این افراد چایی نخورند!

این افراد چایی نخورند!

ماده‌ای به نام “فیتات” در چای وجود دارد که می‌تواند جذب آهن
در روده را کاهش دهد و به همین علت توصیه می‌شود چای حداقل یک ساعت قبل و
یک ساعت بعد از صرف وعده اصلی غذایی نوشیده شود.
 تنها فیتات موجود در چای مانع جذب آهن است، گفت: داغ بودن
چای تاثیری بر روی جذب آهن ندارد، بنابراین مصرف آب جوش به تنهایی تاثیری
بر جذب آهن ندارد.
به دلیل وجود
همین فیتات است که توصیه می‌شود از دادن چای به کودکان و بویژه خردسالان
زیر دو سال اجتناب شود، زیرا این کار موجب فقر آهن در آنها می‌شود.
مصرف چای در وعده صبحانه و همراه با لبنیات
بلامانع است، اینکه توصیه می‌شود در وعده صبحانه به جای چای از آب
پرتقال استفاده شود، تنها به این علت است که استفاده از منابع ویتامین C در
کنار مصرف لبنیات جذب کلسیم را افزایش می‌دهد.
 مصرف دو تا سه فنجان چای را در طول روز مناسب دانست و توصیه کرد: افراد بیشتر از این چای مصرف نکنند.
همین کافئین است که موجب خواب
آلودگی و رفع خستگی بعد از صرف چای می‌شود و قطعا با افزایش مصرف چای مقدار
کافئین ورودی به بدن افزایش یافته که مضر است.شهر خبر


معرفی ۳‌ادویه ی خوش‌طعم و ضد‌کلسترول

همان طور که می دانید کلسترول بالا، خطر ابتلا به بیماری های قلبی و
سکته را در پی خواهد داشت. بر طبق یافته های emedtv، چهل میلیون نفر در
آمریکا و بر طبق گفته های معاون وزیر بهداشت، ۱۵ میلیون نفر در ایران
کلسترول بالایی دارند. داشتن سبک زندگی سالم، فعالیت بدنی مناسب و یک رژیم
غذایی خوب به شما کمک خواهد کرد که سطح کلسترول خونتان را کاهش دهید. علاوه
بر این ها اضافه کردن برخی ادویه جات به برنامه ی غذایی تان می تواند
کلسترول خونتان را پایین بیاورد. البته با همه ی این ها، اگر شما کلسترول
خونتان بالاست باید با پزشکتان برای درمان آن صحبت کنید.

سیر
سیر،
این سبزی بدبو، به همان اندازه که توانایی آنتی اکسیدانی بالایی دارد،
خواص آنتی بیوتیکی و ضد ویروسی و ضد قارچی فوق العاده ای نیز دارد. علاوه
بر این ها سیر به خاطر کاهش کلسترول بد خون که LDL نامیده می شود نیز
طرفداران زیادی برای خودش پیدا کرده است. بر طبق تحقیقی که در سایت Drugs
چاپ شده است، سیر به کاهش کلسترول و تری گلیسرید که موجب ایجاد پلاک در رگ
های خونی می شوند، کمک می کند و بدین ترتیب ریسک ابتلا به بیماری های قلبی
را کاهش می دهد. سیر همچنین فشار خون را نیز کاهش می دهد. اضافه کردن سیر
به سوپ ها، سس ها، سالادها، و دیگر غذاها یک راه ساده برای بهره گیری از
اثرات مفید این ادویه است.سیر به کاهش کلسترول و تری گلیسرید که
موجب ایجاد پلاک در رگ های خونی می شوند، کمک می کند و بدین ترتیب ریسک
ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد. سیر همچنین فشار خون را نیز کاهش
می دهد.

زنجبیل
بر
طبق یافته های مرکز پزشکی دانشگاه مریلند، مطالعات اولیه ی انجام شده بر
روی زنجبیل نتایج امیدوارکننده ای داشته اند که نشان می دهد زنجبیل موجب
کاهش کلسترول و در نتیجه کاهش تشکیل پلاک در رگ های خونی می شود. این اثرات
موجب کاهش آترواسکلروزیس، همان عامل ایجاد بیماری های قلبی و سکته می شود؛
اما برای اثبات این اثرات به مطالعات بیشتری نیاز است.زنجبیل
نه تنها طعم خوبی به غذاهای گوشتی و نان ها می دهد، بلکه طعم تند و خاصی
نیز به چای و دیگر نوشیدنی ها می دهد که بسیار دلپذیر است؛ مخصوصا در
روزهای سرد زمستان.

زردچوبه
بر
طبق یافته های مرکز پزشکی دانشگاه مریلند، مطالعات اولیه بر روی حیوانات
به اثرات مفید زردچوبه در پیشگیری از تشکیل پلاک در رگ های خونی، که
آترواسکلروزیس نیز خوانده می شود، اشاره می کند. پایین آوردن کلسترول و
جلوگیری از تشکیل پلاک یا همان گرفتگی عروق، خطر ابتلای شما به بیماری های
قلب را کاهش می دهد. این مطالعات حیوانی همچنین نشان می دهند که زردچوبه از
تجمع پلاک ها جلوگیری می کند؛ اما این اثرات زردچوبه و مقدار مورد نیاز
برای داشتن چنین اثری در انسان ها هنوز مشخص نشده است.زردچوبه
دارای کورکومین است. کورکومین یک آنتی اکسیدان قوی است که با رادیکال های
آزاد و اثرات تخریب کننده و ویرانگر آن ها بر روی بافت های سلولی و پیری
زودرس می جنگد.زردچوبه در کره و پنیرهای رنگی، ادویه کاری هندی و همچنین در سس خردل نیز استفاده می شود.



    ویدیو : این افراد چایی نخورند!
این مطلب را به اشتراک بگذارید :

a b