ابعاد ۴۰ اینچ

راهنمای خرید ماشین لباسشویی

موضوع:

 موارد زیر به شما کمک می کند تا مناسب ترین ماشین لباسشویی را انتخاب کنید .

شرح:

یکی از لوازم ضروری زندگی ماشین لباسشویی می باشد .

این دستگاه در هفته حدود یکی دو بار و یا بیشتر استفاده می شود . بهتر است قبل از خرید به پارامترهای اصلی این دستگاه توجه کنید .

بسته به تعداد اعضای خانواده و  بررسی میزان لباسهای قابل شستشو در هر بار ، ظرفیت لباسشویی را انتخاب نمایید .

لباسشویی های تمام اتوماتیک معمولا با حداکثر ظرفیت ۵ – ۶ – ۷ و ۸ کیلوگرم ساخته می شوند .

مسلما
میزان هزینه ای که شما برای خرید این دستگاه در نظر می گیرید یکی از عوامل
تعیین کننده است اما در عین حال شاید با  کم و زیاد کردن مبلغ خرید گزینه
بهتری را بدست آورید .

برنامه های متنوع تر در ماشین
لباسشویی به شما اجازه می دهد تا بهترین برنامه را مطابق با البسه مناسب
انتخاب نموده و نتیجه بهتری را بدست آورید . در بعضی از دستگاههای جدید
علاوه بر برنامه های از پیش تعیین شده به کاربر این امکان را می دهد که
بسته به سلیقه خود برنامه ای را برای شستشو تنظیم نماید . در صورتی که شما
توانایی و حوصله چنین کاری را دارید خرید این گونه دستگاهها خالی از لطف
نیست .

در صورتی که محل قرار گیری ماشین لباسشویی به
شیر آب گرم نزدیک باشد  پیشنهاد می کنیم که دستگاههای دارای دو ورودی آب یا
در اصطلاح دو شیر را خریداری نمایید . با این کار در صورتی که شستشوی
لباسها در دمای بالاتر انجام شود مقداری از آب گرم از طریق شیر آب گرم
تامین می شود و انرژی کمتری مصرف شده  چرا که در غیر این صورت المنت دستگاه
می بایستی دمای مطلوب آب را تامین کند .

سرعت خشک کن
که با واحد دور در دقیقه مشخص می شود از پارامترهای دیگر یک ماشین
لباسشوئی می باشد . اگر شما پس از شستشو در خشک کردن لباسها محدودیت دارید و
یا ترجیح می دهید که لباسها را پس از شستشو به صورت خشک و یا نیمه خشک از
لباسشویی خارج نمایید بهتر است  ماشین لباسشویی با دور خشک کن بالاتر را
خریداری کنید . دور خشک کن ماشینهای لباسشویی ایرانی معمولا ۵۰۰ – ۶۰۰ –
۷۰۰ و یا ۸۰۰ می باشد . و در ماشین لباسشویی های خارجی ۶۰۰ – ۸۰۰ – ۱۰۰۰ –
۱۲۰۰ – ۱۴۰۰ و ۱۶۰۰ است . البته این مقادیر حداکثر سرعت می باشد و مثلا
دستگاهی که دارای دور خشک کن ۱۲۰۰ است قادر است با سرعت های ۶۰۰ – ۸۰۰ –
۱۰۰۰ و یا ۱۲۰۰ در هنگام خشک کردن لباسها عمل کند .

اما
اینکه چه ماشین لباسشویی از همه بهتر است ؟ این سوالی است که در مورد هیچ
وسیله برقی نمی توان به طور قطعی به آن پاسخ داد . چرا که وسایل برقی ممکن
است حتی در اولین روز استفاده خراب شود ! اما چیزی که در این باره قابل
توجه است مدت زمان ضمانت و نوع خدمات پس از فروش است که برای دستگاه از طرف
شرکت سازنده و یا وارد کننده در نظر گرفته شده .مدت زمان ضمانت بیشتر
دلیلی بر بهتر بودن دستگاه نیست  بلکه تضمینی بر اطمینان خرید می باشد .

عمدتا ماشین لباسشویی دارای عرض ۶۰ و ارتفاع ۸۵ سانتی متر می باشد .پس قبل از خرید فضای مناسب نصب دستگاه را معین نمایید .



راهنمای استفاده از تابه هپیکال

تابه هپیکال مجیک یکی از لوازم پختی بوده که مصرف کننده
گان این کالا را در اولین استفاده به حیرت واداشته و همواره نتایج عالی پخت
این تابه به اثبات رسیده است . اما استفاده صحیح از آن بسیار مهم می باشد .
در زیر راهنمای استفاده برگرفته از دفترچه راهنمای این کالا ذکر شده است .

