ترشی سیر با رب انار

آشنایی با روش تهیه ترشی رب انار

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین: این ترشی خوشمزه را با رب انار ترش تهیه کرده و همراه با غذا میل کنید.
مواد لازم: بادنجان کباب شده: یک عدد هویج: متوسط 2 عدد گل‌کلم: 300 گرم سیب‌ترش: 200 گرم فلفل سبز تند: یک عدد کرفس: یک ساقه گردوی چرخ شده: 100 گرم جوز هندی: یک قاشق چایخوری نمک: یک قاشق چایخوری رب انار ترش: یک تا یک و نیم پیمانه طرز تهیه: * بادنجان را پوست گرفته و با چاقو ریز خرد کنید. * هویج، گل کلم، سیب‌ترش، فلفل سبز تند و کرفس را در خرد کن ریخته و کاملاً ریز خرد کنید. * درون کاسه‌ای سبزی‌جات،‌ بادنجان، گردو، جوز هندی و نمک را با هم مخلوط کنید. *  رب انار را اضافه کرده و همة مواد را با هم مخلوط کنید. سپس در شیشة در بسته ریخته و بعد از 10 روز میل کنید. ترشی رب انار   *************************************************************  

ترشی رب انار

این خبر در تاریخ ۱۸م آذر 1394 بە نقل از منبع ذکر شده، در پورتال خبری ممتاز نیوز منتشر گردیده است
مواد لازم : بادنجان کباب شده= ۱ عدد هویج متوسط= ۲ عدد گل‌کلم =۳۰۰ گرم سیب‌ترش =۲۰۰ گرم فلفل سبز تند= ۱ عدد کرفس= ۱ ساقه گردوی چرخ شده= ۱۰۰ گرم جوز هندی= ۱ قاشق چایخوری نمک =۱ قاشق چایخوری رب انار ترش= ۱ تا یک و نیم پیمانه طرز تهیه: بادنجان را پوست گرفته و با چاقو ریز خرد کنید. هویج، گل کلم، سیب‌ترش، فلفل سبز تند و کرفس را در خرد کن ریخته و کاملاً ریز خرد کنید. داخل کاسه‌ای سبزیجات،‌ بادنجان، گردو، جوز هندی و نمک را با هم مخلوط کرده، سپس رب انار را اضافه کرده و همة مواد را با هم مخلوط کنید. سپس در شیشة در بسته ریخته و بعد از ۱۰ روز میل کنید.
**************************************************************  

مواد لازم ترشی مخلوط با رب انار

تمر هندی     ۲۵۰ گرم رب اناز      ۲۵۰ گرم سرکه انگور     ۱ لیتر بادمجان     ۲ عدد گل کلم      ۳۰۰ گرم هویج     ۲ عدد بزرگ برگ کلم      چند عدد سیر       ۴ حبه فلفل سبز     ۴ عدد ساقه کرفس     ۳ عدد نمک     ۱ ق م سیاه دانه    ۱ ق غ  

طرز تهیه ترشی مخلوط با رب انار

سپس سبزیجات را شسته و بگذارید کاملا خشک شود . به سلیقه خودتان سبزیجات را خرد یا حلقه کرده و لایه لایه درون شیشه ی مورد نظر بریزید. فلفل ها را سالم بگذارید که دانه هایش وارد ترشی نشود. تمر هندی را با سرکه مخلوط کنید تا کاملا حل شود . آن را از الک رد کرده و ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم بجوشانید رب انار و نمک را اضافه کرده حل کنید.بعد ازین که کاملا سرد شد روی سیزیجات ریخته و کمی ظرف را تکان دهید که هوای بین سبزیجات خارج شود . در ظرف را ببندید. بهتر است ترشی را به مدت ۱۵- تا ۲۰ روز در دمای حدود ۱۷ درجه نگهداری کنید تا کاملا جا بیوفتد. نکته :اگر خواستید سبزیجات را هم بجوشانید میتواند آن ها را به سرکه اضافه کره و بگذارید ۵ دقیقه با حرارت ملایم بجوشند و بعد ازین که کاملا سرد شد درون ظرف مورد نظر بریزید. مدت جا افتادن این ترشی ۵ روز زودتر است.  
 

    ویدیو : ترشی سیر با رب انار
این مطلب را به اشتراک بگذارید :

a b