اقامت گرفتن

اقامت با لیسانس

گرفتن اقامت دائم یک کشور از دو طریق امکان پذیر است،به صورت مستقیم و یا با واسطه کار چند ساله.

در رابطه باقسمت مهاجرت
مستقیم می توانید در قسمت اقامت وب سایت موسسه مهاجرتی آریانا پارس
اطلاعات لازم را کسب کنید.که در بالای همین صفحه موجود است و مشاهده کنید
که آیا گرفتن اقامت دائم کشوری با همین مدرک لیسانس برای شما امکان پذیر
است یا خیر؟

به طور کلی صرفاً با استفاده از مدرک لیسانس،شانس کمی برای گرفتن اقامت دائم کشورها بصورت مستقیم وجود دارد ولیکن در کشورهایی نظیر استرالیا، نیوزلند و کانادا می توانید از طریق مهاجرت از تخصص و با داشتن پارامترهای دیگر نظیر سابقه کاری،مدرک زبان و…

برای اقامت دائم مستقیم اقدام
کنید(اطلاعات مربوط به انواع این مهاجرت در وب سایت موسسه مهاجرتی آریانا
پارس در بخش مربوط به هر کشور موجود است (www.arianaabroad.com))

 ولی در این مطلب می خواهیم در
رابطه با اخذ اقامت دائم  از طریق روش های غیر مستقیم و با واسطه صحبت
کنیم. گفتنی است بیشتر افرادی که موفق به اخذ اقامت دائم کشورهای اروپایی، آمریکا 
و دیگر کشورها شده اند از یکی از طریق زیر موفق به این امر شده اند،البته
این نکته قابل ذکر است که همه ی این روش ها مورد تائید موسسه حقوقی آریانا
پارس و وکلای پایه یک دادگستری این موسسه نمی باشد.

۱)روش اول:گرفتن پیشنهاد شغلی از یک
کارفرما با حداقل پیشنهاحقوق با ارزش ۲۳۰۰ دلار که فرد پس از اقدام برای
ویزای کار در کشور مورد نظر و پرداخت مالیات حقوق های دریافتی خود بین ۳ تا
۵ سال،معمولاً موفق به اخذ اقامت دائم کشور می شود.در عمل این روش تنها
زمانی امکان پذیر است که یک کارفرما مشخص فقط برای شخص متاضی (بواسطه
آشنائیت و یا روابط فامیلی)درخواست کار را تسلیم اداره مهاجرت می نماید چرا
که در بیشتر کشورها،اولویت اعطای ویزا کار با افرادی است که ساکن این کشور
هستند فلذا روش های بعدی کاربردی تر می باشند.

روش دوم: با ورود به
کشور مورد نظر از طریق پذیرش تحصیلی در مقطع بالاتر و یا تکرار مقطع گذشته،
شخص متقاضی اقامت دائم کشور، با دو امکان روبرو می شود که اولی اتمام مقطع
در کشور مورد نظر و پیدا کردن شغل بر اساس مدرک اخذ شده در همان کشور است
که این روش، مطمئن ترین راه جهت اخذ اقامت دائم کشور می باشد چرا که با
دریافت مدرک تحصیلی از دانشگاه های معتبر کشور و آشنایی با شرایط آن کشور و
به خصوص این مطلب که بیشتر کشورهای دنیا، به دانشجو پس از اتمام تحصیل،
فرصت برای انجام کار میدهند، متقاضی اخذ اقامت دائم به راحتی نائل به انجام
این کار می شود. حال این کار در دو دسته کشور صورت پذیر است:

۱ کشورهایی که تحصیل در آنها رایگان است و اخذ مقطع لیسانس به راحتی و بدون پرداخت هیچ هزینه ای امکان پذیر است.

۲ کشورهایی که انگلیسی زبان هستند و می توان در آنها بعد از تحصیل سریع تر کار پیدا کرد.

اطلاعا ت مربوط به ویزای تحصیلی در بیشتر کشورهای دنیا را می توانید در قسمت مشاوره تحصیلی وب سایت مووسه حقوقی آریانا پارس بیابید.

www.arianaabroad.com

ولی امکان دومی که فرد با ورود به کشور مورد نظر خود با ویزای تحصیلی،
پش روی خود دارد این مطلب است که گاهی فرد پس از ورود به کشور مورد نظر از
طریق ویزای تحصیلی، اقدام به جستجو جهت شغل مورد نظر می کنند و پس از پیدا
کردن شغل مورد نظر خود و تبدیل ویزای تحصیلی به ویزای کار و کار کردن به مدت ۳ تا ۵ سال موفق به اخذ اقامت دائم این کشور می شوند.

روش سوم: اخذ اقامت دائم با داشتن
مدرک لیسانس، این مطلب است که پس از دریافت ویزای تحصیلی کشور مورد نظر،
فرد می تواند از طرقی نظیر سرمایه گذاری، پناهندگی و … اقدام به اخذ اقامت
دائم آن کشور نماید. که این راه نیز شانس بیشتری از اقدام مستقیم برای اخذ
اقامت دائم برای افراد متقاضی دارد.