شرح:

راهنمای استفاده از تابه هپیکال HAPPY CALL

سیستم
بسته این تابه در شروع پخت سبب می گردد تا غذا اصطلاحا عرق کند و آب و
روغن محتوی خود را رها سازد و بدین ترتیب ابتدا غذا در بخار آب خود پخته
شده و سپس در روغن خود کاملا سرخ می گردد . آنچنان که غذای آماده شده دارای
ظاهری پرچرب و کاملا مغز پخت می شود . برای سرخ کردن غذاهایی نظیر سیب
زمینی و بادمجان که در درون خود فاقد روغن می باشند افزودن مقدار کمی روغن
کفایت می کند . زیرا به دلیل تبعیت از روش بخارپز ، غذا نمی تواند روغن را
به درون خود جذب نماید و همان مقدار کم روغن افزوده شده به غذا روی سطح آن
را پوشانده و آنرا کاملا سرخ می کند . بنابراین به دلیل طبخ ملایم و همچنین
استفاده از آب و روغن خود غذاها برا یپختن و سرخ کردن آنها ، ارزش غذایی
مواد حفظ گردیده و غذاها طعمی واقعی و دلنشین خواهند داشت .   

اولین مرتبه استفاده از تابه

۱- ابتدا تابه را با آب و مایع ظرفشویی و با کمک اسفنج شستشو دهید تا آلودگی های حین تولید رفع گردد .

۲-
در اولین مرتبه استفاده از تابه ( برای افزایش خاصیت نچسب بودن داخل آن )
در حالی که تابه را بروی حرارت ملایم گرم می کنید به تمام پوشش داخلی تابه
روغن بمالید و با دستمال پنبه ای ملایم خوب مالش دهید . همچنین در اولین
مرتبه استفاده از تابه بهتراست پختن و سرخ کردن مرغ را امتحان کنید تا نسبت
به چگونگی تنظیم شعله آن مسلط گردید .   

مسائل مهم در حین پخت غذا

۱- هیچ گاه تابه را بدون غذا روی اجاق روشن نگذارید ؛ چون ممکن است پوشش های درونی و بیرونی آن آسیب ببیند .

۲-
به هنگام گذاشتن غذا در داخل تابه دقت کنیدکه پشت سوراخ خروج بخار مسدود
نگردد و حتی المقدور به اندازه حجم یک تخم مرغ کوچک فضای خالی باقی بماند .
در غیر اینصورت بهنگام جوشیدن آب جمع شده در روغن تابه ، ممکن است آب و
روغن از سوراخ بخار به بیرون سراریز شود .

۳-
چنانچه در زمان طبخ ، حرارت شعله بیش از حد مورد نیاز تنظیم گردد ، ممکن
است غذا فرصت لازم را برای آنکه در بخار آب خود پخته شود بدست نیاورد و قبل
از آنکه پخته شود ، برگشته گردد . همچنین اگر حرارت شعله کمتر از حد مورد
نیاز تنظیم شود ، دمای داخل تابه برا یپخت کافی نخواهد بود و علاوه بر طول
کشیدن زمان پخت ، غذا در نهایت به حالت خشک و ظاری کم چرب ( مشابه جوجه
کباب ) در خواهد آمد .

در حالت کلی شعله اجاق گاز باید بر روی حداقل مقداری تنظیم شود که آب جمع شده در داخل تابه حتی در گوشه های ظرف  به راحتی بجوشد .

۴- به هنگام پخت و پز غذا  و
تا زمانی که هنوز آب در ته ظرف وجود دارد حتی المقدور از باز کردن درب
تابه خودداری نمایید تا یکنواخت بودن حرارت در درون تابه حفظ شود همچنین تا
آن زمان نیازی به پشت و رو کردن تابه نیست  : زیرا قسمت بالایی مواد غذایی تحت تاثیر بخار بوده و حرارت داخل تابه به طور یکنواخت خواهد بود .

۵-
چنانچه می خواهید از چاشنی ها استفاده کنید : ابتدا مواد غذایی را در درون
تابه گذاشته و سپس چاشنی ها نظیر ، نمک ، فلفل ، ادویه ، زعفران ، پیاز ،
گوجه فرنگی ، فلفل دلمه ای ، رب ، سس و …. را بروی غذا بریزید ( ونه در
کف ظرف ) و سپس کار طبخ را شروع نمایی . در این حالت چاشنی ها تحت تاثیر
بخار قرار گرفته و طعمی ملایم و مطبوع به غذا خواهند داد .

۶-
در روش پخت غذاهای گوشتی ( بدون افزودن آب و روغن ) چنانچه احساس می کنید
غذا نسبتا خشک می شود : پیشنهاد می گردد برای رفع خشکی غذای آماده شده از
ابتدا چند عدد گوجه فرنگی نیمه شده را بر روی غذا قرار دهید .

