیست مشاغل
انتشار داده است.

لیست مشاغل مورد نیاز بحرانی،

لیست مشاغل خیلی مورد نیاز،

لیست مشاغل معمولی مورد نیاز،

لیست مشاغل مورد نیاز در صورتی که کار فرمایی در استرالیا نیاز به شما داشته باشد.

در ضمن هر ایالت و منطقه هم برای خود هر چند وقت یک بار یک لیست مشاغل
مورد نیاز تهیه می کند که در آن شغلهای مورد نیاز آن ایالت ذکر گردیده اند و
ایالتها این لیستها را تقدیم اداره مهاجرت می کنند تا اداره مهاجرت پرونده
افرادی که از طریق اسپانسر ایالتی اقدام نموده اند را راحت تر برسی نماید.
پس اولین کاری که باید انجام گردد تطبیق مهارت و تخصص با یکی از این
لیستها است. خیلی اوقات مهارت شما ممکن است با هیچکدام از مهارت های عنوان
شده در این لیستها مطابقت نداشته باشد اما وکیل شما با استفاده از علم و
تجربیات خود بتواند برای شما از یکی از مهارتهای مشابه اقدام نماید.

 ۲- پس از اینکه مشخص گردید مهارت
شما به نحوی با مهارت های خواسته شده در استرالیا همخوانی دارد، باید به
استرالیایی ها ثابت گردد که شما واقعا در شغل و حرفه مورد نظر آنها مهارتی
را که ادعا می کنید دارا می باشید. این کار از طریق سازمان های ارزشیابی
مهارت ها و مدارک تحصیلی در استرالیا انجام می گردد. بنا بر این تخصص شما
جهت مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت استرالیا باید توسط سازمانهای ارزشیابی
مدارک تحصیلی در استرالیا مورد ارزیابی، معادلسازی و تایید قرارگیرد.

انجام موفقیت آمیز این مرحله در نتایج باقی مراحل این کار تاثیر بسزایی
دارد. پس تمامی سعی و تلاش خود را باید به کار گیرید تا بهترین موقعیت و
تخصص را جهت اقدام انتخاب نموده و مراحل تهیه مدارک را مو به مو بر طبق
موازین خواسته شده توسط اداره مهاجرت استرالیا ارزش نهاده و انجام دهید.
اگر مهندس هستید حتما CDR خود را به بهترین وجه آماده نمایید، اگر فنی حرفه
ای هستید تهیه یک گواهی اشتغال کیفی را حتما مد نظر قرار دهید، افراد دیگر
هم هر کدام باید موازین مرتبط با حرفه خود را رعایت نمایند. در این زمانها
داشتن وکیل می تواند روند کاری شما را تسریع نموده و از وقوع اشتباهات غیر
قابل جبران جلوگیری نماید. پس ریز نمرات و دانشنامه شما و یا مدارک فنی
حرفه ای شما ترجمه شده و به همراه مدارک مورد نیاز دیگر به سازمانهای
ارزشیابی مدارک در استرالیا ارسال می گردد.

جهت ارزشیابی بعضی از رشته های تحصیلی باید مدرک آیلتس را نیز همراه
باقی مدارک به سازمانهای ارزشیابی مدارک ارسال نمایید، اما جهت ارزشیابی
بعضی دیگر از رشته های تحصیلی نیازی به ارسال مدرک آیلتس به سازمانهای
ارزشیابی مدارک در استرالیا نمی باشد.

سازمان های ارزشیابی مدارک در استرالیا با سیستم تحصیلی در ایران کاملا
آشنا می باشند. آنها می دانند که که معدل شما از هر کدام از دانشگاه های
ایران باید در چه حدی باشد تا فرضا مدرک لیسانستان با یک مدرک لیسانس در
همان رشته در استرالیا مطابقت داشته باشد. به عنوان مثال مدرک لیسانس
حسابداری از دانشگاه آزاد تهران جنوب با معدل ۱۴ به بالا به عنوان مدرک
لیسانس حسابداری در استرالیا در نظر گرفته خواهد شد. اما مدرک لیسانس
حسابداری از دانشگاه آزاد رود هن باید معدل آن بالای ۱۸ باشد تا به عنوان
مدرک لیسانس حسابداری در استرالیا پذیرفته شود. در بعضی از موارد کمبود
معدل می تواند با داشتن سابقه کاری مناسب جبران گردد و در بعضی موارد راه
کارهای دیگر و متفاوتی برای افراد با شرایط متفاوت می توان پیدا نمود که در
این اوقات داشتن یک وکیل که به همه جوانب کار تسلط داشته و پرونده شما را
دلسوزانه پی گیری نماید می تواند خیلی موثر واقع گردد.