راحت ترین و سریعترین روش برای اخذ اقامت دائم و پاسپورت اروپایی برای شما و خانواده

جدیدترین برنامه اقامتی اروپا فرصتی استثنایی به شما اعطا میکند که اقامت
دایم اروپا را بدست آورید و بتوانید در حوزه شینگن زندگی، اقامت، کار و
آزادانه سفر کنید.در ازای سرمایه گذاری امن و تضمین شده ی ۲۵۰ هزار یورو در
بخش دولتی همه ی ایرانیان (و دیگر ملیتها) میتوانند با تنها یک سفر به
مجارستان اقامت دایم دریافت کنند. ۵ سال سرمایه گذاری کنید و فقط در چند
هفته مقیم دایم اروپا شوید. از سال ۲۰۱۴ مجارستان برنامه ای را ارائه داده
است که با سرمایه گذاری ۲۵۰ هزار یورو در اوراق قرضه دولتی بعلاوه ۴۰
هزاریورو هزینه ی دولتی ورود به برنامه میتوان اقامت دائم اروپا را بدست
آورد. مبلغ کل ۲۹۰ هزار یورو برای کل پروسه این برنامه را در زمره ی
ارزانترین برنامه های مشابه قرار داده است.مبلغ ۲۵۰ هزاریورو بعد از ۵ سال
به صورت کامل بازگردانده میشود که این مساله امنیت سرمایه گذاری را تضمین
میکند. علاوه بر این، تجربه ۱۰ ساله ما در زمینه ی مهاجرت تجاری ؛ ما را به
مناسبترین سرویس دهنده ی موجود تبدیل کرده است. همکاری با شبکه ی وسیعی از
متخصصین و وکلا اخذ اقامت شما از طریق سرمایه گذاری رو برای ما بسیار آسان
و کوتاه کرده است. مزایای این برنامه : • سفر بدون ویزا در حوزه شینگن که
شمامل ۲۷ کشور اروپایی میشود. • عدم محدودیت در حضور در مجارستان • موقعیت
کار و زندگی در اروپای مرکزی • اقامت دایم در ازای سرمایه گذاری موقت ۵
ساله چرا برنامه مجارستان از دیگر کشورها جذابتر است؟ • ارزانترین سرمایه
گذاری بدون ریسک در اروپا • سریع ؛ در دو هفته اقامت خود را دریافت کنید •
فقط یک سفر به مجارستان احتیاج است و احتیاجی به زندگی و ماندن در مجارستان
نیست. • سرمایه گذاری اقامت ۴ نفر از اعضای خانواده را پوشش میدهد. •
حداقل مدرک تحصیلی و یا معاینه پزشکی احتیاج نیست • هزینه انجام کار بسیار
پایین • عدم محدودیت در ملیت داوطلب در بین تمام شرکتهایی که این برنامه را
ارائه میدهند شرکت هلپرز تنها موسسه ای است که با بیش از ۱۰ سال سابقه در
زمینه ی مهاجرت تجاری و اقامت در اروپا نه تنها نازلترین قیمت ها را ارائه
میکند بلکه با فراهم کردن خدمات وی آی پی و مشاوره ی اقامتی به مشتریان و
خانواده آنها کمال تلاش را در فراهم کردن رضایت آنها به عمل می آورد. از
این بهتر پیدا نخواهد شد : سرمایه گذاری : مبلغ ۲۵۰ هزاریورو به مدت ۵ سال (
قابل برگشت بعد از مدت سرمایه گذاری) هزینه ی انجام کار : ۴۰ هزار یورو
برای خانواده ۴ نفره پیشنهاد انحصاری هلپرز : با پرداخت مبلغ ۴۰ هزار یورو
هزینه ی انجام کار که اجباری است شرکت هلپرز نه تنها خدمات مالی و قانونی
را در زمینه ی سرمایه گذاری و دریافت اقامت آنها ارائه میدهد بلکه سرویس وی
آی پی شامل کمک شخصی ؛ رفت و آمد ، مشاوره ی مهاجرتی غیره را نیز ارائه
میکند. چگونه برای دریافت اقامت از طریق سرمایه گذاری اقدام کنید؟ • شما
مشخصات خود را برای ما میفرستید و دولت مجارستان قابلیت ثبت نام شما در این
برنامه را درزمانی کمتر از ۲۴ ساعت بررسی میکند. ( اطلاعات شخصی شما کاملا
پیش ما محفوظ خواهد بود ) • ما قرارداد شما را برای سرمایه گذاری آماده
میکنیم. • شما مبلغ سرمایه را واریز میکنید. • شما و خانواده اقامتتان را
ظرف ۱۰ روز دریافت میکنید. • حال به مجارستان بیایید و از کار و زندگی لذت
ببرید و یا به هرجای اروپا که مایل هستید سفر کنید. هیچ محدودیتی در ماندن
در مجارستان ندارید


    ویدیو : اقامت گرفتن
این مطلب را به اشتراک بگذارید :

a b