۷-
چنانچه در زمان پخت می خواهید از وضعیت مواد غذایی داخل تابه مطلع شوید
درب آن را حتی المقدور به میزان کم باز کنید تا قطرات آب نشسته بر نیمه
بالایی تابه کمتر سرازیر شود و در حالت کلی بهتر است تابه را در وضعیتی باز
کنید که قسمت عمیق تر در پائین قرار گرفته باشد .

۸-
به هنگام پخت غذا ، برای برگرداندن تابه به طرف دیگر ، ابتدا مطمئن شوید
که دسته ها به یکدیگر قفل گردیده است . همچنین باید انتهای تابه را به طرف
بالا متمایل سازید تا آب یا سس موجود در تابه از سوراخ بخار بیرون نریزد .
رعایت موارد ۷ و ۸ در تمیز ماندن سطح اجاق گاز موثر خواهد بود .

۹-
دقت کنید که مرکز تابه بر روی شعله قرار بگیرد تا علاوه بریکنواخت بودن
حرارت در داخل تابه ، سطح لعابی بیرونی تابه نیز توسط پایه های فلزی اجاق
خراشیده نگردد .

۱۰- در هنگام پخت غذا ، به دلیل وجود سیستم متمرکز حرارت ، حتی از لمس کردن نیمه بالایی تابه نیز خودداری کنید .

۱۱- مواد را بیش از حد گنجایش و با فشار در درون تابه نگذارید . چون علاوه برآسیب به پوشش نچسب به قسمت لولا و دسته ها نیز ممکن است  صدمه وارد گردد .

۱۲-
در پخت غذاهایی که دارای استخوانهای شکسته شده می باشد ، دقت کنید که غذا
طوری داخل ظرف قرار گیرد که نوک تیز استخوانها با سطح درونی تابه در تماس
نبوده و منجر به آسیب پوشش نپسب نگردد .

۱۳- در حین آشپزی و بعد از آن  از
زدن قاشق و دیگر اجسام سخت به لبه های تابه ( آنگونه که عده ای در حین
آشپزی عادت به انجام مکرر آن دارند ) جدا پرهیز کنید : زیرا آب بندی تابه
دچار نقص می گردد .

۱۴- به جهت حفاظت از لایه نچسب داخلی ، هیچگاه آب سرد به داخل تابه داغ نریزید .

۱۵-
به دلیل استفاده از شعله ملایم ( در حین آشپزی با این تابه ) می بایست
شعله اجاق گاز کاملا یکنواخت باشد تا حرارت به طور یکسان در تمام سطح تابه
منتشر شود .

پختن و سرخ کردن غذاهای گوشتی

برای
پخنتن و سرخ کردن انواع غذاهای گوشتی که در محتوی خود آب و روغن را به
همراه ندرند ( نظیر ماهی ، میگو ، کباب تابه ای ، مرغ ، جوجه کباب و …)
مواد غذایی را به همراه چاشنی ها و بدون اضافه کردن آب و روغن درون تابه
گذاشته و درب آن را کاملا ببندید و با شعله ملایم به طبخ بپردازید . پس از  مدت
کوتاهی شاهد خروج بخار از سوراخ بخار خواهید بود . زمانی که رفته رفته از
میزان بخار کاسته می شود ، غذای درون تابه پخته شده و از این به بعد در
روغن خود سرخ می گردد . می توان با پشت و رو کردن تابه هر دو طرف غذا را
سرخ کرد . همچنین می توان با باز کردن درب تابه میزان سرخ شدن ، مواد را
بررسی و رویت نموده و هر زمان به میزان دلخواه رسید شعله را خاموش کرد .   

پختن و سرخ کردن غذاهای غیر گوشتی

بریا پختن و سرخ کردن غذاهایی که در درون خود روغن ندارند . ( مانند : بادمجان ، کدو ، سیب زمینی ، تخم مرغ ، سوسیس  و
… ) مقدار کمی روغن ( حداکثر یک پنجم مقداری که در حالت معمولی استفاده
می کرده اید ) به مواد اضافه نمایید و یا تابه را با آن چرب کنید و با حالت
درب کاملا بسته و با وجود واشر سیلیکونی کار پخت را مانند حالت قبل دنبال
کنید .

پختن و سرخ کردن غذاهای نشاسته دار

برا
یپختن و سرخ کردن غذاهایی نظیر نان ، کوکو سیب زمینی ، پیتزا ، لازانیا ،
ماکارونی و دیگر غذاهای نشاسته دار ابتدا تابه را با کمی روغن چرب نموده و
پس از ریختن مواد کار طبخ را با شعله ملایم انجام دهید . لیکن بهتر است
دسته ها را به یکدیگر قفل نکنید تا بخار آب به سهولت از اطراف درب خارج
گردد . تا زمانی که مواد خود را نگرفته است تابه را پشت و رو نکنید ، اما
توجه داشته باشید که قبل از پشت و رو کردن تابه ، به منظور جلوگیری از
ریختن آب و روغن به بیرون ، درب آن را قفل نمائید و پس از برگرداندن تابه
دوباره دسته ها را از حالت قفل خارج سازید ( در پخت پیتزا برگرداندن به طرف
دیگر انجام نمی شود ) .