بنابر این سازمان های ارزشیابی مدارک در استرالیا با مروری به مجموعه
سوابق تحصیلی و کاری شما در می یابند که دانش آکادمیک و یا فنی حرفه ای شما
در چه سطحی می باشد. اگر آنها تشخیص دهند که شما به اندازه کافی به حرفه
خود مسلط هستید به شما جوازی خواهند داد که شما با ارسال آن جواز همراه با
باقی مدارک مورد نیاز به اداره مهاجرت استرالیا می توانید درخواست اقامت
استرالیا را بنمایید.

معمولا آماده سازی، ارسال و ارزشیابی مدارک در مجموع بین ۴ تا ۵ ماه طول
خواهد کشید. البته این مدت زمان می تواند با سرعت بخشیدن در تهیه مدارک
کاهش یابد.

 ۳- اگر مدارک تحصیلی و یا فنی
حرفه ای شما توسط سازمانهای ارزشیابی مدارک در استرالیا مثبت ارزشیابی
گردید و جواز مورد نظر را کسب نمودید می توانید وارد مرحله بعدی کار شوید.
مرحله بعدی بستگی به شیوه اقدام شما جهت مهاجرت به استرالیا دارد.

اگر از طریق اسپانسر ایالتی اقدام نموده باشید باید در این مرحله از
ایالت مورد نظر که به شغل و حرفه شما نیاز دارد درخواست نمایید که اسپانسر
شما گردد و پس از اخذ جواز اسپانسر پرونده تان را به اداره مهاجرت در
استرالیا ارسال نمایید.

اما اگر بدون اخذ اسپانسر اقدام نموده باشید باید فرم های مربوط به
درخواست اخذ اقامت استرالیا را پر نموده و به همراه باقی مدارک مورد نیاز
به اداره مهاجرت استرالیا ارسال نمایید.

داره مهاجرت استرالیا در حال حاضر در سایت خود اعلام نموده است که حدود
۱۲ تا ۱۵ ماه طول خواهد کشید تا جواب اخذ اقامت را اعلام نماید، اما گاها
این زمان کمتر و گاها بیشتر می شود. البته اداره مهاجرت استرالیا به افرادی
که از طریق اسپانسر جهت اخذ اقامت استرالیا اقدام می نمایند سریعتر جواب
می دهد. پروسه اداره مهاجرت برای این افراد بنا به مدت زمان قید شده در
سایت اداره مهاجرت استرالیا در حال حاضر بین ۷ تا ۱۰ ماه خواهد بود.

لطفا توجه داشته باشید که زمانهای عنوان شده بر اساس مطالبی می باشد که
سازمانهای ارزشیابی مدارک و اداره مهاجرت در انتشارات و سایت خود عنوان
نموده اند و آنها خاطر نشان کرده اند که این زمانها تنها جنبه تقریبی دارد و
در هر زمان و در هر شرایط می توانند قابل تغییر باشد. آنها هیچگونه ضمانتی
مبنی بر اینکه تقاضای شما حتما در چنین مدت زمانهایی برسی شده و پاسخ داده
خواهد شد نداد ه اند. تنها از بعد میانگین و تخمین این مدت زمانها را
عنوان نموده اند.

در ضمن پس از بروز بحران اقتصادی جهانی این زمانها دچار تغییر و تحول
غیر قابل پیشبینی شده اند اما موردی که می توان روی آن حساب باز کرد این
است که افرادی که از طریق اسپانسر ایالتی اقدام می نمایند از دید اداره
مهاجرت استرالیا در ارجحیت قرار گرفته و پرونده شان سریعتر برسی می گردد.

پس آنها افرادی در ارجحیت هستند که مهارت آنها جزء لیست مهارتهای خیلی خیلی مورد نیاز استرالیا باشد.

بعد از آنها هم افرادی که مهارتشان جزء لیست خیلی خواسته باشد

و باقی افراد هم در آخرین ارجحیت قرار دارند.

مراقب باشید وکیلی که انتخاب می نمایید از همه این لیستها و شرایط اقدام
از طریق هر کدام از حرفه های موجود در آنها سر در بیاورد. وکیل رهپوی دات
کام ۲۵ سال سابقه در این زمینه دارد و خودش گاها در زمانها یی که قرار است
سیاستهای مهاجرتی باز نگری شوند به سمینار های اداره مهاجرت دعوت شده و در
آنها شرکت می نماید.

