انواع دسر

طرز تهیه مسقطی با شیر

مسقطی با شیر,مسقطی با شیره انگور,مسقطی زعفرانی با شیر

مسقطی
با شیر,مسقطی با شیره انگور,مسقطی زعفرانی با شیر,مسقطی با شیر,تهیه مسقطی
با شیر,طرز تهیه مسقطی با شیر,طرز تهیه ی مسقطی با شیر,طرز تهیه مسقطی با
شیره

طرز تهیه مسقطی با شیر

 

مواد لازم مسقطی با شیر :

 

مواد لازم

اندازه

مقدار / کالری

نشاسته

۱ لیوان

نامشخص

شکر

۲ لیوان

۱۰۰ گرم / ۴۰۰ کالری

کره

۵۰ گرم

۱۰۰ گرم / ۷۳۷ کالری

گلاب

۱/۲ لیوان

نامشخص

وانیل

کمی

۱۰۰ گرم / ۳۳۰ کالری

شیر

۱ لیتر

۱۰۰ گرم / ۱۱۰ کالری

 

طرز تهیه مسقطی با شیر :

*. به نقل از آکاایران : نشاسته را در شیر حل کنید بعد روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.

*. بعد شکر را کم کم به آن اضافه کنید.سپس گلاب و وانیل را اضافه کرده در آخر کره را اضافه نمائید.

*. پس از ۵ تا ۶دقیقه از روی حرارت بردارید و در ظرف دلخواه بریزید و روی آن را باخلال بادام و پسته یا پودر نارگیل تزئین کنید.

 

خواص گلاب :

کاهش خستگی و تقویت قلب

*. با
نزدیک شدن تابستان علاوه بر گرمی هوا میزان حرارت درونی بدن نیز افزایش می
یابد و این مسئله می تواند تاثیر زیادی در خستگی جسمی افراد داشته باشد.
یکی از روش های طبیعی و موثر برای افزایش نشاط و کاهش خستگی بدن گنجاندن
عرقیجات گیاهی همچون گلاب خنک به برنامه غذایی است. نوشیدن گلاب خنک در
تابستان و حتی ماه های پیش از شروع تابستان به کاهش میزان حرارت بدن و همین
طور تقویت بدن و افزایش توان بدن کمک می کند. البته باید توجه داشت که
بهتر است برای مصرف روزانه گلاب حتما با یک متخصص طب سنتی مشورت و متناسب
با نوع مزاج برای مصرف این عرق گیاهی اقدام کرد.



    ویدیو : انواع دسر
این مطلب را به اشتراک بگذارید :

a b