پخت کیک

ابتدا
واشر سیلیکونی را از جای خود خارج کنید . سپس هر دو نیمه تابه را با کمی
روغن چرب کنید . تابه را بر روی شعله ملایم قرار دهید تا داغ شود . سپس
مواد کیک را به داخل تابه بریزید و پخت را با شعله ملایم تر از حالت های
قبل انجام دهید . ابتدا صبر کنید تا مواد پف کرده و شکل ظرف را به خود
بگیرد . سپس به تناوب آنرا پشت و رو کنید تا هر دو طرف کیک برشته و به
میزان دلخواه شما برسد .

نکته : در حالت کلی توجه داشته باشید که تابه گرد استفاده شده درCD
آموزشی فاقد واشر سیلسکونی می باشد . بنابراین در طبخ آن دسته از غذاهایی
که در آن فیلم ز تابه گرد استفاده شده است ، می بایست یا نوار سیلیکونی را
از جای خود خارج گردد و یا از تابه چهارگوش با حالت آزاد بودن دسته ها
استفاده شود .

پس از پخت غذا

۱- تابه برای پخت غذا می باشد نه نگهداری آن . بنابراین پس از پخت ، مواد غذایی را به مدت طولانی در آن باقی نگذارید  زیرا نمک یا اسید موجود در غذا ممکن است به لایه نچسب آن صدمه وارد کند .

۲-
پس از پخت غذا ، سطح درونی و بیرونی تابه را به کمک اسفنج و مایع ظرفشویی
به راحتی بشویی و در صورت تمایل نوار سیلیکونی را نیز به ترتیبی که گفته
خواهد شد ، شستشو و نگهداری نمایید . دقت کنید که در هنگام شستشوی تابه به
قسمت لولا فشار اضافی وارد نگردد .

۳-
به هنگام شستشوی تابه دقت کنید که لکه ها و چربی ها از سطح بیرونی تابه
پاک شود : در غیر اینصورت پنانپه لکه و چربی برای مدت زیادی روی تابه بماند
و در دفعات بعدی آشپزی بر روی حرارت زیاد بسوزد ، امکان پاکسازی کامل آن
دیگر وجود نخواهد داشت .

۴-
اگر غذای درون ظرف سوخت وبه لایه درونی چسبید ، قبل از هر کاری مقداری آب
گرم بدرون تابه بریزید و مدتی صبر کنید ت قسمت های سوخته و سخت شده نرم
کردد و به آسانی و بدون صدمه به لایه نچسب جدا شود .

۵-
هرچند ماه یکبار ، برای افزایش خاصیت نچسب لایه داخل ی، مقداری سرکه یا آب
لیموترش به داخل تابه ریخته و در حین حرارت ملایم و با درب آن را پشت و رو
کنید و طوری حرکت دهید تا تمام قسمت های داخلی تابه به آن آغشته گردد و
سپس تابه را بشوئید .

۶-
برای افزایش طول عمر نوار سیلیکونی بهتر است هر چند وقت یکبار نوار را از
جای خود بیرون آورده و با حلقه کردن بین دو دست و مقداری مایع ظرفشویی
شستشو دهید و سپس آن را تا استفاده بعدی در جای مطمئنی آویزان نمائید و یا
درون تابه نگهداری کنید تا در زمان لازم آن را در جای خود نصب نمائید .
توجه داشته باشید که نوار را از دسترس حشراتی نظیر مورچه و سوسک دور
نکهدارید زیرا ترکیبات سیلیکون مورد توجه این حشرات است .

۷-
چنانچه برای مدت طولانی واشر از جای خود خارج نشده باشد : به دلیل اینکه
در طی این مدت در یک موقعیت خاصی قرار داشته و شکل همان موقعیت را به خود
گرفته است بنابراین بیرون آوردن و نصب مجدد آنرا دقیقا در همان موقعیت قبل
قرار نمی دهد پس خصوصیت آب بندی آن دچار نقص می گردد . برای رفع این مسئله
واشر را برای مدت چند ساعت داخل فلاسک آب جوش قرار دهید تا به شکل اولیه
خود باز گردد .

۸-
پس از مدتی طولانی بر اثر استفاده مداوم و در مجاورت روغن و حرارت ممکن
است بر طول واشر سیلیکونی افزوده گردد . در این حالت با قیچی کرد کرد فقط
یک سانتی متر از طول واشر آنرا اندازه کنید .    



    ویدیو : ابعاد ۴۰ اینچ
این مطلب را به اشتراک بگذارید :

a b