 ۴- زمانی که جواب شما از اداره
مهاجرت استرالیا آمد وارد مرحله بعدی کار خواهید شد. به شما قول می دهیم که
در آن زمان شما احساس خواهید نمود که تازه در پله اول کار قرار گرفته اید.
تازه آن موقع با عمل انجام شده مواجه می شوید و می گویید حالا چی کار کنم؟
ما هم کاملا این احساس شما را درک می کنیم. ما می دانیم که اخذ اقامت یک
کشور و داشتن اجازه مهاجرت به یک کشور تنها ۳۰% از کل کارهایی می باشد که
در ارتباط با مهاجرت انجام می گردد. ۷۰% باقی امور به برنامه ریزی چگونگی
زندگی در کشور میزبان است

yy

هزینه های مهاجرت به استرالیا

ر صورتیکه تمایل به یک بر آورد تقریبی از هزینه های مهاجرت و اخذ اقامت
استرالیا داشته باشید باید تا حدی به روند اخذ اقامت در استرالیا آشنا
باشید. هزینه های مربوطه هر کدام در زمان خاصی از مرحله کاری به وکیل،
اداره مهاجرت و یا سازمان های ارزشیابی مدارک پرداخت می گردند. در اینجا
سعی ما بر این است که شما را تا حد ممکن در جریان هزینه هایی که به طور
تقریبی جهت مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت استرالیا خواهید پرداخت قرار
دهیم.

اما توجه داشته باشید که این هزینه ها تنها جهت اطلاع رسانی با شرایط
کنونی در اینجا ذکر گردیده و هیچ گاه ثابت نخواهند ماند. هزینه ها با نرخ
ارز بالا و پایین خواهند شد و هر لحظه این امکان وجود خواهد داشت که وکیل،
سازمان های ارزشیابی مدارک و یا اداره مهاجرت بسته به شرایط خاص خود هزینه
های ذکر شده را تغییر دهند و ما در قبال این گونه تغییرات مسئولیتی نخواهیم
داشت.

 کل هزینه ها به ۵ قسمت تقسیم می گردد

۱- حق الوکاله

۲- هزینه سازمان ارزشیابی مدارک تحصیلی در استرالیا: اکثرا بین ۳۰۰٫۰۰۰ تا ۴۰۰٫۰۰۰ تومان

۳- هزینه اداره مهاجرت استرالیا: ۲۵۲۵ دلار استرالیا

۴- هزینه ترجمه، ارسال مراسلات و حواله های بانکی بطور میانگین و تقریبی ۴۰۰٫۰۰۰ تومان

۵- هزینه چک پزشکی عموما با هزینه ارسال توسط خود پزشک ۱۳۰٫۰۰۰ تومان

۱- حق الوکاله

اگر شما تمایل داشته باشید جهت مهاجرت و اخذ اقامت استرالیا از تجربیات
وکلا و مشاورین استفاده نموده و فردی را بعنوان راهنما و پشتیبان قابل
اعتماد در کنار خود داشته باشید، مبلغی بابت حق الوکاله به وکلا و مشاورین
خود پرداخت خواهید نمود. اگر در استفاده از وکیل مردد هستید به بخش سوالات
متداول مراجعه نمایید. هزینه ای که بابت حق الوکاله پرداخت می نمایید با
توجه به شیوه اقدام، مهارت و تخصص و مجرد یا متاهل بودن شما تعیین می گردد.

۲- هزینه سازمان ارزشیابی مدارک تحصیلی در استرالیا

هزینه سازمانهای ارزشیابی مدارک بستگی به نوع و گرایش تحصیلی شما و
سازمانی در استرالیا دارد که مدارک تحصیلی در رشته تحصیلی شما را ارزشیابی
می نماید. این مبلغ برای اکثر رشته های تحصیلی بین ۳۰۰٫۰۰۰ تا ۴۰۰٫۰۰۰
تومان می باشد. در صورت دریافت نتیجه منفی، این مبلغ از طرف سازمانهای
ارزشیابی مدارک در استرالیا به شما مسترد نخواهد شد.

۳- هزینه اداره مهاجرت استرالیا

مبلغ ۲۵۲۵ دلار استرالیا هزینه دولتی اداره مهاجرت جهت اخذ اقامت می
باشدکه پس از انجام موفقیت آمیز مدارک تحصیلی به اداره مهاجرت استرالیا
پرداخت میشود. در صورت دریافت نتیجه منفی، این مبلغ از طرف اداره مهاجرت
مسترد نخواهد شد.

