دم کردن قهوه حرفه ای برای عصرهای پاییزی

دم کردن قهوه حرفه ای برای عصرهای پاییزی

قهوه یکی از پرطرفدارترین نوشیدنی های گرم
در بین تمام مردم دنیاست. معروف ترین قهوه ها، قهوه ترک و فرانسه است. این
بار با روش زیر قهوه را به صورت کاملا حرفه ای دم کنید.

قهوه یکی
از نوشیدنی های خوش طعم است که طرفداران زیادی دارد. اما احتمالا کسانی
وجود دارند که طرز صحیح دم کردن قهوه را نمیدانند. در این مطلب طریقه دم
کردن قهوه را به شکل حرفه ای به شما آموزش داده ایم.

روش تهیه یک قهوه حرفه ای :
دانه‌های قهوه باید به ریزترین اندازه آسیاب شده باشند.
ابتدا
آب سرد را درون قهوه جوش بریزید. به ازای هر فنجان قهوه معادل سه‌چهارم
فنجان را با آب سرد پر كرده و داخل قهوه‌جوش بریزید. سطح آب باید تا ابتدای
گردنه یا تنگی قهوه‌جوش برسد و از آن بالاتر نرود وگرنه سرریز می‌شود.

اكنون پودر قهوه را به آب اضافه كنید. به‌ازای هر فنجان قهوه‌خوری آب، دو قاشق چای‌خوری قهوه.
می‌توانید در صورت تمایل به ازای هر دو قاشق چای‌خوری پودر قهوه، یك قاشق چای‌خوری شكر هم به قهوه اضافه كنید.

وقتی شكر كاملا در آب حل شد، اجاق گاز
را روشن كنید؛ با شعله‌ای متوسط رو به كم. اگر شعله زیاد باشد قهوه‌تان
می‌سوزد. در این مرحله قهوه را هم نزنید.

پس از گذشت زمان اندكی -حدود دو
دقیقه- یعنی زمانی كه حرارت به حدود ۷۰ درجه می‌رسد، قهوه شروع به حباب زدن
از كناره‌ها می‌كند. جمع شدن حباب‌ها حالتی روی سطح قهوه به وجود می‌آورد
كه آن را اصطلاحا «خامه قهوه» می‌نامند. در این مرحله قهوه را از روی
حرارت‌ بردارید تا حرارت و خامه كمی فروكش كنند. هرگز اجازه ندهید حرارت به
بالاتر از ۷۵ درجه برسد چون مزه قهوه بیش از حد استخراج خواهد شد.

قهوه‌جوش را مجددا به آرامی و دقت روی شعله كم قرار دهید و سه بار این عمل را تكرار كنید تا خامه قهوه قوام بیاید.
قهوه را به آرامی در فنجان بریزید.


طرز تهیه ترشی قارچ

مواد لازم برای ترشی قارچ,طرز تهیه ترشی قارچ

ترشی قارچ، اشتها آور و خوشمزه را در کنار غذاهایتان امتحان کنید

آماده سازی ترشی قارچ : ۳۰ دقیقه
پخت ترشی قارچ : ۳۰ دقیقه

مواد لازم جهت تهیه ترشی قارچ :

 قارچ ۱ کیلو گرم
هویج نگینی خرد شده  ۲ فنجان
فلفل دلمه نگینی خرد شده ۲ فنجان
نمک ۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه ۲ قاشق غذاخوری
سرکه سفید ۲ فنجان
 سرکه بالزامیک  ۱/۲ فنجان

طرز تهیه ترشی قارچ :
قارچ ها را شسته و دو یا چهار قسمت کنید.
درون قابلمه نیم لیتر آب ریخته و روی حرارت بگذارید تا جوشیده و یک قاشق مربا خوری سرکه بریزید.

قارچها را درون قابلمه بریزید.
نمک،فلفل سیاه و تخم کرفس را اضافه کنید. بگذارید ۲۰ دقیقه بجوشد.

در
۱۰ دقیقه اول هویج را اضافه کنید. بعد از ۲۰ دقیقه سرکه سفید را اضافه
کنید. سرکه بالزامیک را اضافه کنید. بعد از ۵ دقیقه فلفل دلمه ای را اضافه
کنید. بگذارید ۵ دقیقه دیگر بجوشد.

در کاسه شیشه ای ریخته و بگذارید کمی سرد شود. درون ظرف شیشه ای بریزید. به مدت ۱۰ دقیقه حمام آب گرم بدهید.

 



    ویدیو : دم کردن قهوه حرفه ای برای عصرهای پاییزی
این مطلب را به اشتراک بگذارید :

a b