۴- هزینه ترجمه، ارسال مراسلات و حواله های بانکی

هزینه ترجمه مدارک تقریبا غیر قابل پیش بینی می باشد. چرا که با تعداد و
حجم مدارک مورد نیاز جهت ترجمه رابطه مستقیم دارد. هزینه ارسال مراسلات که
معمولا از طرف ما با پست سریع تی.ان.تی و یا دی.اچ.ال صورت می گیرد بابت
هر ارسال زیر ۵۰۰ گرم به استرالیا حدود ۳۹٫۰۰۰ تومان خواهد بود. از آنجا که
ارتباط اکثر بانکهای ایران در حال حاضر با خارج از کشور قطع می باشد، اکثر
حوا له های بانکی از طریق صرافی ها صورت می گیرد که آنها نیز مبلغی بابت
حق الزحمه دریافت می نمایند که این حق الزحمه گاها به ۵۰ دلار هم می رسد.
می توان بطور تخمینی (با دقت بسیار پایین) اینگونه جمع زد که بطور میانگین
حدود ۴۰۰٫۰۰۰ تومان هزینه ترجمه مدارک، ارسال مراسلات و حواله های بانکی
خواهد شد.

۵- هزینه چک پزشکی

جهت اخذ اجازه ورود به استرالیا بعنوان مهاجر باید یکسری چکهای پزشکی
مثل عکس اشعه ایکس از قفسه سینه، آسم، اچ.آی.وی و هپاتیت انجام دهید. این
چکها توسط پزشکان مورد اعتماد سفارت استرالیا انجام شده و مستقیما توسط
همین پزشکان البته با هزینه شما به استرالیا ارسال می گردد. قیمتهایی که
پزشکان دریافت می نمایند بسته به تعداد نفرات، شهر و سن آنها متفاوت است
اما می توان گفت عموما برای یک فرد بزرگسال انجام این چکها و ارسال آنها
توسط پزشک بیش از ۱۳۰٫۰۰۰ تومان نخواهد بود.



هزینه های تقریبی زندگی در کانادا

برای یک تازه وارد به کانادا ، سوالات مختلفی مطرح می شود که در این
قسمت ،  نکاتی مرتبط با  اجاره خانه و سایر هزینه های زندگی مرور می شوند.
یک  مهاجر جدید که با سرمایه کمی به کانادا مهاجرت کرده، بایستی تلاش
فراوان و جدی (گاهی بیش از شش ماه) داشته باشد  تا در رشته تخصصی مورد
علاقه اش،  کار پیدا کند. لذا دانستن هزینه ها برای برنامه ریزی زندگی می
تواند مفید باشد.

 بیشترین هزینه ماهیانه یک مهاجر  کانادا را می
توان اجاره خانه دانست. زیرا هزینه مسکن برای ساکنان تورنتو در کانادا یکی
از هزینه های مهم و قابل توجه است. لذا اگر در منزل دوستان یا اقوام  اقامت
نداشته باشید برای یک آپارتمان یک یا دوخوابه در زیرزمین خانه مسکونی ،
حداقل هفتصد دلار در ماه باید بپردازید. اگر همین آپارتمان در طبقات بالا
باشد معمولا ازنهصد دلار در ماه برای مکانهای دورتر که در شرق یا غرب یا
شمال تورنتو است باید پرداخت. روی خط سابویی یا مترو معمولا از هزار وسیصد
دلار کمتر نمی توان پیدا کرد.   لازم به ذکر است که در بعضی موارد اجاره
پرداختی اپارتمان یا خانه شامل  هزینه آب و برق و گاز و اینترنت و کیبل می
باشد. ولی در بعضی ساختمانها، مستاجر این هزینه ها راجدای از اجاره پرداخت
می کند.

 سایر هزینه ها، بستگی به مکان زندگی و شیوه خرج کردن شما
دارد ولی حداقل ماهی یکهزار دلار  را برای یک زندگی خیلی ساده دونفره
باید در نظر گرقت. حداقل بعضی از قیمتها  برای نمونه به شرح زیر می باشد:

 هر
بلیط اتوبوس نزدیک به ۳ دلار و کارت ماهیانه آن حدود ۱۰۰ دلار برای
استفاده نامحدود پیاده و سوار شدن است. این کارت مناسب فردی است که تردد
ماهیانه زیادی دارد. البته کارت روزانه هم است که حدود ۹ دلار قیمت دارد. (اتوبوسرانی تورنتو ،  اتوبوسرانی ريچموندهيل در منطقه یورک شمال تورنتو )

بیمه اتومبیل شخصی ماهانه ۳۰۰ دلار

دوچرخه از ۱۰۰ دلار

موبایل ماهیانه ۳۰ دلار (حدود ۱۰۰ تا ۲۰۰ دقیقه مکالمه در آن هست)       

 تلفن خانه ماهیانه  ۳۰ دلار

 اینترنت دایالاپ از ۳ دلار به بالا  ولی پر سرعت  از ۳۰ دلار تا  ۵۰ دلار

 کیبل
تلویزیون ۳۰ دلار به بالا  (به جز دو یا سه کانال که رایگان است برای
تماشای بقیه کانالها در صورت تمایل شما ماهیانه باید مبلغی پرداخت کنید که
بسته به انتخاب تعداد کانالها قیمتها فرق می کند که این مبلغ  ۳۰
دلار تقریبا حداقل است.)

گاز شهری ۱۰۰ دلار در تابستان و ۳۰۰  دلار به بالا در زمستان (این مبلغ مربوط به یک خانه مسکونی است)

برق ۵۰ دلار به بالا

آب ۳۰ دلار به بالا

سبزی در بسته های کوچک از یک دلار به بالا

میوه ها از پوندی یک دلار تا ۴ دلار

هندوانه هر عدد از ۲ تا ۷ دلار (با توجه به فصل تابستان) و سایر فصلها هر پوند ۲ دلار به بالا

یک بطری آب از نیم تا یک دلار و نیم – بسته به حجم و خنک بودن
یک لیوان قهوه ، یک تا دو دلار
هزینه آرایشگاه از ده تا چهل دلار

برنج از پوندی یک دلار به بالا 

نان بربری از یک و نیم تا دو دلار

پنیر کیلوئی ۱۰ دلار به بالا (البته پنیر در انواع بسته بندی های ایرانی و خارجی با طعم ها و قیمتهای گوناگون وجود دارد)

مرغ  و گوشت هم از پوندی یک و نیم دلار به بالا

تخم مرغ هر بسته ۱۲ تایی از دو دلار به بالا

غذاهای ایرانی اماده سرو هر پرس از ۶ دلار به بالا (در بعضی ساعات و در تعدادی از فروشگاهها نرخ بعضی از غذاها ارزانتر است)

شربت سینه یک شیشه ۱۵۰ میلی لیتر حدود ۳۰ دلار (دارو با بیمه OHIP نیست و بسیار هم گرانتر از ایران است)

ویزست دکتر چشم پزشک حدود ۶۰ دلار

عینک حدود ۱۲۵ دلار (فتوکروم با لایه ضد خش حدود ۲۰۰ دلار)

فیزیوتراپی هر جلسه حدود ۴۰ دلار (با بیمه OHIP نیست )

ویزیت
دکتر خانواده ، یا دکتر متخصص که ایشان معرفی کند، آزمایشگاه ،سونوگرافی
، رادیولوژی ، با بیمه OHIP برای مهاجران و افراد تبعه کانادا رایگان است 

راه
حل دیگر برای خانواده های بزرگتر یا  دو خانواده کوچکتر که آشنائی کامل با
فرهنگ  یکدیگر دارند، اجاره یک خانه مسکونی بجای آپارتمان است . انواع
مختلف خانه در تورنتو و شهرهای اطراف وجود دارد که تعدادی از آنها عبارنتد
از:

تان هاس ، قطارخانه یا خانه های بهم چسبیده  که معمولا  از
دوطرف و گاهی از چهار طرف، دیوارهای مشترک دارند که در اصطلاح Townhouse یا
Townhome گفته می شوند. تعدادی از این تانهاس ها دارای زیر زمین مسکونی هم
هسنتد

بنگالو ، خانه یک طبقه یا ‌Bungalow  که اطاق خواب و
آشپزخانه و پذبرائی در طبقه همکف قرار دارد. این خانه ممکن است دیوار مشترک
با خانه دیگر داشته باشد که به آن سمی semi گویند.  زیر زمین  تعدادی از
بنگالو ها هم مسکونی هسنتد

برای تازه واردین به
کانادا و نیز خانواده های کم درآمد ، زندگی در شهرهای کوچکتر هم راه حل
دیگری است. در این شهرها ، قیمت خرید یا اجاره خانه معمولا کمتر از قیمت
مشابه در تورنتو است. البته اگر قصد پیدا کردن کار در تورنتو را داشته
باشید بهتر است شهری را انتخاب کنید که به  وسایل نقلیه عمومی مانند قطار
شهری یا اتوبوس  (    GO TransitMississauga , Brampton , York Region , Durham Region  
)   دسترسی داشته باشد. تعدادی از شهرهای کوچک نیز در مسیر گسترش
بزرگراهها هستند که پیش بینی می شود قیمت املاک آنها هم افزایش یابد.



    ویدیو : شرایط اقامت استرالیا ۲۰۱۳
این مطلب را به اشتراک بگذارید :

a b